Ehh, upravo sam se vratio sa jedne ture solo divljanja, manje po gradu, više po obodu. Denserka polako ispušta dušu, sve češće troksa, čak i na srednjim obrtajima, ali na punom gasu (nije mi to baš jasno) nekako još i radi, valda je tada smesa u najboljem odnosu pa i njoj lakše.
Pošto je danas ovde kod nas zvezda baš raspalila roštilj, 31 stepen pokazuje moj spoljnji termomrtar, SRka kao da je jedva dočekala. Kao što sam i ranije objasnio, što je toplije ona sve luđa, za neverovati, obožava leto i vrućine, radna temperatura mašine tačno koliko treba i nema tendenciju da poraste. Krećem se gradskim ulicama, saobraćaja naravno uvek ima taman da smetaju, al SRka ih sve preskače ko od šale i sa manje od full gasa. Izađem na deo zaobilaznice koji je nešto kraći, možda kilometar i malko jače, odvalim po gasu, SRka se propinje, otima, ubrzava linearno na 9,5k i polako se približava desetki na obrtaljki, ja u majici kratkih rukava, padobran se smanjio

a SRka samo grabi, 91,2,3,4,5,6,7..koči jbt proleteću kroz crveno.. a nisam zalegao ni mrvu, ono opušteno kao na krstarenju. Vidim ja da je voljna da prebaci stotku iz šale, samo da je bilo bar još 200m puta. Kez mi se zavukao u tapacirung od kacige, nemate pojma koja sreća me je obuzela, pa to moja žabarka konačno u punoj kodiciji??!! Vetra nigde, mirno i toplo vreme, a njoj nikad dosta puta. Nisam više imao vremena jer me čeka kući tek pristigao Woofer Magnatov kog treba raspakovati, povezati na Sondžu i novopristigle burazerove Pandže kutijice džepno izdanje, (mislio sam da su Baltici 30 najbezobrazniji mini zvučnici koje sam imao u kući al ovi džapanizi su ih prevazišli, o tom ću posebno u temi audio-video).
Sve u svemu, danas ima razloga za sretan filing, što u kući što na putu.