51 replies to this topic
Posted 23 August 2013 - 19:19
TT ....al nema veze,sve je to vrlo slicno...
Posted 23 August 2013 - 20:22
TT je,al to je isto,strasno je mala razlika pregledaj testove...
Posted 23 August 2013 - 21:25
TT mi vise odgovara na serijali, sve u svemu ja sam prezadovoljan odnosomm placeno/dobijeno... Videcemo kako ce se ponasati kad ga ugradim.
Posted 16 September 2013 - 10:29
Biće to dobra makina, samo treba truda, živaca i naravno budjelar. Gledaj da promeniš kad budeš mogao tu tablu, baš su se potrudili da je naprave što skromnije, nigde obrtomera... a bez njega teško da se šteluje prenos. Pitaj Marija za KOSO kako se povezuje, pa to staviš, moja preporuka.
Posted 16 September 2013 - 19:08
tabla im je stvarno skromna, ali ipak Koso je van mog budzeta. Radije ulazem u mehanicke stvari, uvek mi je mehanika bila ispred estetike.
U medjuvremenu sam ubacio LED-ovke za dnevno svetlo, postavicu slike kasnije posto sam prejo telefona.
U medjuvremenu sam ubacio LED-ovke za dnevno svetlo, postavicu slike kasnije posto sam prejo telefona.
Posted 16 September 2013 - 22:22
imaš možda negde na otpadu sa slupanih LC-a ti satovi pasuju 1:1 a imaju obrtomer
što se Koso-a tiče ugradnja na Kymco je čitava, nauka, treba krojiti, seći upasivati, ali bude na kraju super, povezivanje je šema, ništa spektakularno...
sada već imaš mnogo širu paletu i jeftinije ponude, onaj RX1N je skup jer ima akcelerometar u sebi, , mislim da ima istih takvih bez, samo sa obrtometrom i kmh satom, naravno uz ostale male merače, gorivo, temp itd....
skupa je zabava svakako....
što se Koso-a tiče ugradnja na Kymco je čitava, nauka, treba krojiti, seći upasivati, ali bude na kraju super, povezivanje je šema, ništa spektakularno...
sada već imaš mnogo širu paletu i jeftinije ponude, onaj RX1N je skup jer ima akcelerometar u sebi, , mislim da ima istih takvih bez, samo sa obrtometrom i kmh satom, naravno uz ostale male merače, gorivo, temp itd....
skupa je zabava svakako....
Posted 30 September 2013 - 21:21
Ako pronadjes na nekom otpadu tablu viska za super 9 sa obrtomerom,javi,i ja bih uzeo. Gledao sam zasebno obrtomere,ima za oko 15ak evra,ali to je za kola i ne verujem da bi radili dobro na sqtu posto je 2t,a kola 4t i 4cilindra....
I meni se svidja taj KOSO,ali je preskup.
I meni se svidja taj KOSO,ali je preskup.
Edited by BaneX, 30 September 2013 - 21:21.
Posted 30 September 2013 - 23:26
Uzeo sam ja kinesku obrtaljku za 16 $ sa ebaya, ali nikako da nadjem vremena da ju spojim i probam.
Posted 30 September 2013 - 23:36
Onu digitalnu,sto su porucivali prosle god.grupno?
Posted 15 October 2013 - 22:09
otisla devetka, ovih dana stize tema o novom ljubimcu

Posted 15 October 2013 - 22:18
Sta se sad tera?
Jesi uspeo da sredis papire?
Jesi uspeo da sredis papire?
Posted 16 October 2013 - 00:34
"nov" mogu tako reci, posto je presao samo 1200km sprint pulser 125 4T
bice tema i slike sutra kad uslikam, doneo sam ga iz NSa veceras pa nisam slikao po mraku...

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users