Jump to content

Druženje & vožnjica u Novom Sadu Maj-2012

vožnja druženje sastanak

• This topic is locked This topic is locked
207 replies to this topic

#81 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 10 June 2012 - 13:01

mi smo stigli u 01.30h noćas, ispunjeni dobrim utiscima,.... hajde slike i snimci..

#82 Lenko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 783 posts

Posted 10 June 2012 - 13:05

Preneti su mi utisci, koji su prezadovoljni. Strašno mi je žao što nisam učestvovao, ali biće prilika. I ja jedva čekam slike...

#83 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 10 June 2012 - 13:58

Evo sirovog materijala... :) Ja sam uživao juče ceo dan, svaki minut i svaki sat.... :) http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/0takoje.gif :) :D

Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

Posted Image Posted Image Posted Image

#84 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 10 June 2012 - 14:03

#85 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 10 June 2012 - 14:07

al steta nemamo snimak sa cilja, Krsta je ipak dobio trku....

#86 Lenko

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 783 posts

Posted 10 June 2012 - 16:17

Sad m.da jedem što nisam mogao da dođem. Vašar !

#87 pajser9

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 166 posts

Posted 10 June 2012 - 17:37

Meni je bilo super, iako sam otisao ranije i malo mi je krivo sto nisam isao sa vama dalje, ali nema veze, bice jos prilika http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/smile.png
Bilo je veliko zadovoljstvo upoznati i vasu ekipu skuterasa i provozati Mariovu Apriliu...uff kako ide :)

Edited by pajser9, 10 June 2012 - 17:40.

#88 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 10 June 2012 - 21:04

Evo i mene da se oglasim reportazom sa druzenja... Nisam mogaso pre, danas nedelja od rana jutra kod komsije radim neku fasadu ...FUCK TAKVU NEDELJU! Ko nije bio, pogresio je sto nije dosao, bilo je maksimalno, JA SAM STVARNO UZIVAO... Upoznao sam se i video sa ljudima sa kojima se dobro druzim , evo vec par godina, a ovo je kruna toga , za to treba ziveti !

U NS ispred SPENSA sam stigao sa ALIENOM oko 11 i 15 , vidim , ima par skutera parkiranih , u kaficu ljudi, ne znam nikoga, da nisam zakasnio ,s obzirom da je okupljanje zakazano izmedju 10i 30 i 11 ? Imao sam milion problema pre nego sto sam dosao...Iz kafica mi neko mase, prilazim, Slavko iz pazove sa devojkom, dosli MATRIXOM 125 ,narucujem kafu , upoznajemo se popricali, posle 10-15 min dolazi Dragan NS, pridruzuje nam se , lepo se druzimo ,oko sat i po , pojavili se i mladji momci, Beogradjani, nema onih severnjaka koje cekamo , nedostupni , ne mozemo vise da cekamo , valjda ce se javiti, pada dogovor da se ide na kracu voznjicu do Dunava...
Posted Imageskuterasi na Dunavu...
Posted Image
Posted Image
Posted ImageDragan NS i Alien SM...
Sa Dunava se otislo do Miseluka, tu je palo par slicica...
Posted Imageskuterasi na Miseluku, sunce nas ubi...
Posted Imageneke masine...
Posle Miseluka , vracamo se U NS, na parking na Novom Naselju, e tu su konacno dosli oni severnjaci, Pita , tu smo se posteno izljubili ( sve bez sex- a , to ostavljamo za kasnije ) a pojavio se i Bata NS, jako mi je drago da smo se svi licno upoznali i videli , to je kruna svega...E, tu su se neke masine probale, Pita je seo na onu groznu APRILIJU ( namerno ) ne ukljucivsi pumpu za cirkulaciju hladnjaka, pre nego sto je Mario to shvatio i gassss, ovaj mu se baca pod tockove ne bi li ga zaustavio , ali Pita je resio da je pregreje i nista ga ne moze zaustaviti u toj nameri...kad se vratio sa krace voznje , bednih 102 stepena , ovaj put mu nije uspelo, nije uspeo da je zakolje, jbg, vise srece drugi put...
Posted Imageto je ta grozna APRILIJA...
Posted ImageAlien , Mario i Pajser...
Tu smo morali da se malo i osvezimo ,dan je bio paklen , pili smo kako ko , neko kolu neko pivo , ja sam otresao jednu limenku Niksickog i vratio se u zivot...
Posle toga smo se vratili u kafic u SPENSU , spojili nekoliko stolova i unakrsna zajebancija ,,,to nam je trebalo...BOJME se pokazao kao dobar animator, ali ako vozi taxi kao sto vozi skut, nece se taj `leba najesti, sve ce mu musterije sesti sa njim samo jednom...al` dobro , ima NS stanovnika...
Posted Imageskuterasi na SPENSU
Posted ImageSKUTERASI NA SPENSU
Posted ImageBojme i Alien ( slikano iz ruke ) , onaj gadni , to je on, onaj lepi , to sam ja...hehehe...
U medjusobnom natqr**** Bojme i Krsta ( ciji je veci ) pade dogovor da se ode do Miseluka i to proveri...( pa, mogli su to i ovde da nije bilo Slavkove devojke ) ...
Ja sam resio da ne odem , vec da odem i posetim sestru od tetke koju nisam video dve - tri godine, na jedno pola sata, a sve jedno , kad se budem vracao za SM prolazim tuda bice oni jos tu...

