AcaPostar, on 11 January 2016 - 22:13, said:
U principu, treba se kloniti continentala na nasem trzistu, malo malo pa se neko zali na kvalitet izrade, svaka druga je jajasta i prave vibracije i skakutanje. A sto se tice kvaliteta drzanja trajektorije, koliko para toliko muzike. Bitno je da je guma sveza, one koje su malo duze stajale u magacinima se losije ponasaju i vise klizaju, pa imamo i slucaj da se dosta njih zalilo i na savu mc16, a ja sam eto naleteo na seriju koja je ok,i prezadovoljan sam. Dunlop, michelin, pireli, bridgestone su vrhunske, ali im je i cena malo veca. Treba izbegavati istocnjacke brendove, jos nisam provozao neku da je polozila test kod mene, ma koliko bile jeftine i pristupacne. U poslednje vreme nemacki hidenau ima proboj na trkackoj moto sceni, proizvode i gume za ulicu i cene su im pristupacne a u rangu save, ali nisam imao priliku da ih provozam. Imas mogucnost nabavke kompletnog savinog programa preko skuter mreze, sa popustom za forum:
http://forum.pyrothe...ed-gume-srbija/
Gledao sam malopre bas ovu temu za savu, i šta znam pre bih ove poznatije malo, pošto neću da žalim pare za tako bitan faktor što se tiče same bezbednosti vožnje. Evo ovako, gledao sam u toku večeri i našao po netu nešto..
U kompu imaju samo 130/60 13 michelin power pure i čuo sam da jako dobre. I cena im je isto jako dobra, ispada 10 000din za obe.
Onda sam na par mesta našao pireli evo 22 kojem je i cena malo veća, ali baš me zanimaju utisci. Imaju u Novom Sadu, u Pegazu i mislim da bi moglo da se naruči. Kreću se oko 45e do 50e.
I evo sad poslednje što sa. U našao je Dunlop. Izvor je internet prodaja guma.com
uploadfromtaptalk1452548304047.png 62K
15 downloads
uploadfromtaptalk1452548321996.png 58.73K
16 downloads
I to bi bilo to, ako imate neke utiske i preporuke recite.