Jump to content

Sprint Exactly 50 (Longjia LJ50QT-K)

26 replies to this topic

#21 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 28 February 2013 - 12:39

sa mina cdi-jem meri samo do 8000 obrtaja, a sa originalnim deblokiranim meri ali ide do 10500, to mu je druga blokada koja u principu ne smeta ako se vozi base cilindar...

#22 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 28 February 2013 - 14:15

Dobro, to je jasno iz gornjeg texta, a drugi deo pitanja- ko to prodaje i koliko kosta? Mogao bi se javiti dezurni ` iskopavac` , INDIJANA DZONS, ovoga foruma, znate na koga mislim ( iz NIS ) ?

Edited by ALIEN SM, 28 February 2013 - 14:16.

#23 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 28 February 2013 - 15:49

View PostALIEN SM, on 28 February 2013 - 14:15, said:

Dobro, to je jasno iz gornjeg texta, a drugi deo pitanja- ko to prodaje i koliko kosta? Mogao bi se javiti dezurni ` iskopavac` , INDIJANA DZONS, ovoga foruma, znate na koga mislim ( iz NIS ) ?
Ja da kopam i budem OFR a ?? A vi menadzeri :D :mmyahoo:

Attached File  radnikinadglednici.jpg   82.19K   30 downloads

Jbg lep je sat sa matrixa al bi ga ja bas zbog problema sa CDI-em ladno zaobiso... :mmyahoo: el imamo PRC obrtaljke za 10-12eura...meni je sa Sprint Eagla lepsi ...a treba pozvati Sprint N.S. i videti za cenu mada mislim da i nije jeftin...
Posted Image

#24 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 01 March 2013 - 00:17

sat, kao i originalni deblokirani cdi prodaju u keeway servis-u u bg-u, konkretno ja imam jedan takav cdi ako ti treba, jer na onom keeway-u što sam radio sa MF-om u pro replikom imam centralnu rezonancu na 10200-10600, pa mi nije uradio posao...

dok je recimo Ica, uredno spakovao mašinu sa madness-ovim sat-om i sve funkcioniše, s tom razlikom da ima cilindar kao i Alien i njemu se sve završavalo na 9600 do 10000 ako se dobro sećam...

#25 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 01 March 2013 - 12:33

Ma, u pravu je Cvele, sigurno to nije bas tako jeftino, a mora i drugi CDI, al` dobro je kao potencijalna ideja ako se nekad naleti povoljno...

Radi to dobro i ovako , a posto zna ponekad kad je raspolozen da se zavrti i preko 10000 postojeci CDI radi posao u potpunosti ...provereno je nelimitiran , na nogama je izvrteo 11300 RPM bez ikakvog ispucavanja, a iz tog razloga sam kupio i jedan rezervni, pa neka stoji , cena 7 evra...eto kome treba jeftin a dobar CDI , nelimitiran, sa 5 zica...

Nesto razmisljam da li ste uspeli sa tim cilindrom da dobijete ciljanih 10-12 Hp...da se vrti- vrti se , ja sam sa njim dobio oko 1000 rpm vise od prethodnog, a mene je podsetio po koncepciji ( narocito visini izduva koji je tek malo nizi ) na Corsu ...ali , Corsa je najmanje tri puta skuplji cilindar sa perfektnom zavrsnom obradom i radjen od najboljih materijala, a ako se setimo onih testova sto su proveli oni ludi Britanci ( pedparts ) oni su sa tim auspusima na sport cilindrima ( gde spada i ovaj ) uz Leovince ZX i slicne ( u te spada i Trek ) izvukli nesto preko 8 HP ...jedino uz Replicu vise...

Ja racunam da ako imam oko 8 Hp mogu da budem srecan uz da sve dobro radi ( a , radi ) Ovaj tajvanac je kopija necega i oni su ga uradili tako da materijal od koga je radjen moze da izdrzi to sto se od njega ocekuje ( valjda je tako ? ) Kod Kineza i ne mora da je tako...

Nemamo povratnu informaciju od Ice kako ga sluzi ta termogrupa? Ipak je to kod njega vec neko duze vreme, mogao se oglasiti ?

Edited by ALIEN SM, 01 March 2013 - 12:34.

#26 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 01 March 2013 - 21:47

E moj Mišo, da si ti živ i zdrav, skuterče je otišlo u zameni ključ za ključ, za Hondu VF500F, koliko je loš bio :D))) ima tome jedno 2 godine

#27 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 02 March 2013 - 10:16

Jbg, viktore , pa kako mi to da znamo ? ( Uh , koja transakcija !? ) Icu bi trebalo za predsednika VLADE !

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users