Jump to content

Prirucna baterija

1 reply to this topic

#1 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 03 June 2013 - 10:32

Bio kod Kineza , opet...ako nemate nameru da nesto potrosite , najbolje je da ne ponesete para , jedino tako necete nista kupiti...ako imate kod sebe , sigurno cete kupiti makar neku glupost koja vam i ne treba, al` ajde...nek se nadje...

Tako sam i ja...u mom poslu je baterijska lampica nezamenjiva kao alat da bi osvetlio unutrasnjost nekog uredjaja gde vlada veciti mrak dok se ne rasvetli...kod mene baterijerelativno kratko traju , cesto se na njih baci neki tezi alat , pokvari se prekidac koji je slabe konstrukcije ili jedniostavno iz neobjasnjivih razloga prestane da sija , a za male pare je lakse kupiti drugu , nego se zezati i popravljati ono sto su kineska deca sastavljala na casu opstetehnickog obrazovanja...

Tako, juce nisam mogao da odolim , a da ne kupim jednu lampu, cena morska , a evo kakva je...

Posted Image

Posted Image

Kosta 200,00din. ima dva svetla sa po tri LEDovke, jedna od napred , druga odole...

Posted Image

Posted Image

Posted Image

Ima sa zadnje strane magnet , pa moze da se zalepi za gvozdenu oplatu uredjaja...

Baterija je punjiva preko malog kabla koji se dobija uz nju , prvo punjenje je 15 sati da se formira NI-CD aku, sa punjenjem moze da sija 4 sata...razbija kako sija ...nije lose imati je u kolima , a sto ne i ispod guzice u skutu...

#2 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 03 June 2013 - 21:39

E ovo je super stvar,jos pogotovo ako se puni...

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users