Nije me bilo dosta na forumu, u međuvremenu je došlo novo vozilo. Yamaha DT 80, uvezena iz njemačke, servisna knjiga do 20tkm.
Pred kraj ljeta otišla je radilica tj. zablokirao je donji igličasti pa je krenulo rastavljanje.
Polako dolaze novi dijelovi
Cilindar također gotov
Trenutno stanje motora, kroz par dana bi trebao uzeti ležajeve i semeringe i to bi bilo više manje to. Plastike polako šmirglam ali zbog nedostatka vremena ide dosta sporo
1
Yamaha Dt 80
Started by TomoRi, Dec 01 2014 11:55 PM
11 replies to this topic
Posted 01 December 2014 - 23:55
Posted 03 December 2014 - 02:41
A sta je sa Aprilijom?
Kakav je ovaj DT za offroad voznju? Kakve su mu vozne karalteristike uopsteno?
Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2
Kakav je ovaj DT za offroad voznju? Kakve su mu vozne karalteristike uopsteno?
Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2
Posted 03 December 2014 - 10:35
Aprilia je u garaži pod plahtom, kad se ovaj riješi nastavljam s apriliom. Dobar je za offroad jer je relativno lagan, malo troši i ima dosta momenta na nižim okretajima. Jedino mi je problem stvarala prednja guma po mokrom terenu jer dosta klizi, moram kupiti neku s čepovima.
Posted 07 December 2014 - 17:20
Ležajevi kupljeni i mašina je sastavljena ali sam odustao od stavljanja klipa s ebay-a, očito je da je smeće. Kroz ovaj tjedan ću naručiti drugi klip pa sljedi nastavak.
Posted 24 December 2014 - 23:49
Klip došao i motor uspješno sastavljen. Danas sam ga upalio i napravio lagani krug kroz ulicu. Sutra slike i video.
Posted 10 January 2015 - 23:35
uuu ne bih da te razočaram ali plastike su ispale dosta loše...ako si završio farbanje?? vide se sve rupice i neravnine...
Vidim ja da ti je mašina bitnija nego estetika ali valjalo bi ga bar još malo doterati spolja...
Vidim ja da ti je mašina bitnija nego estetika ali valjalo bi ga bar još malo doterati spolja...
Posted 11 January 2015 - 01:49
Plastike su dosta loše ispale, neznam zašto. Radio sam sve isto kao i na rs-u, a na njemu je ispalo odlično. Možda zato što su bile farbane nekakvom čudnom bojom prije stare crne, nešto između crvene diht mase i stare zgrudane temeljne farbe. Trenutno gledam da ga prodam da uzmem nekakvog crossera 125 ali ako ostane kod mene plastike ću ponovno riješavati. Mislio sam dati na profesionalno farbanje jer ima malo plastika ali se ne isplati jer će farba brzo nastradati u šumi.
Posted 26 February 2017 - 21:18
Slike kao za razglednicu. Makina za uživanciju.
Posted 26 February 2017 - 21:51
Hvala
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users