Sto se tice karburatora, pre neki dan sam ga ustelovao lepo. Igla je bila u sredini pa nisam mogao lepo da ga dobijem da radi, spustio sam je skroz dole i cini mi se da sad bolje radi i ima lep odziv na gas itd.
Sto se tice lonceta, pojavilo se malih komplikacija, kada sam grejao sa fenom da blago nakrivim pipak za iglicu, tek posle 2 skidanja sam provalio da se pojavila mala rupica koja je pustala gorivo u sam plovak a bas sam pazio da fen ne drzim dugo na tom mestu gde sam grejao. To sam resio, imam dvokomponentni lepak koji lepi bukvalno sve tako da sam opalio samo jednu tackicu i sad je sve ok. Cini mi se da sada bolje radi nego ono kao pre sto sam pricao da se gasi kad je na nogari i kad se promeni polozaj motora da krene da gubi odziv na gas i gasi se, ima i dalje toga ali manje...
Nego ovih dana sam se bacio na far, tacnije ja imam onaj far sa dve halogene sijalice kao za kupatilo, lepu svetlost bacaju ali ne dovoljno sto meni treba. Izlomljeni su nosaci za taj far pa je on bas kilavo stajao na skuteru. Drugar je prockao i nasao fabricki far od aeroxa ali u jako losem stanju, medjutim sve se to na kraju resilo. Odneo sam kod prijatelja sto mi je polirao farove na kolima i naravno zadovoljan opet otisao kod njega da sredi i far od roxa. Namontirao sam ga ali mi ovih dana stize sprej sa kojim cu da zatamnim ceo far da bi se uklopio lepse uz motor. Ono sto je mene zanimalo da li je neko slucajno ubacivao nesto bolje od sijalica na fabrickom faru? Gledao sam po netu da su neki ubacivali dva sociva i oko njih angel eye( ubacicu sliku) to mi se jako svidja ali nigde nisam nasao tutorijal kako to odraditi ili da se na ovo standardno grlo ubaci neka Led sijalica koja ce vecu svetlost da daje a da kupim negde angel eye i da ubacim ako je moguce ispred standardne sijalice.
ovakvog sam dobio

a ovo kad je ispoliran
Dok sam ubacivao ove slike nasao sam tutorijal kako da se ubace sociva