da da tako je.. napon inače meriš sa instrumentom na području za naizmenični napon.. jer je on zaista naizmeničan...
sad što se tiče tog čoka.. u njemu je bimetal, i on kreće da se zagreva i širi pa gura t uiglicu dole.. njemu je sasvim sve jedno kakav napon dobija, kao i sijalici ili nekom grejaču.. pa zato nisu ni radili tu ispravljanje i regulaciju...

Peugeot Vivacity
Started by Mihajlo, Nov 30 2014 09:36 PM
25 replies to this topic
Posted 01 February 2015 - 12:39
Posted 01 February 2015 - 13:13
Prebaci na uredjaju opseg merenja na ac naizmenicnu struju kao sto ti je mario objasnio mora da bude veci napon.sa tim naponom sto si imerio ne bi zatvorila iglica kanal ni za godinu.
Posted 01 February 2015 - 13:31
Zašto sam ja mislio da je istosmjerna struja ? Sad sam prostudirao detlajno rad sauga i sad mi je jasnije ..Izmjeriću sada naizmjeničnu struju i probaću sa raskačenim žicama upaliti .. Definitivno je do čoka,jer kad začepim rukom airbox motor upali normalno
Hvala svima na brzim odgovorimaa !

Posted 01 February 2015 - 14:39
ne mora da znači... možda imaš negde falš vazduh pa se to manifestuje kao previše u celoj smeši... proveri semeringe na radilici, ako je masno oko njih onda su sumnjivi
Posted 19 April 2015 - 18:48
Rastavljao sam kartburator,čistio,zadihtovao sve opet ali ništa..opet isto ..Kada spojim kablove od ispravljača direktno na žice od čoka plastični dio čoka se grije međutim igla se ne pomjera uopšte..
Probavao sam rukom da lije možda zaglavljena ali nije,normalno radii .. Igla stoji u ovom položaju : http://farm6.static...._4dffbd5e9e.jpg .. Jel to znači da je čok crko ? Unaprijed hvala
Probavao sam rukom da lije možda zaglavljena ali nije,normalno radii .. Igla stoji u ovom položaju : http://farm6.static...._4dffbd5e9e.jpg .. Jel to znači da je čok crko ? Unaprijed hvala
Posted 21 April 2015 - 08:30
to moraš staviti na sto pored nekog lenjira, i sačekati nekih 2-3 min da bi video daq li se pomera ili ne... ako se ne pomera uopšte onda je negde u prekidu provodnik ili je neispravan
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users