Jump to content

Kymco super 9ac

41 replies to this topic

#21 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 11 June 2012 - 23:23

Једна може.

#22 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 11 June 2012 - 23:33

Treba sto vise potrosaca prebaciti u LED: pozicije, stop svetlo, instrument tabla. Potom se Xenon poveze preko akumulatora. Osim sto treba da pazis da ti xenon nije ukljucen kad ti skuter radi duze na nizim obrtajima (jer se prazni akumulator) ne bi trebalo da imas problema.

#23 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts
  • VozimKymco super 9 sport

Posted 11 June 2012 - 23:42

Trenutno imam LED poziciju i LED intrument tablu. Ja bi uradio neku foru kao da dodam jos jednu LED ubodnu u FAR (izbusim jos jednu rupu i neko leziste) najacu onu od 20tak SMD dioda i probao bi da spojim to da radi kao pozicija. S'tim da svetli i FAR u kome je H4 a ne samo ona dva sa strane. I danju bih vozio sa pozicijom a nocu xenon. Jer ako me zaustavi cika u plavoj uniformi ima da skapira odma da vozim na poziciji i onda ce da smara zato sto svetla nisu upaljena. ;) Jel me razumeo ovde neko uopste? :ziveli:

#24 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 11 June 2012 - 23:55

Po vasem misljenju Styling ili Tuning? :ziveli:

#25 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 11 June 2012 - 23:58

Drugo najvise i pomalo prvog ali ne previse :ziveli:

#26 Slacko95

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 282 posts
  • MestoDespotovac
  • VozimSprint Exactly

Posted 12 June 2012 - 00:02

ja bih rekao prvo tuning ali da se ne zapostavi i styling

#27 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 12 June 2012 - 00:11

Koliko je sada tuningovan ne bezi mnogo od stylinga :ziveli:

#28 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 14 June 2012 - 01:36

Ovih dana sam se vozio i presao sam 300km sa novim klipom i novim karikama. Dodajem ulje u rezervoar otprilike jedan onaj mali cep od IPON ulja na 1l euro bezolovnog. Dajem 1/3gasa nikako preko pratim ona uputstva iz FAQ razrada nove termo grupe. Onako na uvce cujem da ne prelazi 5000rpm. Ali ima jedan problem, u jednom trenutku sam dao pun gas i isao sam 50km/h i odjednom ja drzim pun gas i on pocne da trokira..... ne moze da prebaci 50km/h. Nisam jos uvek gledao svecicu ali sumnjam na nju. Sta vi mislite?

#29 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 14 June 2012 - 12:43

Prvo nju zameni ...

#30 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 18 June 2012 - 19:39

Skinuo sam svecicu ocistio, ona je svetle braon boje bas kakve treba da bude. Karburator sam malo stelovao i sad ide 80kmh po kymcovom satu i ne moze da prebaci. Nesto mi je tu cudno jer je pre sa klipom manjim za 0.5 isao preko 80kmh. . .

#31 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 20 June 2012 - 16:54

Motor je pri startu od 0km/h jak i veoma lepo povuce ali cim predje 50km/h odmah opadnu obrtaji i onda se polako penje do 65km/h i onda opet pocne da ubrzava. To je verovatno centralna opruga otislaa???? Nikad je nisam menjao (fabricka). Jel ima neki predlog koja bi mogla da pasuje?

#32 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 20 June 2012 - 17:00

TnT pasuje,kod mene je zelena ako se ne varam 15%.

#33 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 29 June 2012 - 17:40

Jel ima neko probleme sa prednjom maskom to jest sa kormanom kod kymca?? Meni su sve zabice popucale na prednjoj masci oko istrument table i sada mi stalno lupa ovo a i samo sto se ne raspadne. . . :blink: :blink: ne znam sta da mu radim, pokusao sam da lepim ne drzi se, pokusao sam da stavim parce lima opet je puklo, dodji mi da skinem i da polomim sve ove plastike :rolleyes:

#34 Lenko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 783 posts

Posted 29 June 2012 - 22:46

Skini plastike i stavi drag volan ! Više neće ništa lupati !

#35 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 30 June 2012 - 23:17

Jel ti se mrda plastika oko kilometar sata ili se komplet ta plastika drma gore dole?

#36 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 01 July 2012 - 18:27

Mrda se kompletna plastika gore dole a kilometar sat stoji cvrsto za jednu od tih plastika...

#37 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 01 July 2012 - 18:32

Koliko bi me kostalo da namestim drag korman? I da li je moguce prebaciti ovaj kilometar sat na drag?

#38 Weseli-90

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 470 posts

Posted 02 July 2012 - 02:45

Ta plastika uglavnom svima puca na s9, popucaju zabice kad naletis na neku rupu iviccnjak. Jedino resenje sem kupovine nove maske je da probudis dva srafa i tako pricvrstis, navoji vec postoje fabricki...

#39 skin

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 22 posts

Posted 03 July 2012 - 16:18

MOTOR IMA TREK + 6,5G S6 ROLNICE IMA PROBUSEN CILINDARR NA 39.5m i I DALJE NE IDE.. . .Prosao sam 1000km od kad sam radio cilindar.
Ne moze da prebaci 75km/h po njegovom satu! Dal' je moguce da je to zbog centralne opruge? Jel mozda trazi teze rolnice kad se izbusi cilindar? Karburator sam nastelovao ovako:
Zavio sam sraf za vazduh do kraja pa sam ga odvio za 720stepeni i onda sam malo dodao ler gas i radi normalno, dobro prima gas. Stavljao sam fabricke rolnice od 8.5g opet nije vuko kako treba nije mogo preko 70... Motor ima kompresiju... Kais mi se dosta pojeo ali stavljao sam onaj fabricki i sa njim opet nije vuko. Menjao sam svecicu nije ni ona...Ociscen filter za vazduh......

#40 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 03 July 2012 - 18:34

ako ti se kaiš pojeo do njega je...a i fabrički ti je možda pojeden?!
S druge strane, 75kmh po satu nije zanemarivo, koliko ti očekuješ da treba da ide??

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users