Pre nekog vremena sam se predstavio a evo sada da predstavim i moj skuter. Kupljen septembra i dovezen iz Pirota. Ja sam inace iz Nisa a to je stotinak km udaljeno. Rekoh sebi ako izdrzi voznju od Pi do Ni onda je dobar. I zaista je dobar cak i kada je sutradan skinut dekli. Na njemu sam jedino primetio centralnu oprugu kvacila da je druge boje a ostalo je uglavnom fabricko.Presao oko 7000km,malossi rolnice i bando kais.Pre njega sam vozio matrixa i nisam zeleo da ulazem vec sam skupljao pare za neku piaggio masinu. Sada skupljam za neki laganiji tuning. Treka i oprugice kvacila sam vec porucio. Citajuci i proucavajuci razne projekte i savete iskusnih majstora dosao sam do zakljucka da raneru ne treba puno da bi dobro ubrzavao i imao krajnju. Za ranera sam se odlucio ponajvise zbog velicine jer sam se patio sa visokim gazistem matrixa i neudobnim voznjama. Gledao sam da pazarim i aeroxa i nrg-a ali su mi bili mali i uski. E sada, polovan skute je polovan i ima malih problemcica koji su nadam se resivi,jedan od njih je vlazenje na prednjim viljuskama dok je drugi malo neobicniji pa bi mi trebao neki savet. Desava se da preko 45-50kmh pocne da pisti (zuji,vristi,kako god) iz zadnjeg dela. I na stenderu i u voznji. Mene to lici kao kad prosvira lager iliti lezaj dok mi neko rece da to ima veze sa primarom i sekundarom. Kupio bih garnituru lezajeva prenosa kad bi bio siguran da je to.
Slikah ga u nedelju,mrak je bio ali cisto da se vidi kakav je raner. Bice lepsih slika kad se prolepsa vreme. Pozdrav za Cveleta koji mi je dosta pomogao savetima i objasnjenjima i za MIkac93 jer voli ovaj model

I na kraju izvinite ako nesto nije u redu,nisam bas vican pisanjima po forumima