Pa Miloše hvala na ovom tekstu i slikama, nisam izpratio jer to bilo prvenstvo u sklopu Alpe Adria kupa ili neko drugo ? Jesi li osvojio neke bodove koji bi mogli kod nas da se računaju za kup ?

Tomos D6
Started by Petko131, Jan 06 2015 03:25 PM
407 replies to this topic
Posted 12 July 2017 - 21:23
Posted 13 July 2017 - 09:56
Hvala ti na ovakvom tekstu i što si podelio to sa nama....oseća se tvoje ushićenje i strast kroz text, i verujem da si uživao u svakoj sekundi trke i celog događaja!! Za takve momente se živi!!
Poklopile su vam se kockice rekao bih, a za to je bilo potrebno i neuspeha i raznoraznih pehova, i gubljenja živaca i ko zna čega još....samo neko ko je dovoljno lud da se trka može to da iskusi...
Nisam imao prilike da se trkam ali mogu samo zamisliti koji je to adrenalin i ludilo celog vikenda!!
Svaka čast još jednom!!! Čestitam!!
Poklopile su vam se kockice rekao bih, a za to je bilo potrebno i neuspeha i raznoraznih pehova, i gubljenja živaca i ko zna čega još....samo neko ko je dovoljno lud da se trka može to da iskusi...
Nisam imao prilike da se trkam ali mogu samo zamisliti koji je to adrenalin i ludilo celog vikenda!!
Svaka čast još jednom!!! Čestitam!!

Posted 14 July 2017 - 20:56

Posted 15 July 2017 - 11:29
Mario, on 12 July 2017 - 21:23, said:
Pa Miloše hvala na ovom tekstu i slikama, nisam izpratio jer to bilo prvenstvo u sklopu Alpe Adria kupa ili neko drugo ? Jesi li osvojio neke bodove koji bi mogli kod nas da se računaju za kup ?
Pita, on 13 July 2017 - 09:56, said:
Hvala ti na ovakvom tekstu i što si podelio to sa nama....oseća se tvoje ushićenje i strast kroz text, i verujem da si uživao u svakoj sekundi trke i celog događaja!! Za takve momente se živi!! Poklopile su vam se kockice rekao bih, a za to je bilo potrebno i neuspeha i raznoraznih pehova, i gubljenja živaca i ko zna čega još....samo neko ko je dovoljno lud da se trka može to da iskusi... Nisam imao prilike da se trkam ali mogu samo zamisliti koji je to adrenalin i ludilo celog vikenda!! Svaka čast još jednom!!! Čestitam!!

Марио, тако је, ово је била класа 50ccm GP где су се возили сви мотори произведени до 1983. године, односно правила су таква да је могао да се појави и Kreidler Van Veen са 22 ks ја бих свакако био са њим у класи.
Тако је и било, 4 томосова ГП мотора који имају пластичне рамове и моторе са ротодиск усиом, мада мени ништа то није сметало, знао сам да сам потпуно ван било које конкуренције, и возио сам за себе сво време!

Успут сам се закачио и пратио пар тркача, па је било свакаквих претицања и обилажења што наравно чини доживљај још већим!
У првој трци сам заузео седмо место у класи, самим тим освојио 9 бодова, а у другој трци сам био пети, узевши 11 бодова што укупно чини 20 остварених бодова на трци првенства AlpeAdria у класи 50ccm GP. Ти бодови ми не доносе никакву корист када је у питању домаћи шампионат, али је свакако јак ветар у леђа тај осећај који имам после тог викенда

Нема на чему, требало ми је мало времена да дођем себи а и да одвојим вре,е за куцкање овог текста, трудећи се да не напишем превише, а опет не ни премало, већ довољно да се пренесе утисак, што сам надам се и успео

Викенд је протекао турбулентно, свашта се дешавало, али што се томоса тиче, сложиле су се све коцкице, изузев камерице која није снимила нити једну трку, не знам шта се десило, потпуно је исправна, све је било подешено, али из неког разлога нема ни једног снимка, а ко зна, можда је и суђено да тако буде.. !
Лудница се наставља, првог викенда у септембру имамо дуплу трку у Вршцу, две недеље касније је на Батајничком аеродрому заказана трка заједно са аутомобилистима, тако да једва чекам једну веома посебну кривину у Батајници, која ми је ја мислим омиљена од свих наших стаза, тако да припреме и даље теку!
Ако нађем још слика, поделићу их са свима!
Posted 15 July 2017 - 20:12
Cestitke Miloše! Drzimo palčeve za dalja takmičenja

Posted 09 November 2017 - 11:20
Cujem da vise ne vozis juniora, vec kreidler cil, pricaj nam malo o tome, kako si napasovao, ustelovao itd
Posted 09 November 2017 - 15:15
Pise ti sve u temi, pročitaj od 397-og posta
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users