Krenuo sam , nisam se ni sa kim pozdravio , osim sa Draganom , sigurno stizem , skrenem kod zgrade NIS-a , idem na Telep, stao na semaforu, kad u retrovizoru nekoliko skuterasa...okrenem se , kad ono pola bande ...Pa kuda cete vi? Beogradjani pola njih krenulo za mnom , pa ljudi ja ne idem na Miseluk , dolazim kasnije, na levo krug na semaforu , pa do zgrade NISa, pa desno na most , pa na Miseluk , ja cu kasnije...Umalo nisam sestri doveo desetak skuterasa!!!

Kad sam dosao kod sestre silno se iznenadila sto sam dosao ( nenajavljen ) , muz i cerka joj nisu bili kod kuce , pita hoces jesti , pa, moglo bi se , taman se i ona sprema- na meniju ORADA majstorski zacinjena nekim prilozimai popismo pola krmace JELENA ...al` je leglo!!! Al` rec o ovom rec o ovom, prodje sat i po, popismo i kafu i ja kacigu na glavu i jurcanm na Miseluk...Na moju zalost vec se razisli , bilo vec proslo sest sati...Nisam se ni pozdravio ni sa kim , moj minus, sta cu, kriv sam...Pa, eto koristim ovu priliku da se kolektivno pozdravim sa svima, druzenje je bilo divno , nemojte propustati ovakve skupove ako imate mogucnosti dodjite, za to zivimo...Ko,god bude prolazio kroz SM , pozvan je da dode , uvek ce biti za neko pivo i razgovor dobrodosao...
:) na zdravlje, ZIVELI!

#89 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 10 June 2012 - 22:16

KAKO SAM JA PROSAO ( ovo je dopuna onom mom postu sa druzenja )

Resen sam da idem na druzenje , tu nema zbora, ali tih dana posao me pritisao , a par dana pre subote squt otezano pali, ispocetka krupno trokira , a kad se zaagreje stalno je prisutno sitno trokiranje, najgore je na semaforu kad treba da se krene, a nije zanemarljivo ni u toku voznje...nema sta , najverovatnije ili svecica ili probila kapa koju sam menjao ( ne znam vec koju po redu) pre nekoliko dana...valjda cu to resiti pre polaska...

