Jump to content

PEDA Gatto

52 replies to this topic

#21 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 05 October 2012 - 18:51

Jos je pod garanciju, kad prodje garancija bacam se na tuning. ;)

#22 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 08 October 2012 - 19:33

Lep ti je sqter (isti kao moj) hocu da se nadovezem na tvoja pitanja sa poreklom ove marke - da ne bih sad lomio prste kucajuci pogledaj samo ovaj link- http://www.alibaba.c...92/scooter.html

a to sto oni prodavci lazu, to si nema veze sa zivotom, ja licno mislim da bi ih trebalo prijaviti trzisnoj inspekciji za one deklaracije sto su izlepili po izlozenim skuterima da obmanjuju one sto se malo manje razumeju , ipak to je alibaba :welcome1:
I imam jedno pitanje za tebe- koliko ti trosi?? I da se posavetujem nesto drugarski, garanciju od 2 godine mozes odmah da otpises zato sto su serviseri slepci i nemaju blage veze sa zivotom - a za bilo kakav kvar reci ce ti da je do toga doslo zbog nestrucne upotrebe, i prema tome nemas razlog da bacas po 2 000dinara na njihove glupe servise, na kojima nista ne rade. A bolje i da ne rade- ja sam se zajebo sto sam otiso na prvi servis tad je hteo njihov VKV da mi proveri svecicu, ali posto navodno ne moze odozdo da se stigne do nje , hteo covek da mi rasturi sve plastike na motoru)..... da ne duzim vise , poz za sad

#23 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 08 October 2012 - 21:04

Auuu, ovaj skuter sto si stavio link, ama bas sve isto ima sem farova ko nas. Kad si ti kupio skuter i kako ti radi? Trosi mi tacno 2,5l n 112km. Na servisu sam bio evo vec 2 put, sada na 1000km, pise da su "procistili" filter za vazduh, nastelovali karburator, promenili ulje, nastelovali kocnice i napumpali gume, a sta su od toga uradili ja neznam. Ja kad sam ga uzo odma 2-3 dan sam iso u servis jer mi je ono crevce za ulje pocelo da curi negde, otiso sam tamo, ostavio broj da me nazovu telefonom kad bude gotovo, zovu me oni, ja dolazim tamo uzimam skuter, kazu da zategli ono crvce i da vise nece da curi, odem kuci i sutra ujutru pod skuter ulje kolko oces, pukne mi film i odem i kupim novo crevce plasticno i stavim ga sam posto nisam smeo prvi put zbog garancije, od kad sam ga stavio nema vise da curi. Sad mi je problem sto kad ponekad upalim motor i krenem posle nekih 100m pocne da gubi gas polako i ugasi se, stanem upalim ga ponovo i posle ide super. Odakle si ti? Pozdrav! :welcome1:
P.S. Kako da povezem ono ukrasno crevo na skuter, da kad upalim svetla i ono gori? Strah me da nesto ne pokvarim.

#24 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 09 October 2012 - 13:44

stelovali ti kocnice, i karburator, pa jos pumpali gume :welcome1:, pa mogli su malo i da ga ispoliraju i da mu stave neku nalepnicu :D nemaju si veze, smo pare da ti uzmu. Evo ti jedan primer- filter za vazduh kop mene posle 3000 km savrseno cist, a oni tebi cistili na 1000 km. A jel to mislis na onu cevcicu sto ide od pumpe za ulje do karburatora? A taj problem sto sad imas verovatno ces da resis skidanjem i ciscenjem svecice, a i odmah ces da osetis razliku u voznji!
Sto se tice led dioda, ako si na njih mislio imas 2 varijante-
1-va -vezes if direktno na akumulator (one su 12 v)i postavis negde prekidac i uvek ti sijaju punom snagom i to bez obzira dal je motor upaljen, ili ne
2-ga mozes i na prekidac svetalaali treba da rasturas plastiku koromana, a to bas nije preporucljivo jer se to posle tesko vraca na svoje mesto bez neke polomljene zabice. ako ih ipak ovako namestis treba da znas da ce svetleti u skladu sa brojem obrtaja motora, tj na semaforu slabo, u voznji jace
U svakom slucaju treba da znas da akumulator nece biti bas "najsrecniji " kod ovakvih doradjivanja
A za moj skuter otvoricu novu temu da nepisem mng to tvojoj :D
Inace ja sam iz medosevca, ti ?

