Jump to content

Baotian SR replica

164 replies to this topic

#161 tutnja

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • MestoMalinska
  • VozimLuna Versus

Posted 02 May 2020 - 17:39

Pročitao ali nisam načisto, potpuno oprečna mišljenja u temi.
Sad ćemo vidit realnu i objektivnu ocjenu, nadam se 😊
Isto za naraku sam našao samo ovdje jednu temu, pa sam ipak uzeo za probu, i nisam se razočarao. Možda uzmem i doplera, tko zna..

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

#162 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,769 posts

Posted 02 May 2020 - 18:01

Ma da šala je..svako favorizuje u neku ruku svoj variomat, i time opravdava uložen novac u tuning.. ali pre svega treba biti objektivan

#163 Djomla

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 495 posts
  • MestoLazarevac
  • VozimFocus i Bandit

Posted 02 May 2020 - 19:51

Imam Naraku i Malossi meni se licno Naraku bolje pokazao.

#164 tutnja

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 261 posts
  • MestoMalinska
  • VozimLuna Versus

Posted 02 May 2020 - 21:43

Nemam ni ja primjedbi na Naraku. Radi za sve pare, na serijali odličan, lak za štelovanje, sve pet zasad.. Samo uvijek neki crv u nama, probali bi i ovo i ono, možda je ipak onaj drugi još bolji, i onda što Mario kaže, bacimo pare pa moramo to sami sebi opravdati 😂
To je ono, igre bez granica kad jednom kreneš u te vode i zato je dobro čuti i realna mišljenja i iskustva drugih 👍

Poslano sa mog LG-G6 koristeći Tapatalk

#165 VlatX

Član

• Moderators
  • 808 posts
  • MestoSkopje
  • VozimBaotian 28C

Posted 03 May 2020 - 12:42

Prvi utisci su odlicni,predhodni vario je bio DLH i sa najjaca crvena malossi kontra opruga nisam mogao da ispeglam rupu kod ubrzanje od 40 do 60,ovaj vario koristi njegovu oprugu po karakteristikama vrlo slicna fabricka kratka kod kineza,dosta meka,rolnice momentano 4.7gr korz ubrzanje drzi motor na 8500 i krajna izvrti do neki 9800 na 95kmh po tabli,ali ubrzanje je vrlo dobro nema nikakva rupa od 0 do krajna brzina prenos radi za sve pare,medzuubrzanje je isto tako odlicno,po karakteristike vrlo slican malossi mhr vario samo sto ovde ostaje bendeks.

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users