U subotu sam ustao relativno rano , ali kako to uvek biva nista ne ide kako ja hocu, zena mi je natovarila neku obavezu ( da odem do pijace ) koja mi je otkinula skoro sat vremena...U 9 sati hocu da resim squt...odma zamenim svecicu i skunem lulu, privezem parcetom zice kabel od bobine za svecicu , nece da upali...posle nekoliko pokusaja poceo je da pada akumulator, od paljenja nema nista...ali , tu je stari od Yuga 45 Ah...vrti k`o lud , ali nece ...ubrzo otkrivam da je sin prebacio na benzin , a ja pokusavam na plin ...nije mi rekao ! Imam zestoko presisavanje, prazan akumulator, motor koji i ovako otezano pali i uza sve to jos i sitno trokira, a sat vremena do okupljanja u NS- u ...Usledilo je skidanje svecice , alnasovanje po petnaestak sekundi u vise navrata da bi se cilindar ocistio od gasa i benzina, na kraju je uspeo da upali na benzin uz zestoko trokiranje, garaza puna dima , stipa za oci, iz auspuha puca od zaostalog zivog goriva i dalje trokira, zamena svecice i eliminacija kape nije resenje...vec je proslo 10 sati , da li uopste ici sa takvim squtom koji ima kvar, ili ostati...

Posto je rezervoar ( benzinski ) prazan , odoh do pumpe da sipam, pa cu odluciti sta cu...motor ide uz trokiranje, ne znam sta je...do pre dva dana je sve bilo normalno...ali, toliko sam zeleo da idem na skup da odlucujem da ipak krenem, pa sta bude...marsuta SM, Ruma , Irig, Iriski venac , NS...krecem uz sitno trokiranje koje je prisutno na svim rezimima rada motora...ipak , celim purem odrzavam putnu brzinu od oko 80 km / h...pred uspon na Frusku goru na Iriski Venac, naslagali se neki kamioni + autobus koji me davi izduvnim gasovima , ljudi postuju punu liniju , niko ne sme da obidje ...vozi se 20-30 km / h,,,kad su se stekli uslovi , pun gas i uz brdo...ALIEN me prijatno iznenadio, pa uprkos stalno prisutnom trokiranju, uz Frusku je odrzavao na usponu 50-60 km/h , nisam bio hendikepiran u odnosu na automobile...niz Frusku- cak do skoro 100...( i gov** se kotrlja nizbrdo ) ...

Tokom druzenja sam bio uopste srecan sto sam uz takav motor mogao da pratim ostale, i da me nigde nije ostavio , a mogao je...Mario hteo cak i da proba, mogao je , ali sta vredi kad je motor bar 20-30 % ispod svojih mogucnosti...bas sam bio hendikepiran u odnosu na ostale!!! Eto, bas sad!

POVRATAK... Posto nisam zatekao bandu na Miseluku, idem kuci za SM...Pogled na skalu goriva kaze da ima jos ona sesnaestina , to je tri -cetiri deci benzina, pa odlucujem da sipam na pumpi na Iriskom Vencu, bice jos donde...samo sto sam dosao do raskrsnice sa Miseluka na magistralu NS- Ruma, squt proguta gas i ugasi se, na sto metara od raskrsca...E, Miso , sad siga naj***...u rezervoaru nista , suv k`o barut ,skala goriva debelo laze , vise joj ne verujem, to se desilo tacno na stotom kilometru, pa , eto ga i potrosnja - 4.7 litara na sto, lepo Boga mi...dobro, trokiranje uveliko povecava potrosnju , jer deo goriva izlazi neiskiriscen , ali to mi je najmanja briga ...STA CU SADA ?
Bez panike, evo , zatvaram slavinu rezervoara za benzin , otvaram ventil na boci, ali nemam pojma koliko imam gasa , nesto se mucka u boci, ali da li ce upaliti s obzirom da je pre toga dirana prigusnica i stelovan je odokativno, jednom recju poremecen je , a na putu nemam uslova za stelung...

