Druženje i vožnja u Novom Sadu 2013
ALIEN SM
07 Aug 2013
Jes` da bi bila malo bolja nedelja, al` nema veze , ja cu pitati moga direktora ( zenu ) , a ako bi odluka kojim slucajem bila nepovoljna ( u sta sumnjam ) kad mogu da padaju ministri , mogu i direktori...
Novosadjani da smisle neko lepo mesto po mogucstvu kraj vode sa debelim `ladom i `ladnim pivom...mozemo se malo i voziti, al` nemojte da bas previse mucimo nekim preteranim voznjama ove nase azdaje po ovim tropskim vrucinama...vazno je da sednemo , vidimo se , popricamo, naravno i provozamo...
Vidimo se...
Novosadjani da smisle neko lepo mesto po mogucstvu kraj vode sa debelim `ladom i `ladnim pivom...mozemo se malo i voziti, al` nemojte da bas previse mucimo nekim preteranim voznjama ove nase azdaje po ovim tropskim vrucinama...vazno je da sednemo , vidimo se , popricamo, naravno i provozamo...
Vidimo se...
Dragan NS
07 Aug 2013
Ja gore spomenuh SKIPER a mislio sam na SKI-BAR... Inace, oba mesta su na tzv. Ribarcu ali je na SKI BARU opustenije, dok je SKIPER vise u fazonu beogradskih splavova sa sponzorusama, grand-prodakšn atmosferom i sl:
http://www.ribarskoo...o.com/index.php
Na desnoj strani su linkovi...
Kada je toplo na asfaltu je nesnosno, tako da se slazem sa Misom da je, ovih dana, kraj vode jedini spas. Miso, kad te vec spominjem, zreo si covek...nema sta da te ja ucim: zemlja se priprema dubokim oranjem, a to vazi i za zenske "bubice",
pa ti znas sta ti je ciniti. Barem jednom, dvaput do tada, al - posteno da se odradi, i eto tebe sa drugarima 
PS: ista "medicina" vazi i za mene
Edited by Dragan NS, 07 August 2013 - 15:53.
http://www.ribarskoo...o.com/index.php
Na desnoj strani su linkovi...
Kada je toplo na asfaltu je nesnosno, tako da se slazem sa Misom da je, ovih dana, kraj vode jedini spas. Miso, kad te vec spominjem, zreo si covek...nema sta da te ja ucim: zemlja se priprema dubokim oranjem, a to vazi i za zenske "bubice",

PS: ista "medicina" vazi i za mene

Edited by Dragan NS, 07 August 2013 - 15:53.
ALIEN SM
07 Aug 2013
hehe, Dragane, dobar si...nesto mi u zadnje vreme sa zenom k`o Beograd i Pristina - nikako da se dogovorimo...lakse poslati oficira za vezu...a, ja na skuter i da se izdivljamo po NS-u...

Pita
07 Aug 2013
e kakvi ste taktizeri, nemam reči...Bitno je da pali taktika, te se gledamo za malo više od nedelju dana...
Mario
07 Aug 2013
ehh još samo lampinjone da sredim na SR-ki i onda sam street legal što kaže moj drugar Pitomir...
ALIEN SM
08 Aug 2013
Godine iskustva cine svoje : naucili smo da lazemo , mazemo , i na sve moguce nacine da eskiviramo, a bitan je krajnji rezultat- da svi budemo zadovoljni ,,,
Dragan NS
12 Aug 2013
Mikac93
12 Aug 2013
A gde planirate da idete? Ja i drugar bi dosli,ali on radi do 2,pa bi oko 4 bili tamo,e sad koliko bi vi bili u NS-u?
Dragan NS
12 Aug 2013
Mikac93, on 12 August 2013 - 15:12, said:
A gde planirate da idete? Ja i drugar bi dosli,ali on radi do 2,pa bi oko 4 bili tamo,e sad koliko bi vi bili u NS-u?

ALIEN SM
12 Aug 2013
Ja sam siguran, nemoj samo sekire bas da padaju...sve drugo moze...
ovo najladnije...

Pita
12 Aug 2013
Ništa nas više ne može zaustaviti da se okupimo u subotu...ja jedva čekam da zagalamimo uz ladnog jelenka ili lava!!
Mikac93
12 Aug 2013
Dragan NS, on 12 August 2013 - 15:54, said:
Bilo bi dobro kada biste malo ranije krenuli, ali ako se ne moze.... Da se ne ponavljam, imas na prvoj strani neki orijentacioni plan ali to je uvek vrlo spontano i zavisi od trenutnog raspoloženja vecine. Hocu da kazem - nema neka striktna satnica niti itinerer, druzimo se, zezamo, popijemo koje pivce ili sta ko vec pije, prodiskutujemo aktuelne teme oko tuninga, malo se provozamo i potrkamo .....jednom recju zajedno provedemo jedno prijatno poslepodne. Orijentaciono, oko 4 bismo vrv bili u nekoj 'ladovini ali vi dodjite do npr. Merkatora (Bulevar Oslobodjenja, pored NIS palate) pa će već neko doći po vas. Evo, poslaću ti moj mob na pm pa se javi kad stignete ali za svaki slucaj razmeni brojeve sa jos nekim od domace ekipe. Vecina ostane do kasno popodne - predvece, zavisno od razdaljine do kuce, tako su i Beogradjani, Pazovčani, Misa (Alien) iz Mitrovice itd.. Cisto ono da te ne uhvati mrak u nekoj Nedodjiji. E sad, ima tu i nocnih ptica 

)
Mario
12 Aug 2013
nije problem, Mikac javite se kad naiđete u NS, mi se nećemo propinjati u brdo pre nego što stignete, imaš i moj mob u memoriji..
što se okupljanja tiče, ja ću gledati sa krenemo na vreme, cenim da ćemo do 11 biti skuterima po NS asfaltu
što se okupljanja tiče, ja ću gledati sa krenemo na vreme, cenim da ćemo do 11 biti skuterima po NS asfaltu
Mikac93
13 Aug 2013
Mario, on 12 August 2013 - 23:59, said:
nije problem, Mikac javite se kad naiđete u NS, mi se nećemo propinjati u brdo pre nego što stignete, imaš i moj mob u memoriji..

goggyso
13 Aug 2013
Jooooooj, kakav sam ja baksuz!!! U subotu mi majstori prave novi mol na bungasu, verujem da će potrajati... a tako rado bih se družio sa vama, prvenstveno da vas sve upoznam, a onda da konačno neko od vas i isproba ovu moju lepoticu u ovom stanju, da nebude da sam nešto slagao. Mikac, ajd da se čujemo u subotu pa da, ako majstori završe do 2 da se spakujem i ja pa idemo zajedno. Samo da još pribavim neki mekani jastuk za pod zadnjicu jer bi me u suprotnom kranom skidali sa sqta pošto bi utrnuo kompletan.
Mikac93
13 Aug 2013
goggyso, on 13 August 2013 - 16:14, said:
Jooooooj, kakav sam ja baksuz!!! U subotu mi majstori prave novi mol na bungasu, verujem da će potrajati... a tako rado bih se družio sa vama, prvenstveno da vas sve upoznam, a onda da konačno neko od vas i isproba ovu moju lepoticu u ovom stanju, da nebude da sam nešto slagao. Mikac, ajd da se čujemo u subotu pa da, ako majstori završe do 2 da se spakujem i ja pa idemo zajedno. Samo da još pribavim neki mekani jastuk za pod zadnjicu jer bi me u suprotnom kranom skidali sa sqta pošto bi utrnuo kompletan.