Jump to content

Karting staza u Kuli 2013

28 replies to this topic

#1 niksa

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 309 posts
  • MestoSombor
  • VozimPulser 125 i jos par komada

Posted 11 May 2013 - 10:52

Drustvo, ja sam uvek za voznju i za druzenje. Iduci vikend, tacnije 18.5 smo rezervisali stazu, tj najavili smo se na stazi u Kuli. Pokusali smo na tomos forumu organizovati i videti ko bi dosao, ali odaziv je veoma veoma mali, da kazem da smo se odazvali ja, totke i jos par njih. Naravno trebalo bi doci nase drustvo, za neke i znate (Daniel sa super devetkom, sa foruma, i jos par njih). Ako se mozete organizovati, ili ako ste voljni da dodjete do kule na stazu 18 og da se oprobate u krivinama javite se, znam da je malo ubrzana organizacija, kasno sam javio, ali ako mozete svi ste dobrodosli na druzenje.

Cena ko hoce da vozi po stazi je 1000din za ceo dan, vozis koliko hoces dok ti nedosadi :D

Ako se usvoji predlog, javite se pa cemo iskombinovati nesto, dogovoriti se oko detalja, i ako vam nesmeta drustvo par njih sa Tomosima.

#2 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 11 May 2013 - 11:21

meni se ideja dopada... čak sam mislio da dođem samo da gledam, a evo nove informacije možda ponesem skuter...

ko je formirao tu cenu od 1000 din ?

#3 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 11 May 2013 - 12:29

View PostMario, on 11 May 2013 - 11:21, said:

meni se ideja dopada... čak sam mislio da dođem samo da gledam, a evo nove informacije možda ponesem skuter...

ko je formirao tu cenu od 1000 din ?

ok, nije loša ideja..iako ja nemam spreman skuter ali to nije bitno...I mene interesuje to oko cene?

#4 niksa

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 309 posts
  • MestoSombor

Posted 11 May 2013 - 14:50

Zvao sam ove na stazi da se raspitam, i tako su mi rekli. 1000din je po motoru/kartingu kada svoje nosite. Voznja kad god i koliko god, samo kada oni imaju nekoga da vozi rental karting onda smo duzni da se sklonimo, mada to je skupo pa netraje dugo. Ja sam mu rekao da ocekuje nas vise 18og, na sta je on rekao da nije problem i da smo se dogovorili, kaze staza je vasa taj dan...

Po meni 1000din nije puno za one koji hoce da voze po stazi, a ko nece da vozi niko nebrani da se pored parkiramo i da pricamo, jedemo, radimo sta hocemo...

Koliko smo se uspeli dogovoriti, a nemogu reci da jesmo posto odziv nije bio bog zna sta, hrana i pice iz ranca, a ako treba oticemo do centra Kule ili do prve prodavnice kupiti, to nije problem posto nije daleko.

Ako ima zainteresovanih slobodno se javite, nije toliko daleko od Novog Sada, mada jeste daleko ovima sto su dalje od NSa, zato necu da vam ometam vase planove, ali pozvani ste, i ako hocete da se pridruzite tj. da spojimo skup ja sam za. Nas nece biti preko 10-15 sigurno sudeci po dosadasnjem odzivu, a ako i dodju svi koji su rekli da bi dosli.

#5 Sloba15

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Exactly

Posted 11 May 2013 - 18:41

Svidja mi se ova ideja za stazu jako,i ja sam za :D mozda ako nas bude dosta spuste cenu?

#6 niksa

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 309 posts
  • MestoSombor

Posted 11 May 2013 - 20:16

Ako nas bude doslo dosta, i bude nas dosta zainteresovano za voznju mozda i spuste, ali nisam siguran. Npr Ada Huja kosta od 3000-5000din za dan zavisi od dana u nedelji, a ova 1000din sto po meni nije toliko strasno uzevsi u obzir da je staza veoma dobra, odrzavaju je odlicno, a i cini mi se interesantna.

Ja se razmisljam da li da donosim karting ili da dodjem motorom... :D

#7 Sloba15

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Exactly

Posted 11 May 2013 - 20:21

Nazovi i pitaj dali ce spustiti cenu ako nas dodje vise,pa ako svi dolaze motorima dodji i ti :D

#8 niksa

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 309 posts
  • MestoSombor

Posted 11 May 2013 - 20:24

Pozvacu u ponedeljak. Najavilo se njih par iz Hrvatske da bi doslo, znate salej600 sa foruma i de_nira verovatno, salej ima onog runnera tp tpr. Docice verovatno, samo da vreme bude kako treba.

Nemas ti brige, motor je spreman, a i karting, tako da ce mozda i jedan i drugi put Kule. Moram stavljati neki opasniji setup na motor ako ce na stazu :D

#9 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 11 May 2013 - 21:29

Pola od tih sto su rekli da ce doci otpisi! To tako uvek bude

#10 Sloba15

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Exactly

Posted 11 May 2013 - 21:36

View PostMikac93, on 11 May 2013 - 21:29, said:

Pola od tih sto su rekli da ce doci otpisi! To tako uvek bude

bas tako :D

#11 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 11 May 2013 - 21:56

Na kraju od njih 100 dodje petoro i to je to...