Prvo alnasovanje - nista...na svu srecu, na drugo se odazvao uz zestoko trokiranje i pucabje iz auspuha , eksplozije su takve da se bojim da mi ne razvali BULLETA...ali , kad se malo stabilizovao, resim da vozim kako- tako , bar necu gurati, skrenem levo prema Petrovaradinu, ima pumpa na tri - cetiri KM odavde , samo da se dovucem do nje...i dovukao sam se uz trokiranje koje je jos izrazenije na gasu nego na benzinu , natankovao , sad sam bezbrizan, ali resavam da ostavim na gasu , pa dokle stignem , lako cu prebaciti na benzin , sad ga bar ima ...tako, uz malo oprezniju voznju, presao sam Frusku i stigao do kuce, presao sam celih 60 km na gasu, a danasnji pokusaj paljenja na gas bio je bezuspesan , boca je bila prazna na mrtvo, da sam trebao preci jes 100 metara ne bi moglo ! HVALA JOJ I ZA OVOLIKO !!!
Eto , kako sam prosao ...

#90 ZlajoX

Grunf u najavi

• Members
  • PipPipPip
  • 376 posts
  • MestoSremska Mitrovica
  • VozimSuzuki DR600 DJEBEL

Posted 10 June 2012 - 23:46

View PostMario, on 09 June 2012 - 00:39, said:

Zlajo, kako ti stojiš ?

Ja sam jos ranije sa jedim drugarom dogovorio da idemo na motorijadu u Lesnicu (nadomak Loznice) i mogu ovaj Mariov post da procitam kao poziv na druzenje i na tome ti hvala. Vidimo se neki drugi put :)

#91 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun
  • VozimSuzuki RF 900 streetfighter

Posted 11 June 2012 - 03:21

View PostPita, on 10 June 2012 - 14:03, said:

ej ljudi pa ja nisam popio pivo za ove dve pobede http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/icon_biggrin.gif Muhi me dobio u startu jer mi je prenos mnogo lose ustelovan,ali na krajnjoj je bila velika razlika.... inace njegov je super ustelovan... Inace ostaje jos da se mozda ovaj vikend malo scoot rasklopi da mi vidimo sta je to unutra.... Steta sto nisam bio sa vama u onom mestu kod Karlovaca,saobracaj me je sprecio da vas ispratim i eto,ja produzio za Indjiju,al ok tu je palo druzenje sa burgman75 :)

#92 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 11 June 2012 - 04:16

Evo i mojih skromnih slicica Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image Posted Image

#93 Alexandar :D

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 738 posts
  • MestoPancevo
  • VozimV-Max 1200ccm

Posted 11 June 2012 - 04:19

Dakle fin provod,ali da zakljucimo :D

Simke pre godinu dana sam te napusavao da 50ccm ne ide tako i to je otislo u nedogled,sada konacno vidis da sam bio u pravu.Nema ljutis,meni je drago sto sam bio u pravu,a jos mi je draze sto neces morati da qpujes drugi 70ccm cilindar http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/smile.png

Muhi je rekao da ide 90 po gps'u,Simke je isao oko 85/6km/h kako kaze Mario.Muhi je bio debelo iza njega dakle oko 75 km/h realnih

I vodila se neka polemika na skuter.org forumu(zapoceo Muhi) gde Bojme ide 120km/h kroz tunel,zakljucili smo da ga je Krstovic cija maximalna je oko 101/102 km/h gps dobio i da mu je realna brzina oko 93/5km/h gps.

Dakle mnogo mi je drago sto su neke stvari ovako isprobane i zakljucene i zao mi je sto nisam mogao prisustvovati.Stavljam drugo paljenje konkretno AC kako bi mogao skuter poterati na 11 200 rpm,jer je trenutno blokada na 10 000 rpm.Damir(Phantom) je imao prilike da se odusevi sa motorom tacnije celim projektom jer mi je dosao u goste dan pred polazak i pruzio mi zadovoljstvo da se vozikam sa njim dobrih 2 sata.
A ono sto mi je JOS draze jeste da je Marijeva aprilija sa 16mm karbom i airsal cilindrom objasnila neke stvari i samo stavila tacku na sve one prozivke nedavne na drugom forumu.
Sjajan provod i sjajan uvid na sve to sa prilozenim slikama i video zapisima :)

