Jump to content

Sprint Grizzy Hebo M.R. 70cc

452 replies to this topic

#401 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 01 July 2013 - 09:53

aha te SMD svetle nenormalno... baš smo diskutovali šta bi trebalo u Stop staviti a da se pritome i vidi lepo kad prikočiš.. i evo više trakica sa tim SMD diodama su ok rešenje...

#402 Gligorije

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Grizzy

Posted 02 July 2013 - 17:48

sta nije uredu sa postovima na forumu pregledajte ... uopste neizbacuje teme prema gore kad neko pise i nepise kad je bio zadnji post... skroz je nesto zakucano otkad je nestala ona grupa izdvojeni projekti sta li je.... kad gledas podgrupu moj skuter uopste na ove postove od skutera koji su bili u tom folderu nepise nista niti ih dize gore u grupi kao da je bio neki post... nego pise neznam kojeg maja je bio post zadnji i to je to ... pozzz

#403 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 02 July 2013 - 23:38

teme su premeštene u projekte, tako je tvoj grizzy u midrace 70cc piše ti gore...

u moj skuter poglavlju su ostali samo hiper linkovi, i tu se više ne vodi kada je bio zadnji post...

#404 Gligorije

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Grizzy

Posted 05 August 2013 - 19:38

konacnooooo posle 100 godina sam se sastavio sam sa sobom lol :janpi: gotova masina ! izgleda bash onako kako sam zamislio ! :D slikacu i uvece da vidite i led stop sto sam napravio i malo stajling led osvetljenje :)

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#405 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 05 August 2013 - 20:02

Svaka cast!Prelijep je...

Edited by Stefan p, 05 August 2013 - 20:02.

#406 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 05 August 2013 - 20:33

:janpi: uradio si ga za 10 ... :D

#407 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 05 August 2013 - 21:08

pa ovo je odlicnoooo! kako si ga utego svaka ti cast :janpi: jako mi je dobra kombinacija boja, nalepnice, ma sve mi se svidja! stvarno svaka cast

#408 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 05 August 2013 - 22:05

e jbt jer svetle farovi kroz tu foliju ili kako si već zatamnio ta stakla

ostalo je ok, dobitna kombinacija žuto crno i ružnjikavog grizija ume da skocka.... zaista je unikatan

#409 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 05 August 2013 - 23:51

e boookte šta je ovo avion, raketa, skuter?? Stvarno si mu izmenio lični opis...
Lepo izgleda, unikatan je skroz i to mi se dopada...svaka čast!! ne mogu da se načudim koliko je čudna ta njuška napred, nekako mala i zdepasta...

Kakav je ono amortizer, koje marke??

#410 Gligorije

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Grizzy

Posted 07 August 2013 - 17:53

Hej mario folija je neka specijalna za farove i stop svetla nije ona za prozore i mogu ti reci danje mozda 10% vidljivost smanjena od obicne !jako je dobra a skroz zatamni kao sto se moze videti na slikama :D

Pita nemam pojma koje je marke amort iskreno al opasan je gasno debeo hehe bas je cevura.... :čiča:

Jako sam zadovoljan motorom mada mislim ovih da da bi bilo dobro malo da se provozam do coke kod Marija da se usteluje posto nevalja bas odkad sam istopio rolnice sve se zeznulo a nebi da cackam posto ja kad rastavim treba meseci da ga sastavim ;))

#411 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 07 August 2013 - 22:19

provozaj se, od Petka sam na godišnjem, pa kad hoćeš ti zapali, samo pravi pauze, nije turpija za peglanje kontinualno 80km koliko ima do mene

#412 Gligorije

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Grizzy

Posted 09 August 2013 - 13:42

Evo malo i nocnih slika :) i custom stop svetlo kako radi :D

Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#413 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 09 August 2013 - 15:47

custom štop svetlo ok, ali ove zelene Hali Gali cirkus neonke... :)

#414 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 09 August 2013 - 23:14

ehh jbt, ako ne nabaciš neko ozvučenje i miksetu ništa od trebe.. pa kako ćemo žurke na plaži praviti bokte... jes ti dj ili tamo neki styler tunewr ili šta već....

#415 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 10 August 2013 - 00:53

View PostMario, on 09 August 2013 - 23:14, said:

ehh jbt, ako ne nabaciš neko ozvučenje i miksetu ništa od trebe.. pa kako ćemo žurke na plaži praviti bokte... jes ti dj ili tamo neki styler tunewr ili šta već....

heheh pod sedište zvučnike sa sve jambolijom oko njih...E to ako ne napraviš Gligo jbš sve!! :D

#416 Gligorije

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Grizzy

Posted 10 August 2013 - 13:16

hahahhaha nemojte zezati :D imam to sve u steku sa sve mixetom hahaha . jos stroboskop neki da stavim i eto live disco na tockovima ! :)

#417 Gligorije

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Grizzy

Posted 19 August 2013 - 21:19

Eh eo malera... :angry: juce krecem od kuce posle 100m pun gas i samo bum pukne nesto i cujem vazduh fals i ugasio se u sekundi ,verglam cujem pici vazduh u prazno nema kompresije... :( nadam se da je samo zveknuo dihtung na glavi ili cilindru ... daj boze.... sutra ujutro rano ustajem pravac radionica i rastavljanje... i da resim ono ludacko lupanje u dekli to jos nisam resio neznam sta moze biti ja sumnjam na bendix neznam ili je varijator stradao od onig topljenja rolnica ili polutka ... neznam nisam pametan .... recite mi ova stage6 polutka jel znate mozda jel ona treba da ima zubce na sebi koji nailaze na radilicu ili ne posto ova moja uopste nema... zategnuto je drzi samo saraf... uh problema... ;)

kontam da bih mozda kupio ako naletim negde na s6 vario ... da zamenim ovaj hebo posto je jako **beno sa rolnicama nema ih a nemogu stelovati otkad su mi se istopile one pavese vozim na ove od 5g al to nije to 85 max izvuce i to je to i nevuce kako treba ... ocu da odlepim haha :D

:(

#418 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 19 August 2013 - 21:41

Hmh, Gligo, ne bih da te plasim , ali najmanja verovatnovca je da je otisao dihtung na glavi, ako je sve pre toga bilo dobro...dok ne otvoris ne znas sta je ...samo da nije otisao klip, al dobro je da vrti...

Polutku varia kupis kao sto je bila originalana , za tvoj tip skutera...

Interesuje me kako si uspeo da spalis Pavese, kod mene to dobro radi vec dugo , mada imam znakove skockavanja, ali do sada sam par puta zakrenuo , pa cenim da ce izdrzati jos neko vreme , bar jos sezonu , mozda i dve, a onda opet nove...nesto su sad i pale cene toga, rade ih i drugi proizvodjaci...

#419 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 19 August 2013 - 21:58

Sta bi ide motor na prodaju ?

#420 Gligorije

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 166 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Grizzy

Posted 19 August 2013 - 22:03

neverujem da je ista oko klipa karika posto se bas culo probijanje vazduha a ne nesto u cilindru... vicecemo sutra ! daj boze da je samo dihtung

ma pukla mi bila platna izmedju sarafa i polutke pa otislo u debalans i od trenja ogromne teprerature se istopilo sve imas 2,3 stranice ranije slike i video kako izgleda :angry:

Stavio sam u oglase popizdeo sam danas ! ;) neznam ni sam sta cu nema se para kukuuuuuu

5 user(s) are reading this topic

0 members, 5 guests, 0 anonymous users