Taj kais je PsyDucku otisao posle 200km, al nije to ni bitno...
porucio sam neki obican za 1000 dinara samo za probu pa cu lako kasnije ako odgovara

dok cekam kais, danas sam hteo da odradim komplet pripremu i odradio sam je - naravno neuspesno...
Trebalo je zameniti semering na sekundaru koji pusta ulje, evo vidi se po felni kako je lepa:

kupio sam 2 semeringa, otpustio auspuh, skinuo tocak, lezaj, prenos sve sve, izvadim semering i naravno vidim kupio sam pogresan...

trazim svuda manji nema! Reko aj nabidzicu ovaj, siri je samo 3mm... napakujem ga tu, na osovini dihtuje super i kao to je to. Usput sam 2 komada unistio pokusavajuci

zavrsim tu pricu, a pre nego sto sam zatvorio prenos pobrusim malo blok jer Morini polutke kace na jednom mestu minimalno, to sam sredio biaxom dobro

spakujem to sve sa starim kaisem koji je ultra kratak za ove polutke, vratim sve na mesto i krenem u krug da probam, sad neku razliku i ne vidim, mislim da je multivar dobro peglao te rupe u ubrzanju pa zato, o startu nema ni price dok ne stigne duzi kais...
poraz dana se desio kad sam stao posle 500m probe, jer je nesto lupkalo nazad, pogledam kad ono svo ulje iscurilo, semering neuspesno zbudzen (bas me oce s tim semeringom)!
Ostavim motor i obidjem sve radnje koje znam, samo u pekaru nisam usao da trazim, nema nigde! Sad moram da porucim ili ceo set ili da placam 200 dinara postarinu za semering od 50 dinara

otom potom, nadam se da sutra stize kais i da ce lepo sesti u polutke...
izvinjavam se za puno teksta, morao sam da izbacim frustraciju iz sebe
式或七区
тапаталк