Jump to content

Keeway Hurricane

220 replies to this topic

#141 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 18 August 2014 - 19:22

Hehe da da ko da ga je isaltovao :-)

Ne valja sa 3 rolnice terati, nema smisla...treba otkriti zasto trazi bas toliko lagane rolnice

#142 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 18 August 2014 - 20:57

Ja mislim da mu je squish preveliki. Verovatno treba izbaciti dihtung ispod cilindra ili staviti dosta tanji. Trenutno je 0,5 ispod cilindra i 0,5 ispod glave. Sutra idem do Ace da mu odnesem tinol zicu i da premerimo squish ako budem imao vremena. Ulovicemo ga da radi kako treba to mu ne gine.

#143 plameni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,591 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPiaggio NRG MC2,Piaggio Zip

Posted 18 August 2014 - 21:25

Bitno je da sam ga ja uterao u rezonu a ostalo cemo lako,bata nesto imaju oni aluminijumski dihtunzi za doteravanje skvisa,vidite vas dvojica ako mozete izmerite ga a posle mozemo ja i ti jedno popodne da ga raskopamo

Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2

#144 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 18 August 2014 - 21:35

tako ce i da bude,a morace manja pilotka,bas ga davi od starta na punom gasu bukvalno 2 sekunde trokira i onda kad sastavi...svecku sam gledao spolja crnkasta,unutra elektroda krece da je braonkasta ,tako da je dobro i podmazivanje i uboli smo glavnu ...zadnja kocnica dotegnuta prednja se ceka jos,moracu da odradim nosac za brembo..ma to makar znamo da je ziv ..jedno po jedno sad...

#145 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 18 August 2014 - 21:36

View PostPita, on 18 August 2014 - 19:22, said:

Hehe da da ko da ga je isaltovao :-)

Ne valja sa 3 rolnice terati, nema smisla...treba otkriti zasto trazi bas toliko lagane rolnice

ni ne mislim da ga teram sa tri,samo je za probu,posto smo izmenjali sve i svasta...makar sad znamo od cega da krenemo...

#146 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,753 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 19 August 2014 - 01:25

Zuji replica pravo, mislim da i komsije uzivaju :)

Kad se vec pominje "saltanje" automatika, pade mi ovo na pamet :)

#147 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 19 August 2014 - 18:57

svratio Nesha danas da mi donese zicu,premerismo squish...citavih 1,7mm tako da eto krivca..gore i dole dihtunzi po 0,5 mm narucice Boki od minarelija one limene pa cemo to da pakujemo verovatno...eto krivac manje,pa tek posle cu da vidim da li ce trebati manja pilotka..inace svecica dobija braon boju,video je i Nesha danas,naravno malo je tamnija okolo,tako da je makar glavna dizna ubodena kako valja...e sad opet valjda nece trebati druga kada odradimo squish...

#148 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 19 August 2014 - 19:16

Kad sredite sqw sagorevanje moze samo da bude bolje...tako da ste i diznu skoro uboli...

#149 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 20 August 2014 - 00:30

Ja bi proverio taj squish kroz kalkulator

Sinclair research 1981 ©

#150 plameni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,591 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPiaggio NRG MC2,Piaggio Zip

Posted 20 August 2014 - 08:51

Daj nam kalkulator:D ili link

Послато са GT-S6500D користећи Тапаток 2

#151 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 20 August 2014 - 09:33

Imas u temi merenje kompresije a najnoviji je u temi merenje auspuha jer je to jedan xls zbirka kalkulatora .. princip ti je u onoj prvoj gde je merenje kompresije pa procitaj..

Sinclair research 1981 ©

#152 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 23 August 2014 - 11:16

http://forum.pyrothe...kticno-merenje/

#153 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 23 August 2014 - 14:15

Samo za Acu i hurikanca...
http://www.aliexpres...2024172318.html

http://forum.pyrothe...dpost__p__67758

#154 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 07 September 2014 - 13:05

narucio sam male migavce ,da zamenim satelite pozadi :D takodje sam nabavio ove retrovizore :) sto se tice plastika,ostalo je kadicu da farbam,ostalo je sve gotovo,crne idu u mat...stavio sam sad prednju...

