Heheee, nema veze, na kraju ću kad završiš... osim ako ne bude neka skora prilika...

Tomos electronic 90
Started by Mario, Jan 06 2011 02:28 PM
504 replies to this topic
Posted 03 December 2016 - 13:00
Posted 04 December 2016 - 13:01
Ja non stop navijam za sredjivanje deve i podsećam ga..ali već vidim scenario, sredio je Srku sa due+ i sad ga bole za devu...
Ko je ovaj debeli na motoru?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ko je ovaj debeli na motoru?

Sent from my iPhone using Tapatalk
Posted 04 December 2016 - 15:49
Evo da se i celavi debeli javi 
Ja bih se ponavljao, delovace da navijam... ali 90ka stvarno ide mnooogo lepo a meni je bas prirasla za srce zbog cafe racer izgleda i polozaja u sedistu. Ajd neka ove reci hvale budu podstrek tuneru da nastavi sa dobrim radovima...

Ja bih se ponavljao, delovace da navijam... ali 90ka stvarno ide mnooogo lepo a meni je bas prirasla za srce zbog cafe racer izgleda i polozaja u sedistu. Ajd neka ove reci hvale budu podstrek tuneru da nastavi sa dobrim radovima...
Posted 04 December 2016 - 16:35
Aaa dobro je, nastaviće se, debeli je probao, a imao sam je od toga još malo bolju..
Glavni problem je što ide malo u dva traga i baš razmišljam kako to da izvučem... najverovatnije je u guvernali malo dobila prilikom pada ovog prethodnog vlasnika..
Glavni problem je što ide malo u dva traga i baš razmišljam kako to da izvučem... najverovatnije je u guvernali malo dobila prilikom pada ovog prethodnog vlasnika..
Posted 04 July 2017 - 21:41
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users