Jump to content

Speedfight 3 RS LC

103 replies to this topic

#101 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 12 November 2011 - 23:31

E ovako malo se radi ovih dana nesto sam vozio motor kod ovog jednog "majstora" da mi napavi ono sto se kompresije tice nije nista uradio pamento osim mi izbio 10 e iz dzepa za karike koje nisi bile odgovarajuce pa ih je prepravljao nakraju gola k... od tog ...samo sam izgubio 10 dana i 10 e

porucio sam od pite karike orginalne za SF3 Jet Forc,koje cu sam stavljati uz nadgledanje pravog majstora

ako nebudu karike nzm ona razmisljam da busim cilindar stavim drugi klip ...neznam sta bi drugo moglo biti tj (zbog cega nema kompresiju kakva bi trebala biti kod mene je oko 7 )

danas sam radio jos nesto ali cu to u drugi post da neduzim ovde :sexe19jx1:

#102 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 13 November 2011 - 00:05

Evo drugi post http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/rolleyes.gif :sexe19jx1:

Ukucani mi otisli na put preko vikenda pa malo razmisljao sta da radim nema zive duse po kuci dosadilo...

Citao sam sinoc temu neku od nekog lika iz hr kkao je praradio viva sity sa pigaio blokovima maske od sf2 pa mi zapadne za oko kako je mrezice uradio od kante za smece...odma otrcim u kuhinju kanta extra mrezice orginal ko porucene.
nije mi se dalo odma rezati a i bilo kasno ostavim to za sutra(tj danas)
kupim novu kantu...ja kao kulturan uzmem staru kantu i nju izrezem ali bila mrezica malena pa je onda i nova platila glavom...jer je bila malo veca kanta(ima da me stara izreze ko ja kantu samao dog se vrati kuci http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/smile.png )

usput dok sam kupovao kantu pazarim neku foliju mat crnu malo da svjetla sredim

e da neduljim puno sam se raspricao islo je ovako

Dolazim kuci skinuo masku sa motora nosim u stan da se negrebe ili polomi (trazim sta bi nelezi mi bas najbolje na krevetu u ormar i uzmem vojnu futrovanu jaknu bacim na krevet i lezi maska ko salivena)

prvo sam isprobao kako bi izlgledalo sa izolir trakom poljepio

proba1

proba2

skontam dobro to lako cu sta cu za mrezice uhvatim kanu tj sta je ostalo od nje i op op op fleksom preletim pa je malo izravnam

inace najsavremeniji nacin ravnanja http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/sign0020.gif
savremena tehnologija

posto sam dok sam montirao jer je mrezica bila previse fleksibilna i fracala se nije htjela leci kako treba.napravio neke nosace unutra po ivicama...a plastika je bila zelene boje kontam da ofarbam (nesto mi se neprljaju ruke ) skontam da cu to zamaskirati crnim lakom za nokte...zovem drugaricu da vidim koja ima...tu je bila mala pauza pocastio sam se malo

pauza

i nakraju rezultqat je ovaj ja sam prezadovoljan ko je i kako pravio i koliko je ulozeno ja mislim da je dobro

rezultat

to je to

zadnja :D

evo i slike od nogare obecao sam

proba

ovo nije bio pokusaj poliranja (nedaj boze) nego nisam stigao ofarbati

nogara

eto toliko od mene

#103 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 16 November 2011 - 16:28

jedno pitanje veceras mi stizu karike od Pite

veceras cu rastaviti masinu,posto sutra idem na praksu a tamo imam sve moguce mjerne instrumene,bravarija...pa me interesuje sta bih trebao provjeriti cisto onako da znam

nesto mi je neko rekao oko karika zazaor nesto tako neznam ni ja

#104 svetac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 155 posts
  • MestoBanja Luka
  • VozimYamaha Aerox

Posted 20 November 2011 - 14:47

da nebude da neradim nista i samo kukam masina je rastavljena ceka majstora da zamjeni karike

ja sam se malo bacio na pravljenje undertail-a

evo neke slikice ako nekoga zanima mogu okaciti jos

ovo je prva ruka bice jos dotjerivanja da bude sve ljepo ravno i pod spagu

undertail 1

izrada

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users