Prekoracenje brzine
Posted 22 April 2012 - 18:51
NJena prica : pokaza joj pandur onu njihovu zuto- crvenu lizalicu, ona stade, naravno, trazi dokumenta, ona dade, pa gde toliko jurcate??? A, koliko sam to pa, jurcala? . pita ona ... preko 60 , a znate li koliko je ogranicenje? Znam , 50 rece ona, a kako ja to da znam kad mi ne radi brzinomer, napade ona coveka u plavomi pokazuje mu kako je zaglavljen na oko stotki, kao da je on kriv za to ( a, i jeste, sto je meri radarom , kad joj je neispravan brzinomer, pa jadna ne zna koliko ide...) Ajd` nemojte toliko jurcati, opasna vam je ta vasa masina iako je to skuter, morate malo paziti, najmanja kazna za to vam je 5000,00 da znate, popravite to...tako se oni lepo rastadose , nisam ni sumnjao u moju zenicu, zna ona sa pandurima, dobro je ovaj jos prosao, pa, pricao sam vam kako se pre par godina izvukla kad je vozila pesackom zonom kroz centar grada, pa kad je plavi hteo da je kazni , a ona njemu- jao, nemojte molim vas, imam budalu za muza , ubice me ako me kaznite!!! I tako se tada izvukla na budalu, verujem da je ovaj danasnji isto tako bio malo ostriji , da bi se opet izvukla na budalu od muza...Jbg, neko mora biti dezurna budala da bi sve bilo u redu ...dok sam ja budala , ona ne placa kazne, i to je vec nesto...
Inace , njima je problem kad usnime dva tocka, ostaje snimak u radaru , ali se ne vidi tablica , posto je nema od napred kao na kolima, pa im je tesko za dokazivanje, ( ne potpisujte nista ), a zasigurno znam da su dobili naredjenje da motocikliste NE ZAUSTAVLJAJU... ( ali , to moze i da se promeni - pa , prema tome oprez, ne provocirajmo , ako ne moramo...) s proleca dobiju naredjenje da malo kontrolisu dokumenta, i ako ne bude previse sranja od strane motociklista ( pogibija , i drugih incidenata ) puno nas nece dirati...ali , ipak, sve je to relativno...
Posted 22 April 2012 - 18:54
Posted 22 April 2012 - 19:34
Posted 22 April 2012 - 19:35
Inace zena ti se lepo izvukla, sarm je cudo

Edited by Weseli-90, 22 April 2012 - 19:35.
Posted 22 April 2012 - 20:58

Posted 22 April 2012 - 21:07

Posted 22 April 2012 - 21:13
Posted 22 April 2012 - 22:32
Posted 22 April 2012 - 22:59

Posted 23 April 2012 - 07:39
Al` , eto i oni se osavremenjavaju, polako i sigurno se uvode kamere u sve gradove , necemo mi dugo biti zasticeni, vec sam rekao da je sve to relativno...po meni je ipak najbitnije da ne bude previse sranja na ulicama( znate ono ako se sastave , ne daj boze, dve, tri pogibije za kratko vreme, onda se oni vanredno aktiviraju da vide sta je to sa motociklistima )...dobiju naredjenje sa vrha...
Posted 23 April 2012 - 10:59
Posted 23 April 2012 - 12:45

srbija, nasi zakoni i rupe, koritite to, ne potpisujte nista i izbegavajte placanje kazne, jer posle god dana zastarevaju..
Edited by mickojle, 23 April 2012 - 12:45.
Posted 12 June 2012 - 17:27
Sada su odradili zamenu kamera, sticajem okolnosti znam osobu koja je radila kutije za presretace i hvataju i prednji i zadnji deo jer hvataju i kamere iz suprotnog smera. Tj, evropski sistem, samo sto kod nas hvataju i lice sto koliko znam nigde u EU nema, e sada ako vam je zatamnjenost stakala kao meni fabricki 30% nece prepoznati lice.
Tako da tu mozete malo da se igrate i da neko drugi preuzme za vas.
Ah da, onaj sprej sto navodno postoji da ne moze kamera da uhvati, ako ga koristite jer valjda tablica postane previse florescentna, ne bih bio u kozi.
Posted 12 June 2012 - 18:43
Posted 07 May 2016 - 07:53
- jel ima tolerancije za brzinu preko ogranicenja?
- jel rutinska policijska kontrola na cesti detaljno gleda u dozvolu, posto imam 13 umjesto 12 cola?
- jel trebam imati jos nesto sa sobom osim dokumenata i osobnog alata?
Posted 07 May 2016 - 08:18
ne snimaju skutere jer nemaju fotografiju reg tablica, od kako je novo pravilo da se radi sa radarima koji imaju dokazni materijal
-rutinska kontrola, ne proverava veličinu točkova, uglavnom se gleda ispravnost kočnica i svetla
-ne treba ti ni osobnog alata ni prva pomoć za vožnju moped-a, samo obrati pažnju da ne voziš auto putevima
Posted 07 May 2016 - 09:06
Kod nas, sa rrgistracijom na 50ccm nije dozvoljena voznja na auto-putu, a sto se tice saobracajca, nemamo jos uvek uslova za vanredne tehnicke za skutere niti proveru brzine, tako da prilikom zaustavljanja najvise gledaju urednost registracije i ispravnost signalizacije. Sve ostalo prolazi...
Posted 07 May 2016 - 11:12
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users