Jump to content

Bullet Touring - 2T- Leovice GP

38 replies to this topic

#21 Mikac93

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 1,554 posts
  • MestoSombor
  • VozimSprint Exactly

Posted 31 December 2013 - 16:41

@gogyso Ajd napravite vi test sa SC08 da vidimo kako radi...

#22 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 31 December 2013 - 21:13

SC08 je fabr. auspuh projektovan za 49cc termo grupu i nije nista narocito sem sto je dobro prilagodjen BAS za taj cilindar i nema "katalizator" u sebi kao njegovi naslednici...Bullet GP ili ti Leo GP je ipak auspuh za klasu bolji i sigurno bi to i pokazao na klasicnim blokovima sa karbom...za ovaj sa ubrizgavanjem vec ne garantujem jer kolko god se trudili da napravimo "idealan" spoj ubrizgavanja goriva i rezonantnog auspuha relultati su samo delimicni,sa minimalnim povecanjem snage i obrtaja ili ih uopste nema bas zbog totalno drugacijeg principa rada tog bloka...
Al to ne znaci da ne bi voleo da vidim pozitivne rezultate Posted Image

#23 Grale

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,500 posts
  • MestoKC
  • VozimDitech

Posted 31 December 2013 - 21:18

Trebalo bi se i na PJ-u osjetiti.
Nego, tko pravi te Bullet-e uopće?
Kinezi ili?

#24 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 31 December 2013 - 21:34

View PostGrale, on 31 December 2013 - 21:18, said:

Kinezi ili?
Motobike -N.Sad...

#25 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 31 December 2013 - 21:36

View PostGrale, on 31 December 2013 - 21:18, said:

Kinezi ili?
Ma kakvi kinezi... Evo Cvele me preduhitrio, made in RS.
I mene zivo zanima jel GP bolji od SC08, nadam se da jeste, jer i sa CS08 PureJet odlicno saradjuje. Evo probacu ja cim stigne jedan primerak, samo neznam dali da ga probam na 49ccm ili 70ccm? Za oba testa ce trebati vreme.

Edited by goggyso, 31 December 2013 - 21:41.

#26 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 31 December 2013 - 21:46

@gogi šaljem ti primerak piaggio, na test, mada za pia imam samo sa 12mm cevčicama

Moze, dogovoricemo se, ako hoces da probam sad dok je jos 49ccm, pa posle moze i sa Malossijem. Samo da vreme dozvoli..ili cemo prolongirati na prolece, kako god..

View PostMikac93, on 31 December 2013 - 16:41, said:

@gogyso Ajd napravite vi test sa SC08 da vidimo kako radi...
Pa neki pravi test bi moglo al kad otopli. Sve sam se nadao da je neko vec napravio test za SC08 al ako nije, ja cu.

#27 Grale

Član

• Senior Members
  • PipPipPip
  • 1,500 posts
  • MestoKC
  • VozimDitech

Posted 01 January 2014 - 01:00

To sam i mislio da je neki regionalni proizvod, jer ne nalazim baš po netu previše o njemu.
S takvim cijenama su vrlo konkurentni, a ne izgleda nekvalitetno.

#28 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 01 January 2014 - 13:16

View PostGrale, on 01 January 2014 - 01:00, said:

To sam i mislio da je neki regionalni proizvod, jer ne nalazim baš po netu previše o njemu.
S takvim cijenama su vrlo konkurentni, a ne izgleda nekvalitetno.
Ja sam imao Bullet-a (next r-a) na Falconu i bio zadovoljan i karakteristikama i kvalitetom. 4 godine me sluzio besprekorno. I otisao Falcon sa njim.
Vidi se na slikama da su ga lepo odradili, jedino je pitanje laka, koliko je postojan na temperaturu.

Edited by goggyso, 01 January 2014 - 13:19.

#29 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 02 January 2014 - 19:19

I ja sam u vise navrata pisao o Bulletu ...Posto je to ono sto mi moj budzet dozvoljava , na njemu vozim od prvog dana tuninga, a to je oko 3 godine ...nisam imao ni najmanji problem sa njim , a posto je moj primerak hromirani , nemam problema ni sa odrzavanjem = povremeno polir pasta i to je to , lao nov je ...i sve to za 60 E, novo ...identican u dlaku sa Next R- om ...

