Jump to content

Sprint Eagle - Marko

1599 replies to this topic

#201 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 28 July 2014 - 22:41

View Postgoggyso, on 28 July 2014 - 21:55, said:

Ko pasja mu*a.
Ili ti po Vukajliji :)
"Kada nešto baš, ali BAŠ sija onda za to kažemo da se presijava ko pasja muda... U to da pseća muda sijaju sam se uverio kada moj blentavi terijer Reks legne na leđa i digne sve četiri, obično kada ga grdim, jer mi se na taj način umiljavao... Nisam mogao da ne primetim odsjaj od njegovih mooda, prosto smeta koliko sija...
Za ovaj izraz postoji i gradacija:
- Svetlo - blještavo - k'o pasje mudo..."

#202 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 30 July 2014 - 01:19

'ebo me biax ne da mi da spavam... :sexe19jx1: Koja je ovo zaraza. Pasja mu*a otisla pod noz... Jaaaaaoooo a tek plastike kad dodju na red... Hihihihihihi.

Posted Image

#203 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 30 July 2014 - 01:33

Hehe, evo pasja muda dobila i 'ladjenje, znaci opusteno..

#204 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 30 July 2014 - 02:18

Ma grejala mi se dekla opasno pa sam morao... Nego cudno mi je sto se ono kvacilo skoro uopste ne trosi... Na izgled mi se cini da se vise trosi wingbell korpa. :sexe19jx1: Sad ima hladjenje pa cemo videti.
Kod vas na SR-kama hladjenje nekim delom ide i kroz blok pa ste na konju. Mnogo bolje osmisljen motor od minarellia posteno.

Fale mi jos radilica, lezajevi, semerinzi, klip da zamenim za onaj sa 12mm bolcnom. Hladnjak, posudu, creva, pumpu vec imam spremne za ugradnju. Razradu cu raditi na Trek-u. Ako struja bude mogla da isprati sve to, sledece godine mogu da nabavim i neki auspuh i djiiiiihaaaa... Pilot i glavne dizne su narucene tako da stel karba valjda nece biti problem. Ne mogu vise da se vucem sa ovim kineskim 50cc njemsra. Ali, tiha voda breg roni...

Od posla ostalo da se prosire kanali blokova na dimenzije cilindra i da se celi ispoliraju(blokovi). Da vidim kako da montiram hladnjak, da u skladu sa tim zarbusim plastike... To planiram da busim u nekom dobrom fazonu, planiram motor da radim za svakodnevnu voznju pa bi bilo dobro da izgleda sto bolje. Ma bice sve extra ako ljudi oko mene ne rese da me likvidiraju jer vise vremena posvecujem motoru nego njima. :janpi:

#205 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 30 July 2014 - 11:03

Pazi da ne probijes kroz blok ko ja kad sam ih optimizovao prema cilindru.

#206 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 08 August 2014 - 02:44

Sutra u Krusevcu... :D Moto skup Carapani...

#207 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 14 August 2014 - 00:44

Evo da se javim i ja... Novo je to sto sam pojebo retrovizor, tj. nisam ja nego jedna pijana budala koja nije mogla da hoda od alkohola pa je pala preko mog motora. To se desilo na skupu u subotu u 6 iz jutra, naravno posle celo-nocnog pijancenja. :P Otiso je samo retrovizor a plastike su super. Imao sam srecu sto je pao u travu. Jedno moje iskustvo, kada skidate ogledalo sa retrovizora, prvo ga malo zagrejte fenom da lepak popusti pa onda čupanje, a ne ko ja čupam šrafcigerom i paaap... ode ogledalo.

#208 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 14 August 2014 - 00:51

View PostMaRk0, on 14 August 2014 - 00:44, said:

Evo da se javim i ja... Novo je to sto sam pojebo retrovizor, tj. nisam ja nego jedna pijana budala koja nije mogla da hoda od alkohola pa je pala preko mog motora. To se desilo na skupu u subotu u 6 iz jutra,

kakva li je tek noc bila ,,,,,,

#209 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 14 August 2014 - 01:09

Noć je bila standard dvadesetak pijanih budala koje nedaju celom kampu da spava. :P

#210 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 18 August 2014 - 22:14

Danas se brat vozao skuterom i stao na pumpu da natoci. Nije hteo da mu upali pa je dogurao motor do kuce, sreca pa je pumpa 300m od kuce. Ja gledao sta mu je, pokusavao da ga upalim i nije hteo. Posto imam neki problem sa vakumom (verovatno je crevo problem) spricnuo mu gorivo kroz cuculjak za ulje na karbu po obicaju, ali i dalje nista. Skinem svecicu da vidim sta je probllem kad ono elektrode spojene, kao da je neko skinuo svecicu i namerno ih spojio. Sve najnormalnije, boja dobra ali spojene elektrode. Razdvojio elektrode, proverio zazor, zavrnuo i upali iz prve... :) Da li je moguce da se to desi ili me Boka mozda zajebava?

