Imao je na sebi S6 Replicu, Dellorto 21karb, S6 Streetrace cilindar, street korman, led svetla napred i nazad i ja sam u sustini bio zadovoljan

Skoro sam ga preveo na sebe i posle eto nekih 6 meseci prvi put skinuo dekle da vidim sta tu sve ima i dal nesto treba da se menja xD
Nekoliko dana citanja foruma dovelo je do toga da motor totalno rasklopim i sredim po svom svaki sraf na njemu, znaci bukvalno sve. Radovi su krenuli

Da ne zaboravim da kazem, skuter mi nije odgovarao jer je na startu gusio, mukao i jedva kretao...al kad povuce padanje na ledja

Kad je 'pala' masina, video sam da nema mehanizam za paljenje, u varijatoru samo 3 rolnice :O, bez dihtunga...pomalo varen...

E sad plan je bio da se dekle i auspuh ispoliraju sto je donekle i uradjeno (sa auspuhom)

Jos sam mu na prigusivacu razbusio rupice jer bi tako trebalo da bude tisi?!

Sto se dekli tice njih sam odlucio da odnesem kod majstora (citaj druga) da ih lepo osmirgla i ofarba u crno. To je trenutno kod njega i privodi se kraju, slike kad bude gotovo.
Plan je da se cilindar pretrci vodenom smirglom jer nije puno vrisnuo, da se uzme novi klip, a ostalo da se napravi na bazi Milperovog projekta. Znaci airbox nov, crveni malossi sundjer, Dellorto 19 black, da se sredi paljenje, varijator, kvacilo, da se nasteluje ljudski, cela elektronika da se pregleda i na kraju da se ofarba u moje boje

Nesto delova je vec stiglo i ceka se da dekle budu gotove pa da nastavimo

Karb sam uzeo na ler od druga a ostale delove po radnjama gde sam sta nasao

Eto to je to za sad, pa vi dajte misljenja sta nije dobro, sta fali... sve uvazavam jer do pre 3 dana nisam znao nista i trebace mi pomoc oko delova i stelovanja

Za pocetak znam da cu morati da uzmem neki varijator i kvacilo i mislio sam S6 i jedno i drugo (ili varijator malossi?), tako da dajte ideju sta bi sa ovim setupom najbolje leglo i sta mogu na kraju da ocekujem

Toliko za sad, nadam se da nisam preterao sa pisanjem...hteo sam sve u 1 post da stavim lakse je za pregled