Ma grejala mi se dekla opasno pa sam morao... Nego cudno mi je sto se ono kvacilo skoro uopste ne trosi... Na izgled mi se cini da se vise trosi wingbell korpa.
Sad ima hladjenje pa cemo videti.
Kod vas na SR-kama hladjenje nekim delom ide i kroz blok pa ste na konju. Mnogo bolje osmisljen motor od minarellia posteno.
Fale mi jos radilica, lezajevi, semerinzi, klip da zamenim za onaj sa 12mm bolcnom. Hladnjak, posudu, creva, pumpu vec imam spremne za ugradnju. Razradu cu raditi na Trek-u. Ako struja bude mogla da isprati sve to, sledece godine mogu da nabavim i neki auspuh i djiiiiihaaaa... Pilot i glavne dizne su narucene tako da stel karba valjda nece biti problem. Ne mogu vise da se vucem sa ovim kineskim 50cc njemsra. Ali, tiha voda breg roni...
Od posla ostalo da se prosire kanali blokova na dimenzije cilindra i da se celi ispoliraju(blokovi). Da vidim kako da montiram hladnjak, da u skladu sa tim zarbusim plastike... To planiram da busim u nekom dobrom fazonu, planiram motor da radim za svakodnevnu voznju pa bi bilo dobro da izgleda sto bolje. Ma bice sve extra ako ljudi oko mene ne rese da me likvidiraju jer vise vremena posvecujem motoru nego njima.