Jesi li to kod vizira stavio dig obrtaljku,vidim da analogna krade 1000rpm?
Sent from my HUAWEI VNS-L21 using Tapatalk
3
Gilera Runner 70 Purejet
Started by Dajteh, Sep 08 2014 09:25 PM
1826 replies to this topic
Posted 11 January 2017 - 17:49
Posted 11 January 2017 - 18:01
Jesam, i to kinescetovu, s tim da sam ja svoju izvadio iz hromiranog kucista za choppere, a sada imas takve gotove za malo para.
Kod njih treba jako dobro zastititi spojeve, jer u jako kratkom roku vole da oksidiraju i eto problema da sve mora u djubre.
Radi poso vec pola godine, za Oskara po pitanju preciznosti, iako nije odaziv bas momentalan, ima kasnjenje od par sec., po njoj setujem prenos pod konac u 30rpm tolerancije. Idealna je za fantike koji zele apsolutni maksimum i precizan uvid u realnim uslovima nakon kojeg odmah osetis cim nije sve pod konac.
Sad si me podsetio da okacim digitalnu na runnerku karbos sp50 pored one analogne obrtaljke, posto moram izvesti par experimenata na njoj kad zatopli. Pa usput da vidim za koliko se razilaze, ali poznato je da ne pokazuje bas verno.
Kod njih treba jako dobro zastititi spojeve, jer u jako kratkom roku vole da oksidiraju i eto problema da sve mora u djubre.
Radi poso vec pola godine, za Oskara po pitanju preciznosti, iako nije odaziv bas momentalan, ima kasnjenje od par sec., po njoj setujem prenos pod konac u 30rpm tolerancije. Idealna je za fantike koji zele apsolutni maksimum i precizan uvid u realnim uslovima nakon kojeg odmah osetis cim nije sve pod konac.
Sad si me podsetio da okacim digitalnu na runnerku karbos sp50 pored one analogne obrtaljke, posto moram izvesti par experimenata na njoj kad zatopli. Pa usput da vidim za koliko se razilaze, ali poznato je da ne pokazuje bas verno.
Posted 11 January 2017 - 18:51
udri...
Al nemoj cekicem :D:D
Al nemoj cekicem :D:D
Posted 11 January 2017 - 19:06
Predstavi ti tog karbosa,nemoj samo da injekšne hvalis...
Posted 11 January 2017 - 19:16
Sp50 karbos je za mene ko beli laboratorijski pacov, u prolazu je samo dok usput resavam experimente, i server bi se urusio kad bi predstavio sve pacove
Posted 24 February 2017 - 20:01
Izgleda mi da mu bas odgobara ova temperatura vazduha. Vazduh je gusci i dobija vise kiseonika.
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
Послато са SM-J500F уз помоћ Тапатока
10 user(s) are reading this topic
0 members, 10 guests, 0 anonymous users