Evo ukratko da predstavim novu zvečku u garaži - totalno neplanski i naravno odjednom ponovo kod mene u garazi Yamaha Aerox

Tražio sam iskreno Apriliu SR3 karburator, ali dobar primerak nisam našao za pare koje sam mogao da izdvojim i eto, u nedelju smo išli da pogledamo nekog roxa koji je bio groblje i kog nisam hteo ni pod razno. Tad nas prodavac uvede u dvorište i pored 2 motora stoji njegov koji trenutno vozi, utegnut, lep, zdrav Aerox. Tu se ja naravno zaljubim na prvi pogled i rešim da uzmem, al ne znam kako da ga ubedim da ga da za onoliko koliko ja imam

Tu nekim čudom dogovorimo mi posao i ja oteram motor za 800 evra. Trenutno je motor kod drugara u garaži i nakon prevoda papira i pregleda mašine doteraću ga kući. Više informacija o mašini i nemam, cilindar je standard, ima ProReplicu hromiranu i ide normalno... treba pregledati prenos i reparirati vodenu pumpu. Više je uradjeno na samom izgledu čini mi se jer je motor vozio dečko koji ima 16 godina pa je to i razumljivo... evo par slika pa ćemo dalje o svemu kad krenu radovi...
Za sada prvo planiram da se navozam kao čovek, promenio bi repliku jer se plašim da će pojesti serijski cilindar... uštelovaću karb (dell 12) i prenos i to će biti to za sada, a dalje ćemo videti... eventualno neki multivar bi odma uzeo, ali tek kad skinem deklu i vidim trenutno stanje mogu da pišem o tome... eto toliko za početak nove avanture