Jump to content

Moto GP Yugoslavia - Grobnik 1990

6 replies to this topic

#1 Mihajlo

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 243 posts
  • MestoGradiška
  • VozimNRG Power

Posted 06 February 2014 - 15:30

Iako sam '97 godište i ne pamtim ovo i ovakva vremena moram priznati da bi radije sada prisustvovao jednoj ovakvoj manifestaciji iz tog vremena nego sadašnjem MOTO GP-u.Vjerovatno će vama starijim članovima ovo probudiiti sjećanja na neka bolja vremena.
Izvinjavam se ako je video bio ili ako sam promašio podforum.

CBRke su izgleda bile pojam tog vremena. :P

#2 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 06 February 2014 - 18:30

Tuga me uhvati kad vidim ovo, u danasnje vreme u Srbiji nr mozemo ni da sanjamo o organizaciji trka na ovom nivou..

#3 cvele

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPipPip
  • 4,962 posts
  • Mestonis
  • Vozimkeewe hurrican

Posted 07 February 2014 - 00:45

Eh pa posle nek neko kaze da to nisu bila dobra stara vremena...secam se kad je bilo organizacija trka cak i kod nas u Nisu na poligonu za obuku vozaca [ danasnja auto pijaca]...bilo je toliko publike da nisu svi mogli da stanu okolo...jos se secam divnog mirisa spaljenog benzina i ulja na tomosovim specijalkama,Yamahama tzr.. zivelo se za ta dva dana...bilo je "struganja" po petnesticama,MZ-ima,Javama...nostalgija ....

#4 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 07 February 2014 - 01:09

dobar snimak, sve iz tih vremena meni deluje odlično,. nije na nekom ultra novou, ali se bar održavalo i dešavalo.. ljudi su bili opušteni, tačno se vidi da je drugačiji motiv, ljudi su se zabavljali, takmičari davali sve od sebe, a para je bilo dovoljno, taman i da se moglo kupiti hladnih sokova i pivo u kantini...

da mi je videti na kom takmičenju bi sada naši ljudi uzvikivali ime stranog pobedničkog takmičara.. toliko se sve izdeformisalo od tada... čovek je pobedio, sve jedno jer on nemac ili italijan, i njemu su aplaudirali i njegovo ime uzvikivali...

#5 Nesa BG

sensei

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,745 posts
  • MestoN.Bgd
  • VozimSprint exactly

Posted 07 February 2014 - 01:57

Kakva imena moto sporta, Majk Duan, Loris Kapirosi, Rendi Mamula... Mozda ce opet jednog lepog dana ovako nesto da se desi.

#6 Mihajlo

Član

• Start Members
  • PipPipPip
  • 243 posts
  • MestoGradiška
  • VozimNRG Power

Posted 07 February 2014 - 02:05

Slazem se,bilo je puno vise postovanja.
Pogledajte kakvo je to samo okupljanje bilo.Dogadjaj koji se nije propustao.Znam nekoliko ljudi koji su odavde isli motorima na taj i slicne dogadjaje u svim pravcima.Kakav je to entuziazam bio.Vjerujem da bi i danas vecina nas tako na opasnijim masinama da se ovo vrijeme nije naopako majku mu.

Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2

#7 goggyso

PureJet je moja misija.

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 7,699 posts
  • MestoSombor
  • Vozimaprilia SR70 PureJet
  • Cilindar:Malossi
  • Auspuh:LeoVince ZXR

Posted 07 February 2014 - 11:49

E dobra stara vremena!! I šta nam je falilo u Jugoslaviji, bilo je svega, i para i pozitivne energije, i ovakvih dogadjaja... a danas, razbucali su nas na sitne delove, a mi prihvatili, kao sad će nam biti bolje tako podeljeni.. Vidi se kako nam je bolje, e jesmo naivni. Da je ostala ona Juga, svi bi danas bili carevi, ovako, sveli su nas zapadni moćnici na jad i bedu, robove njihovih bolesnih apetita.
Ja se sećam, i u Somboru su bile "nekad davno" organizovane trke motora oko Venca, a danas... ostao je još samo Hipodrom, samo se još konji trkaju... :D

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users