Jump to content

Tauris Mambo 50cc tuned

22 replies to this topic

#21 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 03 August 2013 - 12:21

da nastavim gde smo stali...

u par navrata mi se učinilo da skuter vuče na jednu stranu, i zaista kada se bolje zagleda sa prednje strane da se uočiti da točkovi nisu u tradu, što aludira da je prednjica pokrivljena...
ako se dobro pogleda već na ovoj slici se vidi da prednji točak izlazi iz ose i da je malo unatrag

Posted Image

prednje štapove moram skinuti i T račvu da bih ustanovio gde se krije problem...

evo patent kako sam rešio da mi motor bude pristupačan a da mogu da poskidam sve, centralne nogare nema odavno...

Posted Image Posted Image

i ovde vidimo da se osovina T račve pokrivila kao kifla, u obe ose, unatrag i u stranu... očigledno je vozač nabio prednjicu negde kada je pao...

Posted Image Posted Image Posted Image

pošto nisam našao da kupim ovaj tip, rešili smo da je ispravimo, hvala Saby-ju iz Horgoša na savetima,... grejalo se do crvenog usijanja, i sa polugom se polako ispravila osovina ... veliki je problem kada krene poluga ume da ode i preko potrebne mere, međutim više provera sa metalnim uglomerom i uspeli smo...

Posted Image

#22 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 03 August 2013 - 12:46

I jesu sad tockovi u tragu? Moj od kad sam ga kupio (novog) vuce malo na jednu stranu kad pustim ruke al tome nisam davao znacaja, moracu da proverim tu osovinu...

#23 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 04 August 2013 - 15:24

pa reklo bi se da je sada u jednom tragu, možda se vrlo malo nazire da nije, ali motor definitivno ne vuče ni u jednu stranu, dakle sada je upravljanje kao kada je bio fabrički

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users