#12 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 12 May 2013 - 00:29

pa to je... prvo je danas veoma teško okupiti se, gorivo, troškovi hrana-piće.. itd, dalje ljudi slabo imaju motiv ako ne ide celo društvo, a mislim ... ali to je moje mišljenje da me ne shvati neko pogrešno, da je 1000 din mnogo..

recimo da bi 500 din bila ok cena, i ne treba ceo dan, dovoljno je 2 sata, samo da je malo prohvatljivija cena...

dakle, nije mi problem da dam 1000-ku, već samo razmišljam globalno, možda bi više njih vozilo, probalo, ne treba jak setup, i sa dobrim base-om je uživancija probati se na stazi itd...

#13 tuningfanatic

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 583 posts
  • MestoSenta/Novi Sad

Posted 12 May 2013 - 01:41

Mario, ocemo u Kulu? :D

#14 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 12 May 2013 - 02:10

istog sam mišljenja...nije loša ideja ali valjda postoji neka ukupna cena za stazu...pa jel to 3-4-5-10 iljada pa se ona deli na broj ljudi koji dođu...S druge strane, ne treba nam ceo dan puno je...dosta i par sati pa opušteno...

#15 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 12 May 2013 - 05:04

Neke moje informacije su da je Ada Huja 500 dinara ceo dan, s' tim da moras da se pomeris ako neko hoce da vozi karting. Tako da je ta cena od 1000 dinara paprena. Sta bi oni, da im dodje 20 ljudi i da uzmu 20 000 za dan, pa toliko nisu uzeli u istoriji staze :D

#16 niksa

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 309 posts
  • MestoSombor

Posted 12 May 2013 - 09:12

Ja sam dobio takvu informaciju za Adu Huju, ali nemogu potvrditi nista.
Sto se mene tice mozemo probati "izboksovati" nizu cenu, verovatno ce i dati, ali kada bi znali otprilike koliko ce nas biti, i recimo da im kazemo vozicemo od 11-13h ili neki drugi termin, a ne ceo dan.

1000din nije malo, to je tacno, cirka 7L benzina, sto mi dodje 250km vozanja, ali nije puno sa aspekta staze, i ponude za ceo dan. Pozvacu u ponedeljak ja, pa ako hos neko hoce dobice broj pa nek zove da probamo spustiti cenu.

Ali prvo moramo videti da li ima zainteresovanih, tj koliko ima zainteresovanih za tako nesto, da napravimo spisak i da imamo adute u pregovaranju sa brojkom ljudi koji dolaze.

#17 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 12 May 2013 - 15:40

Hmm i meni je 1000 din realno puno to mi pun rezervar skoro.. Ali opet posto nikad nisam vozio na stazi a prepaljen sam na uletanje u krivine i ako me strah sa roxom jer je prednja guma dosta losa dacu crvenu da me zelja mine .. Ali ako mozemo nekako spustiti cenu to bi bilo extra realno gledano ako je staza 500 umesto 1000 mozes da natankujes jos 3 litre i da se vozis dosta duze :) Ili da se najedes i napijes za 500 :) samo bi bilo extra da se jave ljudi koji ce doci sigurno da moze niksa da se probije sa brojkama.. Ali opet verujem da ni ne moras znati tacan broj nas da bi boksovao cenu sad preko fona.. Realno i mozda najsigurnije je da to uradis tamo na stazi sa tim likom kad vidis kolko ce nas doci tamo .. Pa kad on vidi masu verujem da ce cenu lupiti dole :)

#18 MarkoBG

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 112 posts

Posted 12 May 2013 - 16:10

Sto kaze Pita...bolje da se sazna cena staze bez obzira koliko ucesnika...moze na ceo dan....jer ne verujem da to ima nekog uticaja

ako dobijemo ok cenu....najbolje je da neko skupi pare.....tako nece doci do toga da dodju samo 4-5 skuta pa nemoze da skupe pare

#19 Sloba15

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 421 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Exactly

Posted 12 May 2013 - 20:11

Daj broj staze pa neka neko stariji nazove...npr Mario. I neka pita za ukupnu cenu,malo se cenka itd :) i onda da se pravi spisak ko bi isao.

#20 totke

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 71 posts
  • MestoStari Zednik
  • VozimAerox

Posted 13 May 2013 - 03:19

Ma samo uzmite moj savet :ziveli: Kada neko nazove neka kaze znate ljudi mi ovo odrzavamo svake godine nas par iz Srbije a i sire bice slika snimaka naravno nuz to i reklame za ovu vasu lepu stazu :D Dolaze ljudi iz HR, Slo... itd dace je jeftinije pa da me je*es :D

Edited by totke, 13 May 2013 - 03:26.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users