2
193 replies to this topic
Posted 19 May 2012 - 14:19
Nisam baš čitao uputstvo, pa me zanima da li ima opcija koja prokazuje maksimalne postignute obrtaje?
Posted 19 May 2012 - 17:55
E, sad jos samo da se na brzinu oformi izborni stab, sliku ostavi, odlicna je i da se nadamo izbornoj pobedi! I tako ima puno naobecavanog piva , cekamo Pitu da nas pokupi, al` malo ste nam problem vi juznjaci, kako da vas dovucemo ovamo na sever...Jos jedno
Posted 19 May 2012 - 18:00
По мом нестручном мишљењу, шема није уопште проста.
Posted 20 May 2012 - 11:00
Boza, on 19 May 2012 - 18:00, said:
По мом нестручном мишљењу, шема није уопште проста.
Desilo se da je posle 10-ak min voznje, kad sam stao ispred zgrade jednostavno "zakovala'' na 1840ob i prebiranje po dugmadima nije pomoglo da je resetujem ili ugasim...Morao je poklopac dole,sitan srafciger u ruke i malo pipkanja po nozicama integralca...i uspesno se sama resetovala ... mada ima opcija reset na ploci al izgleda da se to radi necim tanjim od srafcigera..neka deblja igla ...
Posted 04 August 2012 - 18:47
E, sad ovako: moja ( kineska ) stvar bila izmontirana na A- 5 oko dve nedelje ( posto mi zena ne da da namontiram na njeno ( trece ) dete ...( a, sto ? - bolje od pirsinga ? ) I tako vozio ja jedno dve nedelje , samo gledao u obrtaljku, lepo je to , ne mos` reci i taman se navikao , kad ona zabagovala na 4500 RPM i tu ostala ... u uputstvu pise da za TOTALNI RESET instrumenta se pritisne S- 1 i S-2 i drzis 20 sec . i kao resetuje se ...
Nije bilo tako- drzao sam vise puta po 20 sec. pritisnuto - i nista ...i dalje pokazuje 4500 RPM i odbija daljnju saradnju...
Korak broj dva : uzmem skalpel , podbodem poklopac , skinem ga , i dodjem mu do dzigerice...I sta dalje ? Citam ono Cveletovo, ajd` probam sve tako, ali , nece nista ...tu gde pise RESET , nema nikakva rupica gde bi se moglo nesto turiti , neka igla, pa kao resetovati...vizuelni pregled rasporeda elektronskih elemenata pokazao je da se Cveletova i moja neznatno razlikuju u rasporedu ,broju i natpisima na komponentama...
Posto nije vise bilo opcija, osim RADIKALNE METODE , znaci , kompletnog rasturanja ( po metodi , il` pukovnik , il` pokojnik ) , zadnje sto se moglo uraditi je da sam sa parcencetom licnaste zice SPOJIO NOZICU OD INTEGRALCA SA IZVODOM OD ELEKTRONSKOG ELEMENTA ( ne znam koji je ) do koga je vodila bela crta ( most ) ...TU PISE RESET, ( ne mogu da slikam, aparat je pazan, al` kad se otvori, sve je jasno ) ...INSTRUMENT SE USPESNO RESETOVAO , izbacujuci more nekih cifara i na kraju se ugasio ...znaci, tako se i gasi... Ponovnim paljenjem podesio sam ga na RPM za dvotaktni motor i - RADI ...
Eto, kao dopuna uputstvu, ako ko bude imao problema, a izgleda da ce ih biti ( za te pare ) ...al` vazno da su resivi...
Nije bilo tako- drzao sam vise puta po 20 sec. pritisnuto - i nista ...i dalje pokazuje 4500 RPM i odbija daljnju saradnju...
Korak broj dva : uzmem skalpel , podbodem poklopac , skinem ga , i dodjem mu do dzigerice...I sta dalje ? Citam ono Cveletovo, ajd` probam sve tako, ali , nece nista ...tu gde pise RESET , nema nikakva rupica gde bi se moglo nesto turiti , neka igla, pa kao resetovati...vizuelni pregled rasporeda elektronskih elemenata pokazao je da se Cveletova i moja neznatno razlikuju u rasporedu ,broju i natpisima na komponentama...
Posto nije vise bilo opcija, osim RADIKALNE METODE , znaci , kompletnog rasturanja ( po metodi , il` pukovnik , il` pokojnik ) , zadnje sto se moglo uraditi je da sam sa parcencetom licnaste zice SPOJIO NOZICU OD INTEGRALCA SA IZVODOM OD ELEKTRONSKOG ELEMENTA ( ne znam koji je ) do koga je vodila bela crta ( most ) ...TU PISE RESET, ( ne mogu da slikam, aparat je pazan, al` kad se otvori, sve je jasno ) ...INSTRUMENT SE USPESNO RESETOVAO , izbacujuci more nekih cifara i na kraju se ugasio ...znaci, tako se i gasi... Ponovnim paljenjem podesio sam ga na RPM za dvotaktni motor i - RADI ...
Eto, kao dopuna uputstvu, ako ko bude imao problema, a izgleda da ce ih biti ( za te pare ) ...al` vazno da su resivi...
Posted 05 August 2012 - 11:50
Znaci resetovana na istu fintu kao kad je kod mene "zakovala"... bitno da takav nacin "reseta" radi
Posted 05 August 2012 - 12:16
Ma, da ...bitno je da se moze... malo je opasno kratko prespajati napamet nozice od integralca dok su pod naponom, da se ne bi ostetio ,a vidis da se baterija ne moze bas tako lako izvaditi, posto joj je jedan kraj letovan na ploci...na kraju krajeva bitno je da radi i da se moze resetovati kad zabaguje...
Posted 04 March 2013 - 00:28
Znam da je glupo da pokrecem temu staru skoro godinu dana, ali takodje ne bih smarao svakog posebno na pm.
Jel ima nekom da je ostala da radi i da je na prodaju ?
Jel ima nekom da je ostala da radi i da je na prodaju ?
Posted 04 March 2013 - 01:18
Kupljeno!
Posted 09 March 2013 - 13:47
Auuuuu pa gde sam ja bioo :(( Da nece jos nesto da se narucuje sa ebaya da naruci dosta nas.. ? Jbg.. Kako su se pokazali?
Posted 09 March 2013 - 14:58
Nego, mene zanima da li ima opcija koja prokazuje maksimalne postignute obrtaje, pošto ja na mojoj nisam mogao da nađem?
Posted 09 March 2013 - 18:50
Nema . samo trenutno stanje, moja povremeno zabaguje , ostane na nekim obrtajima i onda otvorim ledja i uradim RESET... i posle sve radi normalno ...vredi sve te pare ...uopste nije lose...
Posted 09 March 2013 - 19:23
Da nece jos nesto grupno da se narucuje ?
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users