#30 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 02 January 2014 - 19:52

@alien nije baš identičan, jer ti u stvari ne znaš kako izgleda next-r i kako bulet u unutrašnjosti.. ali recimo da je vrlo sličan...

#31 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 02 January 2014 - 21:15

Mario, dali ima smisla testirati GP-a na pia 49ccm posto si ti to vec odradio? Jedino ako bas hocemo da vidimo kako radi sa LC i Purejet-om... ili da skidam stock termogrupu i montiram Malossi sport pa da onda testiramo?

#32 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 02 January 2014 - 21:41

Ja sam mislio ovako 50cc plus ecu, da uporedimo, to mi deluje jedino logicno, ali kako ti mislis, ako si raspolozen saljem ti ga sutra imacemo jos par lepih dana za probu

HTC wildfire S, Tapatalk 2

#33 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 03 January 2014 - 02:38

Nije problem, ionako sam mislio probati i Treka u toj kombinaciji, 49ccm + ECU TC, pa onda moze i GP sa TC, posle sve to sa 70ccm. Samo da vreme posluzi. Koliko cu dana imati na raspolaganju taj GP? Kad moras da ga vracas?

Edited by goggyso, 03 January 2014 - 02:45.

#34 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 03 January 2014 - 12:39

Pa, dobro , Mario je u pravu sto se tice unutrasnje gradje Next R- a i Bulleta, to ne znam , tu bi pomogla samo obdukcija da se uporede, ali broj konusa, izgled i mere su identicni ja se prilikom eksploatacije i stelovanja Buleta rukovodim grafikonom od Next-a...znaci , spic na oko 8200 uz verovatno slican power band....nisam se ni jednog trenutka pokajao sto sam uzeo Bulleta, mada priznajem da za bolje i ne znam ...

Ajde, istestirajte tu `ruznocu ` od GP-a da vidimo kakav je ...

#35 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor

Posted 03 January 2014 - 13:43

Jeste malo preterano debeo na kraju, moglo je to i elegantnije, al ok, stvar ukusa, nekom se možda i svidi, sve zavisi od oblika i veličine skutera na koji se montira, nekima stoji a nekima nedaj bože. Videćemo kako će izgledati na apriliji. Ako bude pružio dobre performanse, uvek se to može malo i korigovati, bar taj zadnji deo posle pregrade sa cevčicama, već mi se javlja ideja...

#36 DusanD

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts
  • MestoBC
  • VozimMotowell Magnet RS

Posted 03 January 2014 - 16:17

Ja sa proleca paniram da stavim neki auspuh. Ne zelim da ulozim previse u skuter, pa me je privukla cena ovog auspuha. Jel moze meni neko da kaze, da li mi se isplati da kupim ovaj auspuh? Moj skuter je potpuno fabricki, nista oko masine nisam pipano. Da li ce ovaj auspuh vrsiti posao na mom skuteru? U pitanju je Motowell magnet rs, minarelli agregat, mikuni karburator 16mm. Izvinjavam se ako post nije na pravom mestu. :)

#37 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 03 January 2014 - 16:27

dobar će biti ovaj drugi model za minareli 50cc sa 10 cevčicama na testu

#38 DusanD

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 20 posts
  • MestoBC
  • VozimMotowell Magnet RS

Posted 03 January 2014 - 16:29

Hvala na brzom odgovoru. :)

#39 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 08 September 2014 - 22:07

Leo vince GP na piaggiu LC 2T. Auspuh je isti ko ZX po performansama, ali zato ima širi powerband. Jako dobro ide skuter sa njim, a krajnje su iste skoro. Od SC08 je ipak malo jači.

Na purejetu nije ništa spektakularno, učinio mi se malo bolji ZX za purejet, koji ipak jasno odskače u startu od orginala, iako bi volio opet tusporediti GP1 na mom skuteru da budem siguran kako je ZX za purejeta ipak malo bolji.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users