147 replies to this topic
Posted 07 May 2020 - 13:44
A dobro ste se našli vaz dvojica

Posted 07 May 2020 - 20:38

Evo jedan od danas

Posted 07 May 2020 - 23:09
ja mislim da ima razloga sto u celoj auto moto industriji primarni pickup je vr a nikad hall, neznam zasto. napravi vr kondicioner sa lm i radice, a vrati senzor kod kvacila
Posted 11 October 2020 - 01:34
Posted 14 May 2021 - 18:59
CDI radi svo vreme kod mene na skuteru. Trenutno se vozi sa Airsal Xtreme 77. Iz tog razloga moram da promenim staru krivu paljenja koja sada ne igra dobro ulogu.
Radio sam na blokadi obrtaja i brzine. Blokada brzine sada ide preko ugla paljenja koji se jednostavno postavlja na nulu tj. tacno u gmt kada skuter ide preko 45km/h. Senzor za brzinu je sada opticki i kaci se na kociona kljesta...
Do drugog minuta na snimku je ukljucena i blokada obrtaja na 10200rpm i blokada brzine na 45km/h. Od drugog sam podigao rpm blokadu na 15k i smanjio na 42km/h ali svakako kada idem nizbrdo prelazim blokadu. Na valjcima bese ima simulacije opterecenja? Ovaj cilindar upregnut sa c21 rezonom krece da radi tek od 9500rpm pa se svasta desava ispod tih obrtaja i u tom donjem spektru moram da prilagodim liniju paljenja.
Takodje kada se aktivira blokada obrtaja obrtomer ,logicno, krece da divlja...
Radio sam na blokadi obrtaja i brzine. Blokada brzine sada ide preko ugla paljenja koji se jednostavno postavlja na nulu tj. tacno u gmt kada skuter ide preko 45km/h. Senzor za brzinu je sada opticki i kaci se na kociona kljesta...
Do drugog minuta na snimku je ukljucena i blokada obrtaja na 10200rpm i blokada brzine na 45km/h. Od drugog sam podigao rpm blokadu na 15k i smanjio na 42km/h ali svakako kada idem nizbrdo prelazim blokadu. Na valjcima bese ima simulacije opterecenja? Ovaj cilindar upregnut sa c21 rezonom krece da radi tek od 9500rpm pa se svasta desava ispod tih obrtaja i u tom donjem spektru moram da prilagodim liniju paljenja.
Takodje kada se aktivira blokada obrtaja obrtomer ,logicno, krece da divlja...
Edited by MaRk0, 14 May 2021 - 19:02.
Posted 03 August 2021 - 15:43
Svaka čast na trudu, kolosalni rad!

Posted 04 August 2021 - 01:00
Hvala.
I upucao sam dosta vremena u ovo. Mana ostaje ta sto pick-up mora da bude hall senzor tj mora magnetic da se fiksira na rotor. Nemoguce je filtrirati signal sa fabrickog induktivnog pickup-a. Makar ja nisam uspeo... Ostaje ovaj microchip-ov senzor iz posta odozgo da se proba i ispita. Po njima deluje interesantno ali i kosta a koliko sam skontao zahteva posebno podesavanje i programiranje...

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users