Varovi su pojačani staklenom mrežicom sa donje strane..Sad j**em li ga ako pukne kad se sve sastavi ..
Napravljena je i 'pločica' koja će ići naprijed,na mjesto fara ..po uzoru na full cross motore koji se voze na stazi ..Na tu pločicu će ići broj i biće ukrašena nekim stikerom,polako
Ostavljeno da se suši :
Pa je na red došla sanacija plastika,pretežno ovih dijelova koji fale ..
Prije je to izgledalo ovako
Onda je okrpljeno poliesterom..Ovo je prva faza tek,sutra ako se fino stegne idemo dalje

(ostatak sam zaboravio poslikati,biće slike sutra
Napolju,suše se
E sad onaj najteži dio od početka ..Očisiti motor ..Ovu drešinu nikad nije očistio nikad,od kako je izašao iz tvornice ..Zapečeno blato,pomješano sa raznom masnom prljavštinom.Užas.Topla voda,četka,spužvica,žica za suđe,šarafciger..Bukvalno se sve skorilo,zapeklo..Namučio sam se najviše do sada ..I opet nisam zadovoljan ..
Kasnije izgleda nešto ljepše,ali i dalje nedovoljno
Najviše sam vremena potroši na glupu sajlu kvačila..Danas izvezem motor ajd reko idem se provozati..Ubacim u brzinu poguram se,qrac..zakočen..Drkam po sajli,otežem,zatežem,jedva nekako ubodem ..Ajd dobro,upalim ga nekako,ide ..Nakon 50m stanem,fino naštelujem sajlu odem bacim đir ..Vratim se,operem motor..Pustim da se osuši ajd reko idem još jedan krug dok baba ne skuva čaj ..Opet isto..Isfuro se više,5 km sam štelovo sajlu u pm,ili pretegnem pa ne može otpustiti do kraja u vožnji ili ostane labava..popizdio,99 puta stanem,naštelujem krenem nisam zadovoljan..I na kraju,jedva nekako..Ubacim u prvu i onako isufran zavrnem gas i pustim naglo kvačilo..On se samo prope,čovjek neki gleda krsti se ..Haos

večeras ga pokušam u prvoj dobro je ugašen,ne koči mi točak ..moguće da jebe ona guma/maska što dođe preko,navuče se da se ne vide oni šarafi za zatezanje ..Jer oba puta sam nju navukao i sjebe se ..Sada sam ostavio nju ne navučenu i dobro se ponaša..Šta vi mislite ?