Zilke tuning team se namerio da odbije zvono od kvacila i tim povodom spakovao bakarni spacer koji je na tesno usao u otvor osovine remenice..
Dakle jasno je zasto se zvono trza i zasto motor vec na ler-u krece kao i zasto se tesko gura kada je ugasen..
Bakarna platna je jednostavno povezala remenicu i zvono kvacila i u zavisnosti koliko se stegne dobija se fini prenos
Za ovu zgodu mi je trebalo specijalnih tuning alata, dve kile zivaca i dva reda psovki po majstorima tipa "jb.. te konstruktor"
Nisam uspeo da spasim plast lezaja ali je kavez ostao citav..
Na njegovo mesto je dosao metalni manji spacer, Zilketovo zvono je ipak ok...
Evo boje svecke, iglu sam spustio u najnizi polozaj (ova ima ukupno tri) .. Gurtner fino napaja masinu
Menjao sam jos stosta... oprugice na kvacilu, centralnu... sve u svemu zadovoljan sam.. Mene povuce do 80 po satu u ulici, duze ga nisam stiskao... medjuubrzanje mi je na 8500-9000 po tom rox obrtomeru.. ne znam koliko je precizan..
Problem da se zadnji tocak strese na punom gasu je prisutan... trebalo bi se pozabaviti celim prenosom. Lezajevi-osovine- felna i guma...
-ulje u prenosu sam izmenjao staro je vec penilo...
-bočnu nogaru sam malo pritegao jer se vec raspadala itd...
Slede plastike i to je to...
Da ne zaboravim fali mi jos centrator mina opruge za unisex kvacilo... ovi modeli su svi namesteni za pia opruge pa se mina proseta u kvacilu 4mm i naravno zaosciluje...