#25 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 09 October 2012 - 14:34

Ok, hvala. Ja sam iz Duvanista. :welcome1:

Gde si uzo tvoju macku? :D

#26 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 09 October 2012 - 14:39

pantelejska 24 cini mi se, tu servisiraju taxi vozila ako se ne varam sad hocu da otvorim svoju temu, ali imam malo problema sa ubacivanjem slika tj ne znam sliku da ubacim, samo link umem, malo sam se upetljao

pomazi ako znas

#27 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 09 October 2012 - 15:15

View PostBoba3n, on 09 October 2012 - 14:40, said:

pomazi ako znas
http://forum.pyrothe...je-fotografija/

#28 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 09 October 2012 - 15:23

To je onde kod semafora kod autopijace? Jel tako? I ja sam tamo

#29 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 09 October 2012 - 15:43

View Postcvele, on 09 October 2012 - 15:15, said:

hvala puno, ja sam to vec gledao, ali nisam do kraja

View Postduki996, on 09 October 2012 - 15:23, said:

To je onde kod semafora kod autopijace? Jel tako? I ja sam tamo
pa da nema gde drugde da se kupe ovde kod nas u nisu

#30 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 09 October 2012 - 15:48

:welcome1:

#31 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 09 October 2012 - 15:49

Jos slika :welcome1:
Posted Image
Posted Image
Posted Image

#32 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 09 October 2012 - 15:53

aaaaaaa, lepo, meni registracija sa 006 pocinje. a jel on to sad garaziran ?
kolko si ti do sad presao ?

#33 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 09 October 2012 - 15:55

Ma garaza prepravljana u garsonjeru pa ga cuvam u svetlarnik :D Preso sam ravno 1160,3 :welcome1:

#34 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 09 October 2012 - 15:57

a ulje, kolko ti je potrosio do sad, jel si sipao ono njihovo ENI??

#35 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 09 October 2012 - 16:01

Da ENI, pa vec na 1100km kad se nagnem u stranu gori crveno za ulje, nema dotok, dosipao sam mu prosle nedelje.

#36 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 09 October 2012 - 16:12

dobro je znaci jos mu nisi kupio drugu kanticu, ako te interesuje ima prodavnica u kojoj je 650 dinara i ja sam je trazio svuda po gradu da ne bih debilima placao, a kod njih vec znas cenu

#37 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 09 October 2012 - 16:16

Ma uzo sam bio neko drugo ulje onu njihovu sam sve bio isipao. Koja prodavnica?

Edited by duki996, 09 October 2012 - 16:17.

#38 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 09 October 2012 - 16:21

sirena se zove, u istoj ulici gde ti je i servis, samo krenes na gore prema durlanu, i ne moz da promasis, sa desne strane ti je. a koje ulje si mu uzeo, i jel sintetika, ili polu , i koja je cena ?

#39 duki996

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 59 posts
  • MestoNis
  • VozimPEDA Gatto

Posted 09 October 2012 - 16:32

Uff neznam, uzo sam 250ml kolko da ima, neznam stvarno koje bese.

#40 Boba3n

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts

Posted 09 October 2012 - 16:45

to si uzeo na nisovoj pumpi duotakt i crvene je boje. nije ni ono lose(polusintetika, odgovara za nase sqterei za sve serijale ). samo da znas da nije bas preporucljivo da se stalno mesaju ulja

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users