Jump to content

Sprint Grizzy

42 replies to this topic

#41 Pita

Osnivač foruma

• Administrators
  • 8,124 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimAprilia Sr 70cc

Posted 09 July 2014 - 23:43

i mene to sve zanima što je Mario pitao, nemoj mi reći samo da si sve to odokativno naštelovao?!

#42 ALIEN SM

Stari član

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 4,308 posts
  • MestoSR. MITROVICA
  • VozimLongjia ( MOTOMANIA) Alien

Posted 10 July 2014 - 22:01

Ako je to dobijeno samo sa Athena racingom i Bulletom , onda je to vise nego dobar rezultat ...nisu dati bitni podaci o ostatku set - up-a kao sto su koji karb , koja radilica, na kojoj kompresiji se vozi ta Athena, koji vario i jako bitni podaci o prenosu ( stanje zadnje remenice , koji kais , produzenje ) ...to je sve ono cime smo se svi mucili ( i zabavljali ) prilikom tuninga koji je proces koji traje i covek sazreva u njemu ...pri svemu tome jako je znacajna razmena iskustava izmedju nas , neko je nesto probao , saznao , pa je to podelio sa drugima , zajedno , svi znamo sve ...

Ja i dalje mislim da doci do oko 90 km/h nije nikakav problem ni sa skromnim set- up-om i niskim budzetom , ali da za svakih daljih 5 km/h treba uloziti gomilu para na skupe delove , a treba resiti i brdo tehnickih problema + vreme za sve to ...da ne pominjem TAMNU STRANU HIGH END-a, ( smanjena pouzdanost , kraci vek trajanja skupih delova , velika potrosnja , nikad ne mozes dobiti ni blizu za njega prilikom prodaje ono sto si ulozio itd. itd ...) ali necemo o tome , ulaskom u tuning svi mi smo se ukrcali na BROD LUDAKA sa koga nema povratka , droga k`o i svaka druga ...

:superiska:

#43 DRAGANCE

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 412 posts
  • Mestobeograd
  • Vozimbaotian 50 RS limited edition

Posted 11 July 2014 - 00:02

bravo miso :D

4 user(s) are reading this topic

0 members, 4 guests, 0 anonymous users