Da se dopisem... S obzirom da sam imao Treka, iz prve ruke mogu da uputim sve pohvale na kvalitet izrade, mada imam i jednu zamerku, nisu racunali na SR3-ku, i to im je velik propust, u pitanju je oblik lule, gde zbog sirokog luka lula dotice zadnji desni kraj kadice pa je topi, a ima mesta, da su samo malo lulu priblizili ramu, bar 1cm nebi bilo problema, a s obzirom da sve Pia masine imaju isti polozaj u odnosu na ram, to je bilo lako za izvesti, pa bi besprekorno lezao na svim modelima, NRG-u, Gileri i apriliji SR3, ovako, ne gine obmotavanje grane azbestnom trakom ili prepravkom kadice, ovo drugo svakako nije pametno resenje.
Drugo, Triops je jos uvek preskup, a nije se jos afirmisao na trzistu, trebali su spustiti cenu na nivo Treka kako bi se bolje prodavao. Ja verujem da je Triops bolji od Treka, ali i cena mu je jaka. Trebace vremena da zauzme svoje mesto na trzistu i da se dokaze. Cekamo...
PS Lauda, svaka cast na trudu, ovo je veoma zanimljivo. Steta sto nisu napravili vise testova sa vise razlicitih cilindara, ovako ostaje samo da nagadjamo kako npr Triops radi sa drugim cilindrima.
Edited by goggyso, 18 November 2014 - 14:50.