Jump to content

Sprint Exactly

127 replies to this topic

#61 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 19 June 2015 - 16:14

Ljudi treba mi pomoc oko porudzbine za set pilotki i set igli za matoforce 17,5mm karburatora, lik mi je rekao da pronadjem to na scooter attack-u i da mi poslajem samo link, e sad da li je dobar set igli ovaj:
https://www.scooter-...m-Dellorto.html
i jel moze neko da mi kaze koji ce set pilotki biti dobar za moj karburator (trebaju mi pilotke od 35 pa do 38) pa neki set u toj kombinaciji
https://www.scooter-...0/Carburettors/
Hvala unapred

#62 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 19 June 2015 - 17:54

Igle odgovaraju a za pilotke uzmi po komadu 35,38 i jos neku pribliznu....

#63 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 19 June 2015 - 19:03

Ko ti je rekao za scooter-attack? Mozda si mislio na racing-planet sajt?

#64 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 19 June 2015 - 19:37

Ma u cillindar rs narucujem pa su mi rekli sa scooter attcaka da uzmem linkove i posaljem

#65 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 19 June 2015 - 20:01

Bravo! Pa sto ti taj lik nije rekao koji ti set treba? Ja nisam cuo za taj skuter atak, kakvi su?

#66 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 19 June 2015 - 20:51

Covek iz " Cilindar.rs" mi je rekao da nadjem set pilotki i igli na ovom sajtu https://www.scooter-...0/Carburettors/ , nasao sam igle, samo mi jos ostaje pilotke, i necu uzeti ceo set nego samo 35,36 i 37 te tri pilotke mi trebaju, pilotke ne mogu da najdem https://www.scooter-...for-Keihin.html ove bi trebalo da odgovaraju ali postoje samo 36 i 38 velicine :(

#67 Mario

Osnivač foruma

• Administrators
  • 20,770 posts

Posted 20 June 2015 - 10:43

ne ne kod tebe idu pilotke za dellorto karbutaror jer je motoforce 17,5 kopija dell PHVA, pa tim putevima

ako ne nađeš pilotke, poručivaćemo mi preko foruma sa racing-planet.de sajta, biće objava u temi pa se javi

#68 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 25 June 2015 - 02:31

postom mi motor ima jako los strat, cim mu dam gas treba da sacekam nekoliko sec dok ne povuce tj prebaci iz 2 u 1 i onda pokida, opruge su najtvrdje iz malossi seta, ostalo mi je jos samo kais da namestim u zadnjim polutkama.Tek sa 1mm dodje knap do gore sa polutkama, sa 1.5 vec viri napolje,a sa 2mm je jako mala razlika, nisam stigao da probam posto mi se navoj u matici od variajtora pojeo skroz ,a i kisa je pocela, evo kako stoji kajis sa 1.5mm, nisam hteo da staviljam 2mm posto skoro da nema neke velike razlike
Posted Image
[img=http://s9.postimg.org/luciaqouz/11652270_862989960405283_1776166694_n.jpg]

#69 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 25 June 2015 - 02:32

Posted Image

#70 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus

Posted 25 June 2015 - 02:43

Dobar je polozaj remena. Probaj sutra pa vidi da li se start popravio. Sa ovim polozajem bi trebao da krece pravilno iz prve ukoliko remen lezi na bolcni naprijed i ne proklizuje.
Ako i dalje bude los start treba provjeriti stanje centralne oprgue...

#71 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 25 June 2015 - 11:54

pakujem sve u petak, tad mi stizu rolnice od 4g

#72 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 27 June 2015 - 14:38

Stavio sam 4g rolnice i 2mm platnu, na punom gasu tocak proklizava kolilko je dobar start ali posle 70 km/h kais proklizava, ubacio sam 1,5mm i kajis ne proklizava ali max brzina nece preko 80km/h po GPS-u i sa 4g rolinacam, kad sam ubacio ove rolnice dobio sam mngo bolji odziv na gas i mnogo bolje ubrzanje ali krajnja zajebava.Pre sa medium centralnom i 3,5g rolnicama ( i tad je bio bullte,sad imam treka) je izvukao 88 po gps-u ali rezonancu je hvatao tek posle 60km/h, sa malossi crveno ima star i u rezonancije je medjuubrzanje, jednimo mi ostaje da menjam centralnu ali to mi se ne radi, ima li neko predlog, da li moze da bude ako je velika dizna za koji br da to zajebava?

