Jump to content

ROG Pony Express by Goxi NS

36 replies to this topic

#21 Goxi Novi Sad

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • MestoNovi Sad

Posted 26 January 2011 - 01:30

Prosle zime je pukla cev za vodu ispred zgrade pa je u podrumu bilo par cm vode. Zbog toga sam morao da ga donesem u stan i naravno keva i cale se nisu bas odusevili ali posto ne smrdi, dozvolili su mi da ga unesem. Na terasu nije mogao zato sto je sneg padao kao lud pa bi i tu najebao od vlage.

Posted ImagePosted Image
Posted Image Posted Image

Zavrsio sam kopiranje postova. :)
Od sada samo novi postovi.
Vladi zahvaljujem na komentaru. Video sam da si uzeo E90 i cestitam ti na kupovini. Za te pare je idealan!
Pozdrav i tebi Mario.

#22 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 26 January 2011 - 02:00

Citao sam tvoj projekat vec na nekom forumu i odusevio se. Svaka cast na strpljenju, trudu, znanju i ulozenom novcu. Pony je prelep :)

#23 perlx*

CCEB

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,294 posts

Posted 26 January 2011 - 02:03

Svaka cast.
Pony je jedinstven i prelep :)

#24 Black Adder

Osnivač foruma

• Founder
  • PipPipPip
  • 1,859 posts
  • MestoBelgrade
  • VozimKymco People S50 2T, Peugeot Elyseo 2T 70cc. Malaguti Madison S250

Posted 26 January 2011 - 03:02

Veliki :)
Bravo!!!

#25 Goxi Novi Sad

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • MestoNovi Sad

Posted 26 January 2011 - 03:49

Hvala vam svima na ovim komentarima. Jos nisam naisao na nekoga kome se pony nije dopao. :) Mozda bi poni mogao i kao skuter da se gleda jer nema brzine. Samo centrifugalno kvacilo i to je to. :)

#26 salej600

Mlađi član

• Normal Members
  • PipPip
  • 90 posts

Posted 26 January 2011 - 08:43

Pozdrav Gorane. Super, odlično, svaka čast na ovom.
Doduše još bolje izgleda uživo.
Sljedeći put kad dođemo kod tebe vadimo ga van iz podruma i udaramo počasni krug. Ima puno godina kad sam Pucha vozio zadnji put :D, pa da se bar malo vratim u mladost.

#27 de_niro

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 24 posts

Posted 26 January 2011 - 08:47

Evo samo da naspomenem,taj motor morate vidjeti uživo,nešto preljepo,nešvakidašnje,stvarno SUPER!!!!! http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/sm225kx5.gif
Na moju sreču imao sam prilike vidjet uživo i slikat se pored motora i autora ovog posta(Goxi),za uspomenu!!!! :D
Hvala Gorane!

#28 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 26 January 2011 - 10:23

Ja sam ostao bez reči pored svih ovih slika...Mogu samo da ti čestitam! ovo se zove restauracija! :D

#29 LiMa

Član

• Members
  • PipPipPip
  • 237 posts
  • Mesto011
  • VozimGilera Runner 49

Posted 26 January 2011 - 23:08

Unikat. Svaka cast!

#30 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 31 January 2011 - 18:29

Goxi, covece, pa ti nisi normalan, u najpozitivnijem smislu te reci! Sta napravi od onog krsa!?
Inace, prva ljubav zaborava nema, moj prvenac, kupio ga 1974 godine vozio desetak godina, na njemu se ucio,padao,bezao od policije i sve ono sto svi proci moramo...
Posnimku dekla getribe vidim da je noviji tip gde je kvacilo u posebnoj dekli, ja sam imao onaj stariji tip gde moras masinu rastavljati po polakad hoces da menjas lamelu...A cesto se menjala...
Svaka cast za strpljenje, rad ti je izuzetan, nema cene to sto si uradio...
A, ja evo vec drugi put citam za nekoliko dana i vracacu se opet... :)

#31 Goxi Novi Sad

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • MestoNovi Sad

Posted 08 February 2011 - 21:05

Alien, dobro si me nasmejao. :lol:
Omaklo mi se pa sam ga pretvorio u lepotana. Da, ovo je model masine na kojoj se lako dolazi do kvacila. I lepsa mi je ova masina, a i prakticnije je.

Konacno sam se ponovio i sa NOVIM zadnjim lancanikom!
Da nije bilo drugara koji mi je poslao link za aukciju na limundu - ostao bi bez lancanika.
Uz lancanik sam kupio i potpuno novu zadnju glavcinu i lancanik za lanac od pedala. :D Hahaha! Sada sledi skidanje cinka, poliranje pa hromiranje. Pravio mi je problem ovaj lancanik od kaisara koji je do sada bio na puhu zato sto venac sa zubima nije stajao u osi sa prednjim lancanikom. Sada ce i taj problem biti resen + ce poni ici brze jer ovaj lancanik ima 45zuba, a kaisarov 48. Cena i vise nego odlicna, a deo potpuno nov! Samo 401din. Za ovo mogu da kazem da sam zaista imao srece.

Posted Image

Posted Image Posted Image

#32 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 09 February 2011 - 08:26

Samo nastavi...gledamo vas... http://svet-skutera....tyle_emoticons/default/sm225kx5.gif

#33 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 09 February 2011 - 20:06

super su ti što prodaju nove delove iz slamarice, to je tako greota kad propustiš. a znaš da šanse nema kupiti nov u bilo kojoj prodavnici...

#34 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 22 February 2011 - 10:47

Jbt, ja se opet vratio i citao ispocetka... http://forum.pyrothe...tyle_emoticons/default/1jee1.gif

#35 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 22 February 2011 - 10:52

hhah, sorry za off, drugar radio u privatnoj prodavnici gde je nekad bila državna robna kuća i prodavala bicikle i tomos motore-... kad su se iseljavali nedavno pravili veliko spremanje, i čistilo i podrum, kad tamo u nekom duplom plafonu sakriveno 20 dekli plastičnih za kaišara, novih sa sve cenama, i jendo 50-ak sajli što za prednju kočnicu, što za kmh sat... eto prave slamarice, samo je i taj što je pripremao zaobravio gde je sakrio...

#36 Goxi Novi Sad

Mlađi član

• Members
  • PipPip
  • 23 posts
  • MestoNovi Sad

Posted 22 February 2011 - 11:23

Haha, sakrio od drugih, a i od samog sebe.
Znam ko bi kupio sajle i poklopce. Zvacu te ovih dana.

#37 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA

Posted 22 February 2011 - 14:30

Znam i ja koji bi ubili za poklopac od kaisara...

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users