Posted Image

evo kako izlgedaju na motoru,skinute su jos,to cu tek na kraju da stavljam

Posted Image

Posted Image

Posted Image

i konacno posle fazon 1 god traganja nasao sam original 10ku za hurrikanca ! :)))
estetski je prljava bas,bas ali cu je srediti... e sad mnogo lepo ide crvena felna na ovu zelenu..kako se vama cini? da odradim i zadnju u crvenu? ili bolje pitanje u koju boju da stavim felne? ima slika sa crnom felnom 12ticom i ovom

Posted Image

Posted Image

Posted Image

jedino mu je omanji disc (pase sve nego ne znam da li ima razlike ,ako stavim disc veci od ove 12tice -isti je raspored rupa za disc..ne znam da li ce biti razlike i opet da li ce mi trebati distancer neki)

Posted Image

Posted Image

Posted Image

inace narucen je set dihtunga,pa ce masina dole da se sredi taj squish,treba da stigne ulje,nov airbox i tako.. toliko za sada...

#155 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 07 September 2014 - 13:22

Jesi naso samo prednju ili obe?? Inace ima bas veliki izbor odlicnih guma za 10cola dok je to za one 12-ice nemoguca misija naci...
Ako prebacis veci disk mozda moraju i drugi distanceri ali dok ne probas...Inace i taj manji disk sasvim lepo radi kad su plocice dobre i sve lepo podeseno...
edit-sad vidim da je i zadnja guma "normalna" :D
E da...retrovizori su sexy ...how much money??

#156 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 07 September 2014 - 13:42

zadnja je od qunkija,sto se tice guma jeste,svi me zezaju ides sa 12 na 10..po meni deblja guma,mnogo bolje amortizuje,ima da se nadju polovne,ove 12 se retko i polovne nadju,samo dimenzija za 12ticu je ta malog profila jedna jedina marka je kineska i kosta 3500 a dodas jos 500 biras gumu za 10' michelin,pirelli,continental... u steku imam prednju od kinkija i od basica tako da imam 2 10ke gume za rezervu..ostavicu onda ovaj disc,ionako trebam da napravim nosac za brembo od yamahe...retrovizori-sramota me da kazem 810 dinara + distanceri 90 din :D, a migavci par 400 din :)

#157 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 07 September 2014 - 14:01

Ma ti sto te zezaju nemaju pojma :) trke se 98% voze na 10-kama ....a o cenama moz da raspravljamo... Sava ima odlicne mc18
za oko 3000din preko foruma,a i ostali su tu negde oko 30-35eura....

retrovizori-sramota me da kazem 810 dinara + distanceri 90 din , a migavci par 400 din :)

:D sica jbt...

#158 Johny

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 473 posts
  • MestoSarajevo
  • VozimHurricane

Posted 14 September 2014 - 21:54

Srce felge u mat crnu a onaj fub i falc nesto na ovaj fazon
Posted Image
:welcome1: military style

Poslano sa brda koristeci Tapa-nesta

#159 Yooalexandar

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,393 posts
  • MestoZemun
  • VozimVespa Et4

Posted 29 October 2014 - 12:38

Stigao malossi multivar od cveleta,hvala puno,poslao mi je rolnice 4,2,centralu,par sajbica i rezervne klizace ..
dosli smo do ovog setup-a

-Radilica Sprint 10mm
-Athena SKF C4 lezajevi
-Corteco Silikonski semerinzi
-Iglicasti u kavezu -top racing
-Kit Motoforce Sport 70ccm AC -10mm
-Stage 6 pro replica
-Naraku PHBG 19mm +carbon usisne lamelice
-Rms kvacilo fabricko 107mm + Motoforce racing zvono-Malossi bela centralna opruga i TNT oprugice
-Malossi multivar
-kais trenutno je Bando 801
-odblokirani CDI
-NGK B9H S svecica

preko zime namestam squish ,pa na prolece finalni stel nadam se,inace ostala mi je kadica da je ofarbam,to je onda to sto se tice plastika,trebam da vidim za prednju kocnicu sta i kako ,da izduvam vazduh iz prednje i da zamenim ulje.bukvalno ostatak je dan posla..
tako da eto sasvim dobar Base za grad ,prezadovoljan sam kako ide sa fabrickim variom,tako da jedva cekam da vidim kad se namesti squish i multivar..

#160 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 29 October 2014 - 14:26

:D odlican setup..ajd polako u sledecu epizodu :D

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users