#94 simkeSR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 165 posts
  • MestoZemun

Posted 11 June 2012 - 04:25

View PostAlexandar ':)', on 11 June 2012 - 04:19, said:

Dakle fin provod,ali da zakljucimo :)

Simke pre godinu dana sam te napusavao da 50ccm ne ide tako i to je otislo u nedogled,sada konacno vidis da sam bio u pravu.Nema ljutis,meni je drago sto sam bio u pravu,a jos mi je draze sto neces morati da qpujes drugi 70ccm cilindar http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/smile.png

Muhi je rekao da ide 90 po gps'u,Simke je isao oko 85/6km/h kako kaze Mario.Muhi je bio debelo iza njega dakle oko 75 km/h realnih

I vodila se neka polemika na skuter.org forumu(zapoceo Muhi) gde Bojme ide 120km/h kroz tunel,zakljucili smo da ga je Krstovic cija maximalna je oko 101/102 km/h gps dobio i da mu je realna brzina oko 93/5km/h gps.

Dakle mnogo mi je drago sto su neke stvari ovako isprobane i zakljucene i zao mi je sto nisam mogao prisustvovati.Stavljam drugo paljenje konkretno AC kako bi mogao skuter poterati na 11 200 rpm,jer je trenutno blokada na 10 000 rpm.Damir(Phantom) je imao prilike da se odusevi sa motorom tacnije celim projektom jer mi je dosao u goste dan pred polazak i pruzio mi zadovoljstvo da se vozikam sa njim dobrih 2 sata.
A ono sto mi je JOS draze jeste da je Marijeva aprilija sa 16mm karbom i airsal cilindrom objasnila neke stvari i samo stavila tacku na sve one prozivke nedavne na drugom forumu.
Sve je ok,samo te moram malo oko brojki ispraviti.... za po neki kilometar na gore... pitin bivsi jet ide oko 86gps a ja sam bio dosta ispred,merio sam ja danas sa jednim gps-om,ali provericu sa jos jednim jer mi se cini da nije ok izmerio.. Isto tako bi i Bojmetovu brzinu digao za po koji km/h vise,jer razlika u brojkama od 3-4 kmh nama ovde nista ne znaci ali na stazi/putu je dovoljno da se nego lagano udaljava,znaci na kratko ne toliko koliko na misluku....msm da si malo vise spustio brojke,ali to je to od prilike....isto treba uzeti u obzir kilaze vozaca :D moja je 88 trenutna.. :) a meni ostaje da vidim koji cilindar imam napakovan....

Edited by simkeSR, 11 June 2012 - 04:32.

#95 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 11 June 2012 - 10:33

@Alien, zaista je vreme da ispereš taj 1cm gljive koji nije obmotan izolir trakom, cenim da ti se filter zaprljao, nebitno samo ako si nama stigao....
@Simke, mašina je 70cc nema dileme, samo proveri koji cilindar čisto da znaš, kada budeš start rešavao, pozabavi se prenosom, Aprilija ide odlično

oko brzine ovih ili onih motora je izlišno polemisati, jer nismo merili, samo smo se probali ko je brži, i to nam je dovoljno bilo, meni je HTC bacio bateriju na nulu tako da na žalost ovoga puta nismo mogli ništa meriti...

evo rezultata, pošto na videu imamo start-ove

1. Ksta - F12 (S6 Sport pro tuniran + Dell 21 + S6 PRO izduv + LC prenos, Multivar, Delta)
2. Bojme - Sprint (S6 Sport pro + Keihin PWK 24 + Tecnigas RS2 + China prenos, Multivar)
- pobednik Krsta

1. Simke - SR2 (neki 70cc, Bullet kopija Next-R, Dell 19 + AC prenos)
2. Muhi - SR1 (serijala 50cc, Silent pro, LC prenos)
- pobednik Simke

