Evo posto mnogi zele uzet ove rukavice,a niko nije probao jer nezele pljunut novac za komad tkanine
Ja sam uzeo Pro Biker rukavice,tek tako da se nade nesto na rukama a i da ostalima pomognem u odluci...
Placene oko 17,50€,s postarinom!
Na prvi pogled izgledaju jako dobro.
Zastitne plastike mogu proci,da se ne polome prsti na nekim dijelovima bit ce okej to nemorate brinut uopce hehe
To su vise ljetne rukavice,po ovoj zimi nisu za upotrebu definitivno,pa ako nekom treba za ljeto nek si uzme.
Donji dio( dlan ) jako dobro prianja na ruckice od skutera,i ne klizu se nekim cudom,znaci kinez je bar nesto dobro napravio.
Udobne moram priznat da jesu,iako sam ih vozao samo nekih 15ak km,dobre su,na 9 stupnjeva vani mi nije bilo hladno na ruke,za ispod ne odgovaram
Evo kako to sve ukupno izgleda. Ako zelite rukavicu za ljeto,uzmite necete pogrijesit,a za hladnije temperature i dublji dzep preporucam foxove rukavice!
1
Rukavice Pro-biker
Started by Denny, Jan 10 2015 09:10 AM
6 replies to this topic
Posted 10 January 2015 - 09:10
Posted 10 January 2015 - 09:52
Dobro izgledaju, te pro biker propagira Louis iz nemacke i znamo da je izmisljen brand.. Kako znas da su kineske, mozda radi neka manje poznata firma za njih ?
Ja imam dva para nekih cafe racer i te su isto letnje, nemaju plasticne stitnike i sastavljene su iz vise delica koze.. Osrednji kvalitet za relativno malo para...
Ja imam dva para nekih cafe racer i te su isto letnje, nemaju plasticne stitnike i sastavljene su iz vise delica koze.. Osrednji kvalitet za relativno malo para...
Posted 10 January 2015 - 10:18
Nisu nista specijalno te probiker, tanke su i ubrzo ce se pocepati deo koji na sebi ima cicak. A i platnene su pa lako pokvasis ruke. Imao sam prilike da se susretnem sa njima i nisam zadovoljan.
Послато са HTC One mini 2
Posted 10 January 2015 - 15:35
Beogradski Fantom, on 10 January 2015 - 10:18, said:
Nisu nista specijalno te probiker, tanke su i ubrzo ce se pocepati deo koji na sebi ima cicak. A i platnene su pa lako pokvasis ruke. Imao sam prilike da se susretnem sa njima i nisam zadovoljan.
Posted 10 January 2015 - 18:11
Jesu kineske, pise na njima. Ja sam ih poručio preko aliexpresa i koštale su 6usd sa sve dostavom i isporučene za 39 radnih dana.. Inače, ima ih u Bg u moto shopovima po 1200rsd, kao i na kupujemprodajem.. Veoma malo sam ih vozio pa ne mogu da kažem ništa više ali za te pare su ok žutaći..
http://forum.pyrothe...dpost__p__75326
http://forum.pyrothe...dpost__p__75326
Posted 11 January 2015 - 02:33
Ja sam ih nosio na brzini 120+ na oko 3-4°C i kada sam sisao sa motora ruke su mo bile mokre.
Inace imam problem znojanja ruku iako nisam nervozan i bolestan ali rukavice su tople.Da ne griju ne bi bile mokre.
Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2
Inace imam problem znojanja ruku iako nisam nervozan i bolestan ali rukavice su tople.Da ne griju ne bi bile mokre.
Послато са GT-I5500 користећи Тапаток 2
Posted 11 January 2015 - 18:57
Prekrute su, jeftina i neozbiljna stvar, nisam bio nikako zadovoljan sa njima, cijena im je oko 4.5€, prodaju se po 15€ i vise.
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users