Jump to content

Mala skola farbarije...

• This topic is locked This topic is locked
27 replies to this topic

#21 TureZR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 116 posts

Posted 12 July 2013 - 14:27

inace sad sam se raspitivao malo 6 neonki ce mi biti odlicno,bice kao dan,posto je stvarno mala komorica i mislim da ce biti odlicno,inace 2 neonke mi idu na jedan nosac,tako da imam 3 nosaca sa po 2 neonke,uglavnom videcemo ako mi prifali svetlosti imam u rezervi jos neonki :respect:

#22 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 16 July 2013 - 21:49

pa bar su neonke jeftine i ne trose mnogo struje :) :D

#23 TureZR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 116 posts

Posted 17 July 2013 - 10:57

pa dobro kako za koga,sto se tice struje ne trose puno to je istina al da su jeftine i nisu bas, komplet nosac neonki,starteri i neonke nimalo nisu jeftine, u prodavnici su one kineske oko 1200din 1, ja sam uzeo 10 komada tako da nije bila bas mala cifra ;)

#24 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 17 July 2013 - 11:08

ja u pancevu pazario nosac sa dve neonke za 800 kinti , rade za sve "pare" ;)

#25 TureZR

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 116 posts

Posted 17 July 2013 - 15:03

ma razumem te al govorim npr da uzimas novo,ja moje neonke nisam platio nego sam radio nekom decku skuter pa smo napravili kompenzaciju,uzeo sam 5 nosaca sa po 2 neonke,u 50e sam uracunao to,ali su kvalitetne,neonke su philips a nosaci su oni metalni kvalitetni

#26 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd

Posted 17 July 2013 - 15:57

montiraj i raspali ;)

#27 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 16 August 2013 - 11:11

Kao što Mario kaže, i iz mog iskustva je najbolja kombinacija, mada postoje i tzv Daylight bele, to mu dođe između 4300k i 5000k. E te svetle baš BELO, ni žućkasto, ni plavičasto. Kako god, svetlost treba biti što približnija prirodno dnevnoj, kao napolju na suncu.

#28 Mare1212

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 138 posts
  • MestoNis
  • VozimTomos Automatik A3M

Posted 14 February 2017 - 21:42

Alien izgleda da imas nekog rodjaka u Nisu :D Danas me cale vodio do coveka koji mu farba medijapan za kuhinje gde se sve vidi i ne sme nikakvih podliva da ima i slicno, decko farba u jednoj sobi pregradio nema ni one ventilatore nista samo dobro provetri pre farbanja i ofarba perfektno. Najjaci je u Nisu za te stvari, koristi neke poliuretanske farbe koliko se secam. Pitao sam ga da ofarba motor ali ne zeli oupste da se bakce time to mu je gubljenje vremena

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users