1. Slavko - Matrix 125 (4T fabrika)
2. Krsta - F12 (S6 Sport pro tuniran + Dell 21 + S6 PRO izduv + LC prenos, Multivar, Delta)
3. Jova SR1- Mario (Airsal T6, Roost, Mikuni 16, Overrange MHR, Primar +14%)
- pobednik Jova, drugi Krsta, treći Slavko

1. Slavko - Matrix 125 (4T fabrika)
2. Simke - SR2 (neki 70cc, Bullet kopija Next-R, Dell 19 + AC prenos)
- pobednik Slavko Matrix 125

1. Pita - Jetforce Alex-ov (Serijala 50cc, Tecnigas RS2 skraćen, Dell 17,5, originalni prenos)
2. Simke - SR2 (neki 70cc, Bullet kopija Next-R, Dell 19 + AC prenos)
- pobednik Simke

ako sam nešto propustio dodajte....

konkretno meni i Aleksu (Jetforce) su popustile centralne, njemu ranije, meni pred kraj dana, kada smo se spustili sa brda, u principu žrtve su bačene, i hvala im za ovako dobro druženje i proveden dan, drago mi je što sam upoznao nove prijatelje, i moram priznati da su domaćini opet opravdali poverenje, u 21h nas je Pita vodio na lepinju sa ćevapima, da ne idemo gladni kući....

dok smo napakovali motore na prikolicu, bilo je 23h, celim putem do kuće smo imali jak vetar u lice, spremalo se neko nevreme, Jugo nas je nosio čitavih 70Kmh, "vozi brže, jurimo čak 30" odlomak iz maratonaca mi je nekoliko puta pao na pamet...
ehh stigli smo u 01.30h ja sam dva tri puta već hteo da zaspim za volanom pa me je Krsta cimao i udarao...

još jednom, svaka čast svima koji su došli i koji su bili na druženju, a sledeći put se nadamo da će doći i ostali koji su bili sprečeni... ovakvi dani se dugo pamte...

#96 SlavkoDzo

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 9 posts
  • MestoStara Pazova
  • VozimKeeway Matrix 125

Posted 11 June 2012 - 10:50

Simke, ni ja nisam popio pivo sto sam te otresao :)

#97 Muhi

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 264 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimPiaggio Zip SP

Posted 11 June 2012 - 11:07

View PostAlexandar ':)', on 11 June 2012 - 04:19, said:

Dakle fin provod,ali da zakljucimo :)

neveredi da se raspravljamo.merices mi kladim se da ide sr brze od tih 75 to cak mogu da potvrde i ljudi sa skupa npr DraganNS koji me je na pravcu miseluku obisao ali ne toliko brzo....a bojmetov sam rekao KROZ TUNEL ocigledno neznas kakav je tunel na miseluku pa opet nesto buncas.jer je dosta realno da skuter tuda ide 120 koji ide 100 ovako koliko vec nisam mnogo obracao paznju.
sve u svemu bilo lepo i vruce. :D

Edited by Muhi, 11 June 2012 - 11:08.

#98 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 11 June 2012 - 11:10

E, sad mi je bas zao sto sam propustio Miseluk, bilo je zanimljivo...

#99 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 11 June 2012 - 11:22

Lepo ste se sakupili i proveli -i to je najvaznije :) .... to ciji je duzi ,bolji,jaci je manje vazno...druzenje i dobra zabava je cilj i svrha ovakvih skupova ...

#100 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 11 June 2012 - 11:42

stvarno ste nemogući...Ovde je bilo bitno druženje a trkanje iz zezancije, a to koji motor ide kako svako je imao prilike da vidi i sam se uveri...
Pohvale za sve koji su došli na skup i nadam se da su se svi lepo proveli.... :) :D

ako ima još neko nekakvih slika, sa Stražilova npr neka ubaci...ja maler nisam ni jednu okinuo gore...pih...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users