ne znam da li si pregledao karburator kako je podešen, i od loše bobine može da puca... mada ako se ugasi i bez problema ponovo upali, meni deluje kao neki prekid na visokonaponskom delu, tipa, kabel za svećicu, kapica, bobina ili čak loša svećica

42 replies to this topic
Posted 25 July 2012 - 11:54
Posted 25 July 2012 - 20:44
Mislim da je resen problem,ne mogu sad da ga probam,samo sto je stala kisa,sve je mokro i blatnjavo,unakazicu se,ali sad mnogo bolje pali,ne trazi uopste dodavanje gasa pri paljenju,dugme mu onako samo udaris i odma pali,i ne gasi se vise uopste,bas ima stabilan ler,znaci mogu da ga spustim na 1000 obrtaja i on samo cakce.
Problem je bio sto se usisni ventil sam od sebe pretego posle prve voznje(a bio podesen na 0.1mm,verovatno je sad leglo sve na svoje mesto),nije imao uopste zazora,a izduvni je imao malo zazora,ali vrlo malo,jedva je usao i listic 0.05mm.
Vrlo je moguce da je ovo bio problem,ovako u leru je drugi motor posle stelovanja,javim rezultate sutra kad ga probam.
Problem je bio sto se usisni ventil sam od sebe pretego posle prve voznje(a bio podesen na 0.1mm,verovatno je sad leglo sve na svoje mesto),nije imao uopste zazora,a izduvni je imao malo zazora,ali vrlo malo,jedva je usao i listic 0.05mm.
Vrlo je moguce da je ovo bio problem,ovako u leru je drugi motor posle stelovanja,javim rezultate sutra kad ga probam.
Posted 28 July 2012 - 00:28
Sredjen problem,a problem je bilo ulje 
Ne znam kako,ali je definitivno to,sipao sam danas novo motul ulje(nista drugo nisam pipao) i motor je poludeo,sad vec ide bolje od moje 125ice,nema vise stucanja,razvrtava lepo,vuce lepo,pali lepo,radi lepo,nigde ne curi ulje ni nista
ja zadovoljan...

Ne znam kako,ali je definitivno to,sipao sam danas novo motul ulje(nista drugo nisam pipao) i motor je poludeo,sad vec ide bolje od moje 125ice,nema vise stucanja,razvrtava lepo,vuce lepo,pali lepo,radi lepo,nigde ne curi ulje ni nista

Edited by Milos'96, 28 July 2012 - 00:29.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users