←  Uradi sam /blokovi,ram,plastike/

svet-skutera

»

ALIEN - fejs lifting - reparacija plastika

Locked

Mario's Photo Mario 11 Mar 2013

a gde je pogon na plin ?

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 17 Mar 2013

Ko sto rekoh , plinski uredjaj je privremeno izgradjen iz vise razloga - jedan od njih je sto me zena presovala da ga izgradim , ona se konstanntno boji da to nije sigurno , te treba joj kofer ( ali to su manje bitni razlozi ) , par puta ga je dogurala, nije znala da upali , pa sam onda ja kriv itd...Najvazniji razlog je sto nisam zadovoljan pozicijom isparivaca , nije mi dostupan bez vadjenja sedista, pa cu mu traziti drugo mesto, a pokusavam i da resim grejanje drugacije , elektricnim putem, da bi izbegao onu elektricnu pumpu i sistem creva, gde sam imao konstantan gubitak vode, a nikad se nisam ozbiljno upustio u to da trajno resim, tu imam vec neke ideje, ali , nikako da dodje na red...o tom, po tom ,,,za proslu sezonu sam oko trecinu voznje presao na gasu , nije se to jos isplatilo , ali to i nije bio krajnji cilj - cilj projekta je bio da se dokaze da moze autogas u cvajku , vazdusaru, imajte na umu da sam ja ipak , u svemu tome amater koji je prvi put to radio , bez ikakvog iskustva cak ni na kolima nisam to sam uradio ...problemi su mnogobrojni i ozbiljni cak i za nekog ko je daleko iskusniji u svemu tome od mene...

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 05 May 2014

Sa sedista otpala ona kuka koja upada u mehanizam za zakljucavanje...ta plastika je napukla odavno , proizvedena od neke 100 puta reciklirane plastike , sve dok jednog dana nije otpala, odvojila se skroz ...

Tehnologija popravke ? Pa, naravno kineski epoksidni ( dvokomponentni)lepak ...umesam , nanesem u nekom postojanom sloju , uklopim na svoje mesto i gotovo ...najbolje je ostaviti do sutra , ne opterecivati , mada je vec za 5 minuta otvrdnuo , ali tek sutradan je kao kamen,,, tu puci vise ne moze , sve radi kao novo ...Ziveli Kinezi ! Kazem ja- lepkove znaju da naprave , to radi za male novce i svako to treba da ima ( narocito ko ima kineski skuter ) ...
Posted Image

Nesa BG's Photo Nesa BG 05 May 2014

Jbg, kinesku plastiku najbolje lepi kineski lepak :D

GeletaLucas's Photo GeletaLucas 06 May 2014

jel imas link od toga dvokomponentnog i koliko kosta?

ALIEN SM's Photo ALIEN SM 07 May 2014

To je ovo ...ima kod svih bolje snabdevenih Kineza ...

Posted Image

Cena 80,00 din. Steta ne imati za te pare , a radi sve zivo ...

stevo's Photo stevo 22 Jul 2014

Odličan savet za lepak!!! Lepio sam neke uške na plastikama i rupe koje su se prošlicovale i drži.zalepio sam i neka mesta gde je markirani lepak omanuo!!!! Koristio sam "kaufter" mada verujem da je to sve isto.
Edited by stevo, 22 July 2014 - 22:09.
Locked