#211 EmirSpahic

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 2,040 posts
  • MestoTravnik (BiH)
  • VozimGilera Runner SP50 LC

Posted 19 August 2014 - 10:24

Hahahahahaha,ne mogu da vjerujem xd :)

#212 zilke17

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,567 posts
  • MestoOdzaci
  • VozimYamaha Aerox Rossi Replica

Posted 19 August 2014 - 10:41

Mozda je Boka mislio da tako treba pa je namestio, kazem ti ljubomoran je na tvoj racing pa sad eksperimentise dok moze xD jos je polozio sad A1 pa je postao licencirani strucnjak :) ukratko - na_ebao si

#213 Doom^

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 368 posts
  • VozimAprilia SR 50 R

Posted 19 August 2014 - 12:54

Ja mislim da tebe klip zajebava, pa malo udario u elektrodu :)

#214 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 23 August 2014 - 00:12

Moze li ovo cudo od 21mm da se nasteluje za 50cc? Ako moze, koliki otvor na airboxu da napravim? Mislim znam da nema smisla ali igrao bi se malo dok ne pohvatam kako radi...

Posted Image

Imam ler dizne od 30 do 50, igle onaj set od 10kom, glavne dizne od 65 do 110...

#215 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 23 August 2014 - 00:16

Jbg... dok ne probas...bice zaebano al tako se uci...

#216 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 23 August 2014 - 01:26

Danas sam probao i za razliku od ovog serijskog prima gas u trenu, a neke razlike u performansama nema. :evilgrin0010: Dok kod brata na SR-ki vuce ko blesav...

Oslabeo mi je skuter baš dosta u zadnje vreme. Dvojicu jedva izvuče uzbrdo. Sve sam proverio ali nikako da nadjem šta je problem. Jedino jos motor nisam otvarao da vidim kakvo je stanje klipa i cilindra... Kad sam namontirao treck-a i nastelovao sve imao je dovoljno snage i za preticanje pod punim opterećenjem. To sam sa 2000km predjenih uradio a posle nekog vremena su performanse počele da opadaju. Tako sad ima predjenih 8000km i nisam bas siguran da bi parirao istom takvom serijskom skuteru. Nista nisam dirao i menjao. Jbg, jednom mi se desilo nešto čudno dok sam se vozio, kao da je nesto počelo da krcka u motoru ali je prošlo posle 200m, a bio sam u nekoj guzvi pa sam od saobraćaja jedva čuo ali sam gotovo siguran da je nešto u motoru krckalo.

U ostalom i zabole me... :) Imam kit spreman za pakovanje samo fali radilica i ležajevi. Ako Mario i Pita reše da poručuju nešto sa SA uzeo bi onu HPC radilicu za CPI-a, klip i još po nešto. Taman da razradim kit do sledeće sezone a posle toga može i C30 ako bude sve kako treba.

#217 sinisa93

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,551 posts
  • MestoPrnjavor
  • VozimPiaggio NRG Power DT

Posted 23 August 2014 - 01:33

Znaci moze da se vozi sa takvim karbom i na serijali? Ne gusi ga? Koju je diznu trazio?

#218 MaRk0

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,165 posts
  • MestoKruševac
  • VozimSprint Eagle

Posted 23 August 2014 - 01:54

Pilotka 48, igla W11 skroz podignuta, glavna dizna 70 nisam jos proverio kakva je svećica ali glavni problem je airbox na kojem je jedna rupa od 22mm pa je izolirkom zatvaram i otvaram na osećaj.... Uglavnom zeza me ler koji nikako da spustim ispod 4500rpm... :evilgrin0010: Jos eksperimentišem sa pilotkama. Kad to sredim idem na glavnu diznu... Samo kad promenim otvor na airbox-u sve se menja. Probaću da naštelujem ali nema potrebe za ovim karbom na serijali ovo samo probam jer ne znam... :)

#219 sinisa93

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,551 posts
  • MestoPrnjavor
  • VozimPiaggio NRG Power DT

Posted 23 August 2014 - 01:58

Jasno mi je da nema potrebe za tako velikim karbom... Ali me bas zanima da li ce se moci ustelovati fino... :evilgrin0010:

#220 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,767 posts

Posted 23 August 2014 - 08:33

Nije to veliki posao proveri klip mozda je pukla jedna karika pa vozis na jednoj kao stefanp...
Inace ume i centralna da oslabi posle 2000km pa se vuce ko magare..

Sinclair research 1981 ©

18 user(s) are reading this topic

0 members, 18 guests, 0 anonymous users