a gde je pogon na plin ?

26 replies to this topic
Posted 11 March 2013 - 00:05
Posted 17 March 2013 - 21:43
Ko sto rekoh , plinski uredjaj je privremeno izgradjen iz vise razloga - jedan od njih je sto me zena presovala da ga izgradim , ona se konstanntno boji da to nije sigurno , te treba joj kofer ( ali to su manje bitni razlozi ) , par puta ga je dogurala, nije znala da upali , pa sam onda ja kriv itd...Najvazniji razlog je sto nisam zadovoljan pozicijom isparivaca , nije mi dostupan bez vadjenja sedista, pa cu mu traziti drugo mesto, a pokusavam i da resim grejanje drugacije , elektricnim putem, da bi izbegao onu elektricnu pumpu i sistem creva, gde sam imao konstantan gubitak vode, a nikad se nisam ozbiljno upustio u to da trajno resim, tu imam vec neke ideje, ali , nikako da dodje na red...o tom, po tom ,,,za proslu sezonu sam oko trecinu voznje presao na gasu , nije se to jos isplatilo , ali to i nije bio krajnji cilj - cilj projekta je bio da se dokaze da moze autogas u cvajku , vazdusaru, imajte na umu da sam ja ipak , u svemu tome amater koji je prvi put to radio , bez ikakvog iskustva cak ni na kolima nisam to sam uradio ...problemi su mnogobrojni i ozbiljni cak i za nekog ko je daleko iskusniji u svemu tome od mene...
Posted 05 May 2014 - 19:50
Sa sedista otpala ona kuka koja upada u mehanizam za zakljucavanje...ta plastika je napukla odavno , proizvedena od neke 100 puta reciklirane plastike , sve dok jednog dana nije otpala, odvojila se skroz ...
Tehnologija popravke ? Pa, naravno kineski epoksidni ( dvokomponentni)lepak ...umesam , nanesem u nekom postojanom sloju , uklopim na svoje mesto i gotovo ...najbolje je ostaviti do sutra , ne opterecivati , mada je vec za 5 minuta otvrdnuo , ali tek sutradan je kao kamen,,, tu puci vise ne moze , sve radi kao novo ...Ziveli Kinezi ! Kazem ja- lepkove znaju da naprave , to radi za male novce i svako to treba da ima ( narocito ko ima kineski skuter ) ...
Tehnologija popravke ? Pa, naravno kineski epoksidni ( dvokomponentni)lepak ...umesam , nanesem u nekom postojanom sloju , uklopim na svoje mesto i gotovo ...najbolje je ostaviti do sutra , ne opterecivati , mada je vec za 5 minuta otvrdnuo , ali tek sutradan je kao kamen,,, tu puci vise ne moze , sve radi kao novo ...Ziveli Kinezi ! Kazem ja- lepkove znaju da naprave , to radi za male novce i svako to treba da ima ( narocito ko ima kineski skuter ) ...

Posted 05 May 2014 - 20:00
Jbg, kinesku plastiku najbolje lepi kineski lepak

Posted 06 May 2014 - 00:51
jel imas link od toga dvokomponentnog i koliko kosta?
Posted 07 May 2014 - 10:10
To je ovo ...ima kod svih bolje snabdevenih Kineza ...

Cena 80,00 din. Steta ne imati za te pare , a radi sve zivo ...

Cena 80,00 din. Steta ne imati za te pare , a radi sve zivo ...
Posted 22 July 2014 - 22:08
Odličan savet za lepak!!! Lepio sam neke uške na plastikama i rupe koje su se prošlicovale i drži.zalepio sam i neka mesta gde je markirani lepak omanuo!!!! Koristio sam "kaufter" mada verujem da je to sve isto.
Edited by stevo, 22 July 2014 - 22:09.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users