Evo nekih slika skutera, za sada je sklopljen samo prednji deo jer se ceka na izradu stop svetla kako bi mogao da se montira i zadnji deo. Skuter je u voznom stanju i vozi se svakodnevno, za te potrebe je montirana fabricka stop lampa i LED migavci.
Evo gotovih plastika
http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/smile.png
Posto sam skuter sklapao sam nisam imao vremena da slikam proces, Evo jedne u toku sklapanja
Nakon sklapanja masina oterana u garazu Black Addera na stelovanje prenosa. Posto je Black imao neka posla ostavio me je u garazi da se igram sam

Stavio sam obrtaljku i odmah ubo rolnice od 5,1 gr. Te sam nasao u garazi

Stavio Polini zelene oprugice i odusevio se sta sve replica moze
Ja zadovoljan performansama! Ostaje jos prostora za stelovanje. Trenutno je dizna 80, fabricki airbox sa fabrickim sundjerom. Dostelovace se kad bude bilo vremena. Zamenjen akumulator i sada pali na dugme

Vozen par dana i desio se peh. Posle punog gasa i kocenja na semaforu se samo ugasio. Nije hteo da upali ni na dugme ni na anlaser. Skidao sam svecicu i video da ima varnicu, bilo je i goriva ali nije hteo nikako da upali. Posle guranja od nekih kilometar stigao sam kuci i uterao ga u garazu. Nastavio sa strazenjem kvara sutradan i krenuo od toga da je neka karika zalepila i da sada nema kompresije i nece da upali. Skinuo cilidar i video da sam ga dzabe skidao, cilindar kao nov, jos ima sare od honovanja. Klip takodje, malo je zagaravio ispod karika ali to je normalno. Ajmo dalje. Skinuo karburator i ocistio ga. Opet nista. Ako je cilindar ok, karburator ok, ostaje mi jedino to da negde vuce fals vazduh. Skinuo sam prirubnicu i imao sam sta da vidim...
Lamelice zamenjene karbonskim i skuter upalio iz prve. Hvala Black-u na lamelica i na tome sto nije hteo da uzme novac za iste
Zbog skidanja cilindra i otklanjanja kvara skinuta i donja plastika pa skuter trenutno izgleda ovako
Maximalna merena GPS-om iznosi 83,4 km/ok na cajgeru prelazi 100km/h. Kada se prenos usteluje kako treba ocekujem brzinu od nekih 90-95 km/h...