E ovako , postao sam vlasnik ovig skutera od juce.Kupljen je u Cacku i doteran na tockovima u Kraljevo.Motor lepo vuce i isto tako se ponasa na drumu.Posto sam nov u ovome imam par stvari koje mi nisu bas najjasnije pa verujem da cu uz vasu pomoc to resiti.Motor je 2007god i presao je 9000, 50ccm i 4t motor.Slike cu okaciti cim ga budem slikao.E sad o ovim nejasnim stvarima kada dajem zmigavac on se ukljuci i radi ali ne treperi, svetlo ima kratko i dugo ali kada negde trsne u neku rupu ono se ugasiNa istrumenz tabli ne pokazuje kada je svetlo upaljeno verovatno je dioda neka ili tako slicno.Kilometar sat ne radi bivsi vlasnik kaze da je do sajle pa me interesuje kako se ona menja i da li bi mogao sam to da uradim?Za sada toliko ako jos nesto me bude zanimalo pitacu.

Sprint max
Started by nemanjaskv, Jul 25 2013 11:17 PM
10 replies to this topic
Posted 25 July 2013 - 23:17
Posted 26 July 2013 - 00:10
moraš ipak malo slikati.. evo ja prvi put čujem za taj "ovig" skuter ... 
edit: eto kad ne čitam naslove

edit: eto kad ne čitam naslove
Posted 26 July 2013 - 00:44
Sprint max je u pitanju, kaže naslov...
Prekida svetlo jer verovatno izgubi kontakt...dal na papučicama sijalica ili...
Na satu ne pokazuje da je upaljeno svetlo jer je verovatno crklo tu osvetljenje na instrument tabli, obično su to one male sijalice...Kilometar sajlu bi mogao sam da promeniš, nije nikakva nauka...treba s gornje strane odvrnuti/zavrnuti kod instrument table i isto tako dole kod točka na pužu točka...
Prekida svetlo jer verovatno izgubi kontakt...dal na papučicama sijalica ili...
Na satu ne pokazuje da je upaljeno svetlo jer je verovatno crklo tu osvetljenje na instrument tabli, obično su to one male sijalice...Kilometar sajlu bi mogao sam da promeniš, nije nikakva nauka...treba s gornje strane odvrnuti/zavrnuti kod instrument table i isto tako dole kod točka na pužu točka...
Posted 26 July 2013 - 21:02
Da li ima neki negde gde mogu naci neko uputstvo za ovaj skuter.I ima li negde neki sajt za kupovinu ovih sitnica?
Posted 28 July 2013 - 15:53
Km sajla je uredu i sat je u redu ali pinjon nije tako da ako neko ima da prodaje ili da mi kaze gde ima da se kupi neka kaze. Slike motora pstavljam veceras
Posted 28 July 2013 - 22:22
nemanjaskv, on 26 July 2013 - 21:02, said:
Da li ima neki negde gde mogu naci neko uputstvo za ovaj skuter.I ima li negde neki sajt za kupovinu ovih sitnica?
...i link za delove...
http://www.sprintsco...rvni_delovi.htm
Posted 03 August 2013 - 00:34
E ovako prvi problem oko motora ali nema veze sa masinom vec sa prodavcem.Kada sam kupio motor dobio sam papire i sve je ok sto se toga tice.Dogovor je bio da se uradi ovlascenje na moje ime.Posto je kupoprodaja obavljena u popodnevnim satima njedna od agencija nije radila pa je ostalo na njemu da to odradi.E od tad pocinje zavlacenje te trebaju mu moji podatci pa ne moze bez licne karte moje i to sam mu poslao i na kraju moram ja licno da se pojavim da bi to odradili.E posto smo iz razlicitih gradova sledio je dogovor kada da ja dodjem ali posle toga vise ne odgovara ni na poruke ni na poziv.Sad mi vi recite sta mi je ciniti da li da idem kod njega kuci ili ds prijavljujem nadleznima.
Posted 03 August 2013 - 11:59
Prvo direkt kuci na vrata pa ako nema odgovora onda nadleznima.
Posted 06 August 2013 - 14:36
Sve je reseno oko vlasnistva motora,malo bilo povuci potegni al ispade dobro.Pisao sam kore da mi ne radi km sat i promenjen je pinjon i sad km sat radi ali se ne vraca nazad na nulu nego zaglavi na 10 ili 5 km/h kad treba da se vrati.Siguran sam da je do sata problem e sad me interesuje koji sat bi mogao da se uglavi umesto ovog starog ali da daje tacne vrednosti ili da li ima neki km sat kao za biciklu pa da stavim njega pored ovog.Poozzz
Posted 13 August 2013 - 23:18

Posted 13 August 2013 - 23:46
Sto se tice motora planiram da mu skinem blokade i zamena rolnica i produzenje prenosa za pocetak.E sad me interesuje do koje granice tuninga moze da se radi na kinezu.

http://forum.pyrothe...kti-4t-50-90cc/
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users