Jbg, kad ja nisam takav lik da odj...m coveka koji je, u sustini, bio korektan. I on je kupio skuter od mene "na daljinu", i samo iz tog razloga osecam obavezu da ga "ispostujem" tj. da mu pomognem da dobije ono sto je, u neznanju sopstvenom, mislio da kupuje.
Poslacu mu Mikunija 16 ali me i dalje brinu dizne: jel nije kod Mikunija drugacija numeracija tj. oznaka broja ne predstavlja promer otvora nego nesto drugo, valjda kol'ko propusti goriva??? Pitam zato sto je sada na motoru glavna dizna 85 na dellortu, a za Mikunija, kojeg spremam, imam najvecu diznu 85 (po Mikuniju). Zato me i buni ova mera sto Mario navodi jer ne znam da li misli po Dell ili Mikuni oznacavanju.

463 replies to this topic
Posted 18 May 2015 - 23:42
Posted 19 May 2015 - 00:20
ne možeš upoređivati potrebu za glavnom diznom na jednom phbg-u koji ima debelu pilotku i atomizer sa jednim mikuni-jem koji je tanak na svim komponentama
ovo što sam ja pisao su brojevi dellorto dizni koje pakujemo u mikuni, naravno da dizne za mikuni nikad nismo kupovali, pa se stoga od prvoga dana vodimo dell oznakama
dakle ja sam pisao po dell označavanju... sad problem je da mu ti pakuješ diznu, perlx je u pravu mora on ustanoviti koja će biti odgovarajuća
ovo što sam ja pisao su brojevi dellorto dizni koje pakujemo u mikuni, naravno da dizne za mikuni nikad nismo kupovali, pa se stoga od prvoga dana vodimo dell oznakama
dakle ja sam pisao po dell označavanju... sad problem je da mu ti pakuješ diznu, perlx je u pravu mora on ustanoviti koja će biti odgovarajuća
Posted 19 May 2015 - 00:36
Aha, ja sam pobrkao loncice smatrajuci da su sve m6 dizne, koje sam kupovao na komad dok sam stelovao Mikunija, njegov standard oznacavanja, a zapravo su dell mere. Pa dobro, stavio sam 85 u karb, ubacio u posiljku jos i 80, 78 i 75 (koje mu nece trebati,neka ih menja), iglu stavio na 2 poziciju od najbogatije pa neka se zanimaju sa stelovanjem.
Posted 19 May 2015 - 01:04
naravno, tako je najbolje, moraće svakako majstoru da odnese da namontira pa neka on i našteluje...
znaš kako ide.. mora biti svestan tog rizika da može da zalepi i tu odgovornost podešavanja mora neko da ponese
znaš kako ide.. mora biti svestan tog rizika da može da zalepi i tu odgovornost podešavanja mora neko da ponese
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users