TomoRi, on 23 January 2015 - 22:14, said:
Meni u magnet ne stane gedora koje sam dobio s pištoljem nego ide gedora iz seta, probaj više komada, jedna će sigurno ući. Što se tiče radapcigera, radapciger ti paše od tomosov, isti je navoj. Kod nas košta 29kn. Ako ne možeš tako skinuti nabavi od nekog radapciger s 2 ili 3 noge i zakač ga iza zupčanika na maganetu. Pripremi se da ti je magnet iznutra izlupan i napuknut, mana rotax 123 mašine osim ako neko nije već stavljao novi.
Nisi me razumeo, nasrafljena je navrtka (matica) vece dimenzije glave pa ima samo oko 1mm mesta za kljuc a navoj za radapciger je unisten. Imam ja raznih radapcigera koji se usrafljuju u magnet a imam i ovih kandzastih ali moram praviti cevasti kljuc da odvrnem maticu.
Pita, on 23 January 2015 - 23:11, said:
Aaaaa pa nema ništa gore kad imaš takvo neko groblje pred sobom koje su raznorazni majstori s.ebali čekić metodama!! S obzirom da taj motor ima godina nije ni čudo...
To je 5 puta gora varijanta od onoga kad imaš neki kvar pa ga treba otkloniti....
Auuu brate moj, demolirali su ga. Svasta sam popravljao ali ovo je za medalju. Moram pozvati vlasnika da vidi stanje pa da vecamo da li ce imati sredstava da ga sredjujemo ili ne. Za sad mi se cini da ce kostati poprilicno.