MOTOVILLE FEST '13 u Novom Sadu od 5 do 7 Jula (za mesec dana). Na slici pise ceo program,a glavno zbog cega sam postavio temu jesu trke ubrzanja i nadam se da ce biti zainteresovanih koji bi stvarno dosli da se trkamo,a naravno pored toga i druzimo. Da to bude skuter skup,pored ovog dogadjaja mozemo se provozati gradom kao prosle godine i itd,sve bi se dogovorili.
Ja nemam nista od ovog dogadjaja,nego sam video na Facebook-u pa reko da podelim sa vama. i da pokrenem malo pitanje skupa i tog "otvaranje sezone" .
Za trke ubrzanja bi kontaktirali organizatore i dogovorili se oko cene i svega,naravno ako bi bilo zainteresovanih...
MOTOVILLE FEST želi da doprinese bogaćenju kulturnih i festivalskih događaja u Novom Sadu i pozicioniranju Novog Sada na karti ljubitelja motora i muzike kako iz zemlje tako i inostranstva.
MOTOVILLE FEST je zamišljen da kroz višednevnu manifestaciju festivalskog karaktera pruži bogat dnevni i noćni program.
Pažljivo su određivane cene ulaznica i konzumacija unutar festa.
MOTOVILLE FEST će se iz godine u godinu bogatiti sadržajima, izlagačima i izvođačima, kako bi se održala konstantnost i interesovanje ljubitelja i posetioca.
MOTOVILLE FEST ’13 se održava na Novosadskom Sajmu 05/06/07 Jula 2013 godine.
DOBRO DOŠLI........
http://www.facebook....otovilleNoviSad
Edited by Sloba15, 05 June 2013 - 03:45.