Jump to content

Pao i ja

• This topic is locked This topic is locked
33 replies to this topic

#21 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 September 2012 - 00:22

a bre Miloše , sunce mu poljubim, pa zar se koči prednjom po šljunku sos kinesku gumu....

daj sad kako je tako je, moraš biti junak, pa želimo ti brz oporavak...

#22 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 05 September 2012 - 01:03

Hval ana lepim zeljama :D

A prednju kocnicu nisam ja pipao,nisam cak ni zadnjom proklizao,oborio sam motor koliko god je moglo,malo samo zadnju pritiso cisto kolko da usporim sto vise i onda naisao na sljunak,tako da sam lepo proklizao i prosao samo sa gadnim oderotinama,da sam zaboo prednju verovatno bi bilo mnogo gore.

#23 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 05 September 2012 - 09:46

moj drugar redovno overi kymco devetku na kružnom toku, kada prospu pšenicu ovi sa traktorima, a da nevolja bude veća, to mu se zaređalo mislim dva ili tri puta na istom mestu, .. bukvalno svake sezone overi pšenicu... :D

#24 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 07 September 2012 - 10:42

Ma , sve ce to zarasti, najvaznije je da si prosao bez preloma , to su muke...ja sam prelom lecio tri godine ( butna kost dva puta operisana ) i kad sam to sanirao - opet na motore...svi kazu - kakav ludak ? Pa, sta ? ne shvataju da se takav rodis , ili ne rodis, to ti je k`o ono sa pederima...ili jesi , ili nisi...

Samo se ti lepo oporavi, nece ti biti lako, ali to moras samo ti da odradis , ne moze niko umesto tebe ...bogatiji si za jedno iskustvo, u klubu si onih koji su pali...ocekujemo te uskoro ponovo u sedlu...

#25 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 07 September 2012 - 17:27

Meni je bilo malkice bolje,vec sam mogao po malo da hodam,i prekljuce sam provozao piaggia prvi put posle pada(sreca da me niko poznat nije video :) ),ali znaci 1/4 gasa nisam prelazio uopste,umesto da ja obilazim ostale sad svi mene obilaze :D .U cetvrtak je trebalo da polazem A1,pa sam malo obnavljao skolsku voznju,u bolovima al jbg,planirao sam da tako u bolovima i polazem,medjutim nije vise bilo mesta pa mi je zakazano polaganje za 14. a testove sam juce polozio.
I danas odem na previjanje,rana ne napreduje uopste,opet je komplet zagnojila,i opet mi to strugali,opet mi oci ispale,i sad sam opet na pocetku,jedva da mogu da stanem na nogu,bez stapa jedva da mogu i da se krecem.U utorak idem ponovo na previjanje,i ako opet bude kao danas rekao je doktor da ce da mi radi bris da vidi o cemu se radi.A inace isto je i na ruci i na kolenu.
A posle onog prvog struganja dok sam se trudio da ne padnem u nesvest sam razmisljao o prodaji svih motora,ali posle pola sata sam,naravno,odustao od toga,sad samo cekam da mogu da savijem dovoljno nogu,pa da provozam i keewaya :)

Edited by Milos'96, 07 September 2012 - 17:34.

#26 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 07 September 2012 - 20:37

He, he, kakav ludak! Pa, o tom ti govorim Milose! Svi smo mi ludaci, takvi se rodili...namucices se sigurno, ali rane ce zarasti, i cim zarastu , eto tebe ponovo na motoru...eto ti moj primer ( tri godine lecio nogu i sad opet ovako mator jurcam) , eto ti Blekija kako je skoro prosao u tunelu i mnogi drugi, pa nas to nije odvratilo od jurcanja ...ali, posle samo pametno...koliko se moze...

#27 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 21 September 2012 - 21:42

Evo danas sam iskoristio priliku na previjanju kad je sestra izasla da pozove doktorku da uslikam ranu,znaci ovo je posle 21 dan(pao sam bas 1. septembra),eto u sekundi se sve promeni,i posle tolike muke...jbg znam da tesko da ce ovo da utice na ove koji nisu pali,bar na mene nisu uticala tudja iskustva,uvek sam mislio"ma nece valjda bas meni",ali je najgore kad ucis na svojim greskama(mada se tako najbolje uci).
Inace piaggia sad vec vozim svakodnevno,malo istrpim bolove dok savijem nogu,i posle 2-3min se privikne na taj polozaj i vise me ne boli,posle malo boli kad sidjem s motora i to je to,idem sa njim i na previjanja,u skolu itd...nema ko mi nije rekao da nisam normalan :D

Slika je malo gadna,pa ko je gadljiv ne mora bas da otvara :seronja:
http://postimage.org/image/fptf8awex/

Inace na ruci se formirala koza,ona je u redu,ali noga kazu da nece skoro da zaraste,mnogo je duboko(opet napominjem,ovo je posle 21 dan,mozete da zamislite kako je bilo posle pada,posle pod infekcijom,posle struganja itd,sad skoro da mogu po malo i da trcim,a pre nisam mogao ni do WCa bez stapa da odem).

Edited by Milos'96, 21 September 2012 - 21:44.

#28 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 21 September 2012 - 22:34

Ал си се ти отресоо..

#29 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 22 September 2012 - 09:58

Samo teraj :D I gledaj da što manje savijaš koleno, zato rana i sporo zarasta. A na promeni vremena, do kraja života, ima da te podseća

#30 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 22 September 2012 - 10:20

Pa ortoped mi je rekao da gledam da pocnem da pokrecem koleno koliko mogu,da se ne formira nesto nzm kako rece,neki strucan naziv,verovatno da bi se koza lepo oblikovala.
Mislis da ce ovo stalno da me ziga pri promeni vremena?Pa ipak je su ovo samo oderotine,nisu prelomi ili nzm sta,ali ako mora nek ziga...taman kao podestnik kad se opusti ruka :D

E jos da pitam,el ce oziljak da se izgubi vremenom,el mogu da mazem nesto protiv oziljaka kad to lepo zaraste,posto kazu da ako ostane oziljak posle moze da pravi smetnje npr kad cucnem itd,koza je valjda kruta onda,a i malo ruzno izgleda kad sam leti u sorcu,dve ovolike rupetine...mozda neki prirodan lek,neka mast,ili tako nesto,bar da smanjim koliko mogu...

Edited by Milos'96, 22 September 2012 - 10:23.

#31 Boza

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,532 posts
  • MestoSopot
  • VozimKeeway Fact

Posted 22 September 2012 - 11:10

Contratubex. Ja sam mazao neki oziljaki prilicno se smanjio.

#32 Milos'96

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,281 posts

Posted 22 September 2012 - 11:39

Hvala,kad zaraste sve potpuno pocecu da ga mazem,bar kolko-tolko da ga smanjim...

#33 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 22 September 2012 - 21:53

Saljicev melem je isto dobar za oziljke (protiv oziljaka).

#34 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 08 October 2012 - 21:42

Ja sam pao jednom sa Tomos Automatic A3. Bio je pesak ja ukocim i pocnem da "slajfijem" i padnem izgorim nogu na auspuh. Imam oziljak. :welcome1:

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users