#73 Stefan p

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,132 posts
  • MestoLopare,Republika Srpska
  • VozimSprint Exactly

Posted 27 June 2015 - 15:27

Prvo nasteluj karburator pa onda predji na prenos...

#74 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 02 July 2015 - 16:04

desavalo mi se da u voznji kad stelujem karburatro stanem negde i ima malo vec ler, i ja samo malo pipnem gas, naci cisto da se sajla od gasa zategne i ona spusti ler, al posle sam to resio sa stafom za ler, msm to ono dok sam dizne isprobavao i dako dalje, medjutim danas se ja setim da hoce tako da sputi ler cim malo pipnem gas,znaci ni ne dam gas nego malo samo da se sajla zategne, znaci mrvicu, i tako se vozim i u voznji na nekih 30-40 km/h pustim gas i malo mu stisne, samo mrvizu da se sajla zategne i ona pocne da se gusi kao da ima visak vazduha ili kao da sam kontank iskljucio i stane skuter i ja pustim gas i ona normalno pocne da radi, ne znma zasto se to desava, on ne trokira niti se gusi ni na igli ni na dizni, jeste da je pilotka veca (38) al stize 36 za koji dan, znaci kad dam malo gas on normalno vuce al cim se sajla zategne od gasa znaci mrvica on kao da sam kontakt iskljucio cak i svetla slabije svetle i tabla mi onako slabije sija kao da struje nema, zna li neko do ceka moze biti to ?do karburatora nije jel je nastelovan i na igli je boja malo bogatija zato sto je a2 igla i spustena skroz a dizna je 90 i otvor na airboxu je 20mm

#75 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus

Posted 02 July 2015 - 18:47

Meni to lici na visak vazduha, odnosno moguci fals vazduh. Ali ajd prvo ispitaj da ti sajla ne zapinje negdje u buziru.

#76 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 02 July 2015 - 23:41

Ne zapinje, sajlu sam otvarao i vracao posto sam skinuo onu od uljne pumpe pa sam razdvajao u onoj kutijici, a fals izgleda na prirubnici izmedju karburatora i masine, ta prirubnica je pukla tj malo se rascepala

#77 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus

Posted 03 July 2015 - 00:05

Mijenjaj to odmah, sta cekas? Nemoj vozati tako skuter...

#78 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 03 July 2015 - 02:39

Ali to se nije videlo, samo kad uzmem i savijem je na dole vidi se linija jedna skroz tanka, slikacu sutra,a svakako sam razmisljao da uzmem drugu, video sam i po forumu one home-made i svidjaju mi se al nemam ja alat da pravim to ni nekog da mi napravi, tako da skuter necu voziti sigurno jer putujem sutra, taman dan pre nego sto se budem vracao narucicu ili da vidim jel moze neko da mi napravi da mi karb stoji iza onako, taman kad se vratim stizu mi set igli,pilotke,dizne imam od 76-98 i prirubnica taman da se to usteluje sve kako treba....jedino oko prenosa nece preko 80 sa ovom crvenom centralnom, sad samo sam spustio ovu a2 iglu da ne trokira i full gas sam ustelovao ima boju cigle sa 90 diznom,ali pilotka preliva samo tako

#79 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,756 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus

Posted 03 July 2015 - 04:14

Ne smije da bude bilo kakvih pukotina ma koliko sitne da su. Jel kod tebe serijski airbox?
Ne znam zasto si uopste ocekivao da ce MF Sport imati snage da sabije Malossi crvenu oprugu...za takav setup se pakuje obicno Malossi bijela ili eventualno zuta.

Edit: Sad vidim da je kod tebe Stage6 opruga ali to mu u sustini dodje na isto. Ako se ne varam ta Stage6 i jeste u rangu Malossi crvene, neka me neko ispravi ako grijesim...

Edited by Lauda, 03 July 2015 - 04:15.

#80 Dzoni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 110 posts
  • MestoPancevo
  • VozimSprint Exactly

Posted 03 July 2015 - 09:00

Crvena malossi je sad kod mene,ali mf trazi visoke obrtaje, sa stage 6 medium je ulazio u rezonancu tek pole 60km/h ostalo se vukao ko prebijen i sa 3,5g rolnicama

3 user(s) are reading this topic

0 members, 3 guests, 0 anonymous users