Problem nije toliko strasan ali me nervira, kad se vozim sam na skuteru ide jako lepo, max brzina oko 70 km/h na pravcu, uz bas jake uzbrdice oko 30 km/h a blaze oko 50km/h, tezak sam 85kg. Ako vozim drugu osobu na skuteru a to je jako cesto ili burazera ili devojku, skuter na pravcu i blazim uzbrdicam vuce laganica ma uopste se ne muci, medjutim problem se javlja kad sa suvozacem naidjem na malo jacu i dugu uzbrdicu, skuter ide ali kako se sve vise penje gubi snagu i u jednom trenutku iako ja drzim pun gas stane i kao da je na leru a ja drzim gas do daske. U tom trenutku suvozac mora da sidje i cim se motor rastereti on krece, polako ali ipak krece.( napominjem da je skuter bez problema do pre mesec dana izlazio sa dve osobe na istim uzbrdicama)
Sta je problem pojma nemam, svecica je cigla boje, cak i malo svetlija, karburator sam cistio i produvao kompresorom, filter fazduh proverio i prao, auspuh skidao(prohodan je cak i kad ustima ubacujem vazduh), cistio naslage na izduvu, skuter pali na dugme iz prve, proverio sam rolnice i ok su, kais nisam najpreciznije izmerio (nisam imao subler vec lenjir) i deluje mi ok, nista ne lupa, ne zveci. Da ne zaboravim da napomenem da je skuter trom(cak i kad sam sam), kao da se muci do nekih 15 km/h a posle nacisto odlepi. Ja trenutno sumnjam ali nisam siguran da li to moze da bude problem na vakum pumpu (slavinu) jer kako stvari stoje ona ne radi, kad je skuter ugasen ja izvucem crevo za gorivo iz nje i gorivo samo pici a ne bi trebalo, medjutim nigde na karbu ne curi,ne preliva, desi se neki put da kad ga ugasim izadje jako mala kolicina(kao pun cep flase) na ono crevo za odusak na karburatoru i to je to. Da li ovo moze da bude problem ne znam, zato pitam vas, svaka sugestija je dobrodosla, malo sam se raspisao ali nadam se da sam detaljno objasnio.

Edited by VladaKG, 26 July 2014 - 02:47.