Jump to content

Gilera Runner 70cc

99 replies to this topic

#21 Anabellas

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 533 posts
  • MestoZagreb
  • VozimDerbi Rambla 300i

Posted 31 March 2015 - 19:42

mozes ih ofarbat najobicnijim sprejem, samo je bitno da ih i ti pri tog ispoliras

#22 Beogradski Fantom

Član

• VIP
  • PipPipPip
  • 1,606 posts
  • MestoBeograd, Kotez
  • VozimMalaguti Madison

Posted 31 March 2015 - 20:09

Kako zardjale? Pa vile su aluminijumske. Mogu samo da oksidiraju, ali to nije strasno, lako se skida.

#23 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 31 March 2015 - 20:19

Imas u slikama na prethodnoj strani vidi se lepo kako su zardjale, sutra ih skidam pa me sad zanima sta da radim sa njima dali da ih farbam ili sta drugo mogu da uradim :)

#24 Floyd

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 230 posts
  • VozimVX200

Posted 31 March 2015 - 21:00

extra,jel to ovaj motor?
http://i60.tinypic.com/15h0cvr.jpg

#25 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 31 March 2015 - 21:07

Jeste to je taj

#26 Dajteh

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 3,934 posts

Posted 31 March 2015 - 23:14

Pa dobro izgleda ta rdja, rat style. :D

#27 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 01 April 2015 - 00:17

to to rat style :evilgrin0010:

#28 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 02 April 2015 - 17:02

Sutra stize elektricna vodena pumpa i krecemo polako da sklapamo masinu, bice slika sutra :)

#29 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 02 April 2015 - 23:02

Nema nista od pakovanja motora sutra stage6 hpc radilica zakazala pojeo se dosed upada lezaj kao iz sale.... Jel ima neko da mi predlozi koju radilicu da uzmem?

#30 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 04 April 2015 - 16:08

Posted Image
Posted Image
Dali ima neko iskustva sa ovim radilicama u pitanju su Motoforce Racing i RMS Racing radilice?

#31 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,757 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 04 April 2015 - 16:21

Bilo je slucajeva na forumu da te kineske radilice jednostavno puknu bez iakve najave...Ja licno tu RMS (mozda i Motoforce) ne bih pakovao na takav setup, jer je sa njima to macak u dzaku - moze da traje dugo i dobro, a moze da prolupa i napravi havariju za kratko vrijeme.
A sta je bilo tacno sa one Stage6 radilice sto si imao, jesi je kupio polovnu ili?

#32 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 04 April 2015 - 16:42

Ta radilica je bila vec na ovom motoru kod Pere na slicnom setapu kao sto sad ide i presla je svega 200km i ja je uzmem od njega misleci da je radilica nova jbg 200 km je nista... Spakuje plameni lezajeve i radilicu i zove me kaze dodji da vidis nesto ja odem a ono radilica upada u lezajeve kao iz sale pojeo se dosed na rukavcu gde ulazi lezaj i bez ikakve muke upada ko bi rekao da tako nesto moze da se desi... Inace ko zna ko je pravio tu radilicu za Stage6. :angry:
Inace sad imam u opticaju tu RMS racing radilicu posto sam od dosta ljudi cuo da je dobra i sad me ovde zanimaju misljenja od nekog ko ima iskustva sa njom, naravno interesuje me i ova motoforce racing.. Ajde ljudi pomagajte da napravim dobar izbor :)

#33 Lauda

Izgubio karburator

• Administrators
  • 5,757 posts
  • MestoBrčko / Novi Sad
  • VozimKeeway Focus
  • Cilindar:Malossi Sport 70
  • Auspuh:TG Trek
  • Karburator:Dell 19

Posted 04 April 2015 - 17:00

Tesko da se za 200km mogao ostetiti tako dosed ako je bila pravilno spakovana.
Ja za te radilice znam samo preko projekata drugih clanova na forumu...neki su bili zadovoljni, a neko je imao glavobolje.

#34 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 04 April 2015 - 17:07

Sve je bilo spakovano kako treba imas cak i stari topic o mom motoru dok je bio kod pere takodje ga je plameni pakovao i posle 200km motor je bio rasturen jer nije bilo finansija za seletru vracen je na serijalu i onda sam ga ja kupio. A dosed se pojeo za 200km veruj mi jako je retko da se to desi ali eto desava se. :rolleyes:

#35 plameni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,591 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPiaggio NRG MC2,Piaggio Zip

Posted 04 April 2015 - 18:59

A i ne pojeo se koliko je magneta pojela i upregnuta kevlarskim remenom.Ili je starta bila losija pa je na tim obrtajima pokazala mane.Uzrok tacan nema..Mozes da je spakujes Lauda kako hoces na dosedu za lezaj ne moze da se pojede.Ova se nekako pojela,znaci seljacka zadruga stage 6 je opet zakazala jer ne znamo ko im radi radilice.Ja sam to vidjao na Pia radilicama koje su pregazike 30k i vise.Kako god sta god joj radio u tom delu gde je sada pojedena ne sme apsolutno za 500-600km nista da joj se desi

#36 Miki82

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 321 posts
  • MestoZajecar
  • VozimSachs sx1

Posted 04 April 2015 - 19:32

A sto ne vidis na PR ja mislim da ima Top Racing za 120-130 evra,cini mi se da su bolje od te RMS.A sad je i porudzbina do 6 aprila,ne znamvidi, razmisli dobro ipak treba neka bolja da i potraje a ne da rasturas opet posle 500km.Jel znas kako kazu nisam dovoljno bogat da kupujem ne kvalitetne stvari

#37 plameni

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 1,591 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPiaggio NRG MC2,Piaggio Zip

Posted 04 April 2015 - 19:38

Ja teram tu Jasilku i dobra je radilica ali ih trenutno nema

#38 Zoran46

Član

• Normal Members
  • PipPipPip
  • 102 posts

Posted 04 April 2015 - 19:42

Uzeo bi jasilku kao bokijevu ali nema, ne znam kakve su motoforce radilice

#39 bojan681

Stari član

• Senior Members
  • PipPipPipPip
  • 4,906 posts
  • MestoNovi Sad
  • VozimSprint Eagle

Posted 04 April 2015 - 19:45

Jel obe strane propale il sta? Da nisu neki fals lezajevi pa lako nailaze? Moze se raditi metalizacija na mestu gde dolazi lezaj da se dovede na fabricku meru..

#40 Razredni

(PoštarAca)

• VIP
  • PipPipPipPip
  • 8,417 posts
  • MestoBeograd
  • VozimPIAGGIO

Posted 04 April 2015 - 20:52

Evo da te i ovde pozdravim. Bice ovo fini setup, moj savet bi bio da ne zuris, zelja da se brzo sklopi i vozi preovlada u odnosu na kvalitet delova koje treba kupiti..

To sa radilicama se nikad ne zna, jednostavno treba skupiti pare i uzeti novu, kvalitetnu. Bio si svedok i video u mom slucaju, Bokijevom, Perinom sta znaci menjati lezajeve na 2 nedelje ili kupovati neadekvatno ili polovicno pakovati setup.

Sve sto si zamislio za setup do sada je ok, i to ce stvarno da puca od snage i da se ozbiljno zavrti, radilicu moras uzeti kvalitetniju od ovih..

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users